AW - Chapter House

Goder morgon!! Precis varit på möte och vår HR-chef har så otroligt mycket energi så man kan inte annat än att få det själv haha.

Igår var det dessvärre en otroligt långsam/trött dag. Vi började även gårdagen med möte och därefter hade jag både telefon och chatt - kändes som en hel evighet. Otroligt skönt när klockan slog 16. Tog cykeln hem i racerfart och fixade med presenten till vår kollega Jonas som nu ska börja plugga. Hade fixat ett kort också och tänkte det var lite tråkigt om alla bara skrev sina namn och "tack för tiden" - SÅ jag skrev helt enkelt ut bilder på alla kollegorna och klistrade på kortet också. Så han aldrig glömmer oss;))

Standard med beslutsångest:-))

Paketöppning! Vi hade köpt två iittala ljuslyktor och sen fick han även en blomma samt ett litet biljardbord från Emma och Malin haha internt

AW:n ädgde rum på Chapter House, har bara varit där en gång innan och druckit lemonad haha men hört att maten ska vara god OCH det var den!! Tog sötpotatis med BBQ Oumph och chilimajo, mmmm. 4/5 Holmare.

Det är "egentligen" en bar med väldigt många sorters öl och cider men de har alltså även mat, efterrätt (ex glass med bacon/senap/sparris?!) och alkoholfria alternativ. Tidigare i denna källare låg ett fik (Millas, ni Växjöbor vet nog) men när de skulle fixa lokalen inför nuvarande Chapter House hittade de gamla träbjälkar i taken och stenväggar bakom väggarna så det har blivit som en naturlig inredning där nere nu - SÅ coolt!! (Det syns lite i bilderna ovan.) Drömdesign i ens framtida villa, svar ja. 

Gick hem rätt tidigt och bara tvättade mig och hoppade ner i sängen med lite serier - mys mys. Så ska en vilodag se ut!

// S. Holm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229