ärligt talat, hur länge pågår sånt här?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat, jaa vet!! Men har åtminstonde tränat fasten jag inte har haft tid.. haha. Följer med Melina hem efter skolan för att åka till huddik och titta på hennes match. Lägger upp nån bild så hörs vi senare


Likes

Comments

Ät stark mat, chili, starka kryddor osv. Skippa korven och köttbullarna, ät kött, fisk, skaldjur kyckling, bättre fett/kolhydrater i det! Ät inte pasta, vitt bröd, ris, potatis osv, det lägger sig direkt! 

Fett SKA du ha i kroppen, men BRA fett. Ett bra exempel på sånt fett finns i te.x. Advokado. För fettbränning ska du dricka grönt te, helst kaffe innan träning. Jag använder fitness, olika pulver, känner mig piggare och mer "taggad" för träningen liksom. Helst ska du ut och gå på morgonen innan frukost, komma hem och göra dig en STOR, NYTTIG frukost! Småäter man på morgonen, tar en macka te.x gör det så man oftast blir mer sötsugen på dagen, små äter och får humörsvängningar. Helst ska man äta 2 timmar innan träning, och träna 5 gånger i veckan om det ska vara en regelbunden träning! 

  

Tänker ta tag i det här nu och inte ge upp!! 

Likes

Comments

Enkelt, nyttigt och gott
Ha i den mängden av mjölk du vill ha, ha i lite fiberhavregryn, couscous, och hallon/vilken bärsort ni vill ha, jag kör på hallon idag!

Likes

Comments

Sista dagen på lovet, eller ja, sista sovmorgonen imorgon. Så ska ha det mys med Ronja och Melina ikväll. Sov ju som sagt hos Melina med Anna, men gick hem till Ronja nyss för skjuts hem för att byta kläder. Vi somnade runt 4 igår natt, eller jag och Melina iallafall, Anna slaggade innan. Haha! Hade iaf sjukt kul igår kväll, gjorde massa sjuka saker, och känner att det inte ens är ett vettigt inlägg dehär ä! Haha! Men vi får höras sen!

  

gammal bild på mig och Ronja

Likes

Comments

bortsett från att jag är den ända fina. skj. Kvällen har varit mys, den har tillbringats med Ronja, Melina och Anna. Men Ronja stack hem runt åtta! Vi får höras sen


Likes

Comments

Haha, nej men har ärligt talat inte orkat. Var med några kompisar idag/ikväll. Roligt hade vi! Ni får några bilder sen veckan/dagen, för det är sent och jag ska sova. Imorgon åker jag in till stan med Melina, eventuellt Ronja också. Vet inte riktigt. äsch puss på er <3>
Likes

Comments

Sitter med en svingod jordgubbs smoothie nu, brukar inte tycka om jordgubbar i vanliga fall. Haha! Sov hos Ronja igår, och kom hem tunr två så orkade inte blogga. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Likes

Comments

Hem om en halvtimme, har varit dålig update och blir inte så mycke bättre idag heller


Likes

Comments