ONSDAG TJUGOFÖRSTA OKTOBER

Hej på er! Vet ni vad vi vaknade upp till igår? Snö. Vet inte riktigt vad jag känner över det haha.... Det hade gärna fått kommit snö om det bestämt sig för att ligga kvar, men för tillfället är det bara en massa slask och tö utanför dörren och det gillar vi inte. Förutom snöväder bestod gårdagen av att röja och fixa här hemma i lägenheten och jag har äntligen fixat i ordning en del saker i hallen! Vi har en väldigt långsmal hall som är indelad i två sektioner. Det ni ser på bilderna är den delen som knyter ihop vardagsrummet, badrummet, köket och sovrummet och den andra delen av hallen leder till ytterdörren (obvious hehe) samt in till kontoret. Det har hur som helst varit en lång process för oss att få möbler på plats där då vi inte riktigt haft pengar till att prioritera just hallen, men nu har vi kommit en bra bit längs vägen i alla fall! Är dock mycket kvar, men känns ändå skönt att det inte längre ser alldeles tomt och tråkigt ut när man kommer innanför dörren.

Vet dock inte vad jag ska fylla upp denna med? Vi har två filtar som hänger över soffkanten i vardagsrummet, så vet inte om jag ska köpa ännu fler filtar bara för att ha något att lägga i.. Vad tycker ni? Vad kan man ha här i om vi bortser från kuddar eller filtar som vanligtvis tillhör vardagsrummet, eller är det snyggast att fylla ut med det? Help me out och kommentera jättegärna vad ni tycker!


Jag och älsko hann även med pizza- & filmmys hemma hos en kompis under gårdagskvällen och jag känner verkligen att det blev en tisdag fylld av vardagslyx. Väldigt välbehövligt i vädrets gråa och dystra stämning! Nu ska jag dock gå och slänga in en tvätt i tvättmaskinen. Vi hörs senare igen, POK så länge! ♥

Gillar

Kommentarer