GIVANDE HOBBY & DAGENS NAGELRESULTAT

God kväll finisar! Har ni haft en bra tisdag? Min har varit super! Började dagen med att åka hem till mamma och pappa en snabbis för att sno några tabletter Rinexin mot min bihåleinflammation som vägrar ge med sig, åkte därefter hem och städade klart lägenheten och runt kl 12.30 hade jag en nageltid inbokad. Är så himla roligt att jag börjat få lite bokningar och förhoppningsvis kan jag bygga mig en kundkrets ganska snart! Tycker verkligen att det är så givande att hålla på och göra gelénaglar och det känns så bra att jag äntligen har vågat satsa inom den branschen jag vill jobba inom. Förhoppningsvis har jag råd att gå en certifierad utbildning om inte allt för lång tid!

Resultatet på dagens kund. Gjorde förstärkning på den naturliga nageln samt satte tippar på tre naglar som var för korta. Blev en neutral rosa färg med namnet Garden Rose.

Just nu ligger jag hur som helst i sängen och ska alldeles strax sova. Har ännu en nageltid inbokad imorgon kl 9, så hoppas på att vara någorlunda utvilad när jag vaknar. Får se om jag är så pass pigg att jag orkar göra ett morgoninlägg innan vi börjar, men tvekar lite på min egen ambition haha.. Vi ser imorgon helt enkelt! Godnatt på er <3

Gillar

Kommentarer

cesiliegm
cesiliegm,

Så godt å høre at dagen har vært fin <3 Har hatt en god dag jeg også!

nouw.com/cesiliegm
stinahaglundh
stinahaglundh,

Tack detsamma! ♥

nouw.com/stinahaglundh
linnealarssonss
linnealarssonss,

Jättefina naglar!

nouw.com/linnealarssonss
stinahaglundh
stinahaglundh,

Tack så mycket!!

nouw.com/stinahaglundh