FÖRSTA HELGEN TILLSAMMANS EFTER EN VECKA ISÄR

Hej på er! Har ni haft en fin start på helgen? Min har varit suverän! Dennis kom hem i torsdagskväll och det kändes så bra att få hem honom igen efter första veckan isär. Han berättade om sin jobbvecka medan vi åt kycklinghamburgare och jag är verkligen så himla stolt över honom. ❤️ Känner mig faktiskt väldigt priviligerad som får umgås med honom nu hela helgen med tanke på att han varit borta samt ska åka bort igen på måndag. Lite fjantigt kanske, men tycker att vi båda tagit till vara på tiden med varandra på ett lite annorlunda sätt nu dessa dagar efter att vi varit ifrån varandra och det känns faktiskt väldigt bra hihi.

Igår var vi hem till mamma och pappa en sväng medan Pim och Luna var där och lekte och busade en stund med dem. Senare under kvällen åkte vi iväg och bowlade med Emma, Robin, Emil & Marko och därefter bar det hem till oss för filmkväll. Hade otroligt trevligt och definitivt något vi måste göra om snarast!

Idag ska jag och Matti baka eftersom att det är kladdkakans dag, så vi ska springa till Ica nu och handla det som fattas i skafferiet. Senare ikväll ska jag och Dennis hem till svärmor med familj för att äta och det ska bli jättemysigt att träffa dem igen då det var ett tag sedan sist. Hoppas allt är superbra med er och så önskar jag er en fortsatt fin lördag, POK!

Gillar

Kommentarer