EN MYSIG START PÅ VECKA 45

Hej finisar! Trots en katastrofal magkatarr och en del energidippar så har min måndag varit helt fantastisk. Städade och donade lite under förmiddagen samt ringde ett par telefonsamtal som behövdes och däremellan låg jag och sträckkollade på RuPaul's DragRace. Strax efter lunch kom Pim och Luna hit för sleepover och vi har verkligen haft det jättemysigt! En riktig kanonstart på veckan om jag bortser från allt strul med magen.

Imorgon är planerna än så länge ganska oklara. Får se om jag kanske tvättar och röjer lite här hemma eller om jag väljer att ta en hel dag av att inte göra någonting.. Vi får se! Pratade hur som helst med Dennis för ett tag stund sedan och hans första arbetspass verkar ha gått jättebra. Jag är verkligen så stolt över honom och längtar nå enorm tills han kommer hem på fredag igen. Min fina älskling hihi ♥

Nu ska jag gå och hämta ett glas pepsi i väntan på att Pim ska bli klar med sitt och efter det ska vi fortsätta spela lite. Hoppas ni har haft en kanonfin måndag och så hörs vi imorgon igen, POK!

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.67