EN KORT SAMMANFATTNING AV VECKA 46

Hej på er! Början på förra veckan bestod mestadels av soffslöande framför RuPaul's Drag Race, städning och en hel del tvättande. La även mycket fokus på träning, kost och återhämtning både fysiskt och psykiskt då jag har varit och tyvärr fortfarande är konstant trött om dagarna. Är dock medveten om att mycket av det beror på vädret..

Det stod även en del bakande på schemat då vi firade Dennis i förskott eftersom att han inte är hemma på tisdag när han faktiskt fyller. Vi firade honom både i lördags och i söndags och bägge dagarna bjöds det på cookies, vit kladdkaksmuffins och chokladbollstårta!

Vi hann även med en sista fest tillsammans med gänget innan de nya restriktionerna angående viruset kom. Är otroligt delad i hur situationen ser ut just nu då jag tycker att det är bra att försiktighetsåtgärder krävs, men samtidigt är det mycket planerat som tyvärr blivit inställt de kommande veckorna. Bland annat en resa till Uppsala samt en gemensam födelsedagsfest för ett par kompisar.. Supertråkigt verkligen, men det är ju viktigt att alla drar sitt strå till stacken nu så att vi kan bli av med den här dyngan en gång för alla. Tänker dock göra det bästa jag kan av dagsläget och jag önskar av hela mitt hjärta att allt blir bra snart igen.. Aja, jag hade en riktig toppenvecka hur som helst och jag hoppas att ni också hade det! Vi hörs imorgon igen, POK ♥

Gillar

Kommentarer

IP: 173.208.191.90