Header

Hej!

Ååh vad jag saknar sommaren! speciellt när det har varit super kallt de senaste dagarna saknar man ju värmen ennu mer.

Har hela veckan läst på skrivningarna hemma men idag bestämde jag mig för att åka till skolan och läsa i läsesalen. Blev helt bra med lite miljöbyte skall nog satsa på att variera mer nästa vecka. Annars har träningen flutit på bra denna vecka och har redan börja märka resultat. Har verkligen en sån tränings/hälso boost just nu och jag mår toppen.

Veckoslutets planer är att idag på kvällen antingen träna eller hänga en sväng med flickorna. Imorgon och på söndag skall jag jobba. Så har ett ganska fullspäckat veckoslut framför mig.

Ha det bra!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Jag börjar alltid med att rengöra huden med Clinique foaming sonic facila soap som är en vanlig rengöringsmedel. Tycker den fungerar riktigt bra och tar bort det mesta smutset. Enda minuset är att huden blir ganska sträv efter att man användt denna.

Efter det använder jag Clinique clarifying lotion. Denna tar verkligen bort allt det sista smutset. Den är ganska stark så man måste vara försiktig med att inte ta den nära ögonen.


Sedan avslutar jag alltid med Kiehls ultra facial cream som är en fuktighetskräm. Denna återfuktar riktigt bra och lägger den alltid både kväll och morgon före sminket.

Likes

Comments

Nu när läslovet har dragit igång och jag inte mer går normal dagar i skolan har jag verkligen fått tid att tänka "Vad vill jag göra sen?" det känns som att man bara kastas in i en stor djungel och fast man är just i den ålder du skall börja välja vad du vill göra sen känner man sig så himla liten på denna jord bland alla val. Vem är jag? Vad vill jag?

Igår under vår flickkväll körde vi en lek där vi gissade hur de andras framtid skulle se ut. Det blev många gissningar och vi alla har så olika personligheter och framtidsplaner. Detta fick mig att tänka ennu mer på vad jag skall göra om ett år. Jag vet att jag inte alls egentligen har något stress att börja studera och är inte alls den personen som går med strömmen utan är snarare den som går emot strömmen.

Min plan just nu efter studenten är att åka i början av 2019 till Australien som antingen au pair eller bara för att bo och jobba. Sedan skulle jag vilja resa lite runt och hitta något ställe jag känner jag skulle kunna studera eller bo på en längre tid. Men samtidigt vet jag inte alls om detta kommer bli av, kanske jag om ett år känner att jag hittat något jag vill studera i Finland eller att jag har ett såpass bra jobba att jag inte alls vill åka.

Det jag vet just nu är i alla fall att jag vill hitta MIN grej jag vill göra.

Likes

Comments

Saker jag ser framemot

-Penkkisen, kommer bli så kul!

-Min födelsedag


Mål

- Hålla fast vid träningen

- Äta mer hälsosamt

- Börja yoga varje morgon

- Hålla fast vid mitt pluggschema inför skrivningarna

- Börja blogga och vlogga ordentligt igen


Saker jag inte ser fram emot

-Skrivningarna


Likes

Comments

Bakade för några veckor sen macaroons och tog då dessa bilder. Glömde helt av att jag hade dem så tänkte nu lägga upp dom istället.

Hur mår ni? jag mår bra, började dagen idag med att försova mig för min väckarklocka hade inte ringt på morgonen men som tur hade jag egentligen inga viktiga planer. Runt 12 tiden åkte jag iväg till gymmet som jag snabbt ångrade när jag kommit ut på vägen med bilen eftersom det var VÄRSTA snökaoset så höll på att fastna och köra ut ungefär sådär 10 gånger. Men klarade mig och körde idag cardio & abs på gymmet. Det blev ett riktigt bra pass och är så glad att jag fått tillbaka motivationen för träningen igen.

Kom sedan hem och har nu bara pluggat. Kvällens planer är att vi skall rita på abihaalarna med flickorna.

Kram!

Likes

Comments

Hej!

Hur mår ni? jag mår bra och har idag haft en riktigt mysig dag! Vaknade runt 9 och läste sedan i några timmar och just nu kollar jag lite youtube. På kvällen blir det nog ett gympass och sedan lite mer pluggande inför morgondagens prov. Har min totalt sista dag jag måste infinna mig i skolan imorgon, nu är det bara pluggande till studentskrivningarna som är kvar och sedan är jag klar.

Har på senaste ritat en del på min abihaalare med flickorna och sedan har jag spenderat en hel del tid hemma läsandes. Har också hunnit planera vår resa med Betti en del och direkt när vi bokat allt skall ni få veta vart vi åker. Är så himla taggad! Nu skall jag fortsätta läsa!

Ha en bra dag!Likes

Comments

Många känner mig som en väldigt färgstark person. En som känner mycket och är allt eller inget, allting på samma gång. Jag kan ena stunden vara den lyckligaste och gladaste tjejen på jorden, jag kan skratta åt allt och vara hur sprallig som helst, jag kan få sjuk motivation till träning, skolan eller något annat. Jag kan drömma mig bort och fantisera om hur min framtid skall se ut. Sedan kan det vända sådär av inget. Det kan va att jag haft en dålig jobbdag eller fått dåligt i ett prov och då mår jag extra dåligt och kan grotta ner mig själv i sängen och inte prata med någon. Jag kan göra allt mycket värre i mitt huvud och maximera känslorna extra mycket. Det finns liksom inget mellanting till dessa jag är antingen en av dom.

Jag älskar och hatar att jag är såhär. Älskar stunderna jag är lyckligast eftersom jag är 1000 gånger mer än en annan person och mina känslor blir så himla maxade. Men hatar samtidigt stunderna jag blir så himla ledsen och kan hata att jag inte bara kan stänga av och inte känna så himla mycket heltiden. Ibland vill jag bara vara sådär okej, inte känna något extra alls. Men samtidigt tror jag livet skulle vara extra tråkigt så.

Jag lever för dessa toppar och dalar, det är dom som gör mig till mig och det är dom som gör att jag älskar att skriva och vara personlig. Det är dom som gör mig inspirerad och till att våga göra äventyr och uppleva saker jag aldrig annars skulle gjort.


Min favoritlåt just nu som jag lyssnat repeat ungefär sådär 200 gånger den senaste veckan.

Likes

Comments

Shit de va länge sen...va hände e väll frågan men har nog inget ordentligt svar till det annat än att jag tappade motivationen till bloggen helt och hållet. Vet inte ens var jag skall börja nu med att berätta vad som hänt men kanske bäst ändå att bara snabbspola igenom.
Jullovet har spenderats mest sovandes, kan seriöst nästan säga att jag sovit bort mitt jullov men det har varit såå skönt. Det var länge sen jag hade ett lov jag inte jobbade bort och fick ta det lungt bara. Har lite börjat läsa på skrivningarna också och har också hunnit festa in det nya året och hängt en hel del med vänner. Det har blivit många myskvällar med flickorna också och en del ritande på min abihalare.
I alla fall börjar skolan på i övermorgon och jag har bara typ 10 skoldagar kvar! Känns helt sjukt att jag om typ två veckor aldrig mer har en vanlig gymnasie skoldag framför mig.
Nu skall jag fortsätta läsa så ni får ha det bra! Vi hörs när vi hörs!

Kram på er!

Likes

Comments

Hej! Länge sen sist, eller i alla fall någon vecka. Jag som hade ett så himla bra flow tappade allt igen. Det brukar gå så för mig, har ett superbra flow i några veckor, sen tappar jag all motivation och inspo och blir helt ointresserad av allt.

Det har inte hänt supermycket på senaste har gått i skolan som vanligt och så fick vi studentskrivnings resultaten vilket slutade i tårar, glädje tårar och levde på glädje endorfinerna hela fredagen. Kändes bara som om en hel sjuk stress föll från mina axlar och jag kanske till och med blir student detta år. Känns bara så sjukt att jag kom igenom allting, jag som inte ens trodde jag skulle gå slut gymnasiet för 3 år sedan och trodde aldrig jag skulle klara skrivningarna. Hela gymnasie grejen har varit så himla turbulent för mig, så kommer blir så skönt att äntligen bli färdig någon gång.

Sitter just och skriver samhällslära arbete och kan inte säga att det går superbra, haha! får väll fortsätta och vi hörs när jag fått tillbaka inspirationen till bloggen.

Kram!

Likes

Comments

Instagram@stinastenbock