Hallooo..

Sitter fortfarande och skypar med Simon, just nu så spelar han x-box.. hah roligt. Jag sitter själv här och pratar, haha tror nt att han ens lyssna hahahhah. Men iaf håller på att sätta ihop en film som jag har i läxa hah.

 

 

Justteeee... Idag var jag och Ada på stan och jag köpte en tröja, ee jo sen gick vi och köpte semlor och så gick vi hem till henne och åt dem. 'Sen skulle vi på sånglektionen haha vi gick ganska segt och jag kollade på klockan och jag såg att vi hade 1 min på oss att komma fram till kulturskolan, vi kom 3 min försent me de gjorde typ nada. Men aa sen har jag typ bara skypat med simon resten av dagen. no

 Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HAHAH nej skojar... Skypar med Simon hahah<3

Han är väldigt social och rolig att prata med eftersom att han sitter o spelar lol... -.-

 

 

 

Leker the grudge osv...


 

Likes

Comments

Hallo!

 Som  ni ser å har jag brist på rubrik.. Men orkar inte lägga tid på den just nu så... Skolan vart helt okej. Faktiskt en av de skönaste dagarna på längee. Hade sovmorgon till 9.50 så vaknade 8.30 nånstans och jag vakande för första gången inte till mitt alarm utan vaknade lite tidigare än mitt alarm faktiskt, och det var så skönt.. Aja men kom på att jag skämde ut mig lite i skolan.. Råkade trilla i trappen men de va inte många som sågfrown HAAHHA så klumpig som jag är. 

Men ska dra till dansen snart eller om 40 min hah.

 

åå saknar isshowen no Fotot är sarahs<3

Likes

Comments

Dagens frisyr: Plattat
Dagens smink: Mascara
Dagens outfit:

 

Tröja: Hollister 

Jeans: Gina tricot 

Stövlar: Hunter 


Dagens roligaste: Träning..
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens längtan: Tävling i helgen:)
Dagens köp: hihi lite godis..
Dagens mat: Tacos !smiley
Dagens saknad: Livet..
Dagens låt:  under my shades zara larsson

Likes

Comments

Hallo!!

Dagen har vart bra idag, lektionerna har bara gått som vanligt fast lite roligare idag.. Träningen idag gick faktiskt också ganska bra hoppade lite men trillade hela tiden, hoppas det blir bättre till tävlingen. Men mamma har lagat tacos så nu ska jag dra och äta och sen ska jag göra lite läxor. 

 

 


Snygg osv..

 

alltid kul att ta kort i skolan på svenska lektionerna

Likes

Comments

Heej!

Igår tränade jag på morgonen, gick inte alls bra, hade jätte ont i armen efter Hpv.. Men idag tränade jag också, de gick bättre än igår men vi gjorde typ bara steg idag, fick inte åka mitt program eftersom att vi hade så lite tid men får åka imorgon hoppas jag :) Har inte gjort så mycket senaste tiden sov över med lo och ellen i fredags annars har jag inte gjort så mkt. Jag ska tävla i Växjö på lördag annars har jag inte planerat så mycket annat inför den kommande veckan ifall det inte är träning och skola. Men ska dra och göra mina läxor nu.

 

 Likes

Comments

Det fick bli en bild i musiksalen

 

Tröja: Gina tricot 99:-

Kofta: syrrans garderob

Byxor: gina tricot kommer nt ihåg vad dom kostade..

Stövlar: Hunter 

Likes

Comments

Igår så gick jag och mamma på stan och vi beställde mitt undomskort och så köpte vi hunterstövlat t mig<3

Likes

Comments

Heej!

Jag strax dra och träna. Jag o Emilia ska ctkla t träningen och det är skit mkt snö uta, önska oss lycka till för förra gången vi cyklade gck de ju superbra-.- haha vi blev ju påkörde av en gubbe och allt han brydde sig om var sin bild, emilia skadade sitt knä och min cykelnyckel gick av hahah, smartasses.


Puss<3 :*

Likes

Comments

Hallo.

Kommit hem från tävlingen i linköping och de gick ganska bra bara att jag var lite nervös vilket ledde till att jag åkte segare än vanligt.. men kom på 13 plats av 26 är nöjd medc mitt resultat ändå, hoppade alla hoppen perfekt och pirrueterna gick bra bara att jag inte fick level på min sittpirruet. bara att ta nya tag och ladda inför en stjärntävling i växjö v.5 och då har min klänning kommit + att  det inte är klubbtävling, har nästan bara vart på klubbtävling ska vara skönt att inte tänka på poäng. här kommer lite bilder, tänker inte lägga upp videon på när jag åker för åker så fult..

 

 


Dubbel salcow

denna kommer jag att ha som header tror ja


och sist min totalsplit fast tror nt att den heter så..

 

 

Likes

Comments