Mina november mål

Jag blev så inspirerad när jag var inne och läste Nicoles blogg häromdagen där hon delade med sig av sina mål inför november. Jag kände då att det är något jag också vill göra, så från och med november ska jag försöka sätta minst 3 mål och utmana mig själv varje månad.

Jag vill bli bättre på att dricka vatten. Vatten är bland det bästa jag vet och många gånger väljer jag mitt kära vatten framför annat, men jag dricker det ändå inte tillräckligt. Så målet denna månaden är att försöka dricka minst 1,5L vatten varje dag. För vissa kanske det låter lite men jag känner att det är en bra början, vem vet målet kanske blir 2L i December?

Jag ska försöka träna minst 3 gånger i veckan. Jag vet att detta till en början kommer bli svårt då jag nu på sistone blivit riktigt kass på att träna och ta hand om mig själv, men kompisar det är dags för en ändring på detta! Har redan tränat två gånger denna veckan, vilket har känts hur bra som helst. Det gäller bara att jag inte glömmer bort hur bra jag faktiskt mår av det. Precis som Nicole skrev kan det vara allt från yoga till crossfit, träning som träning.

Ha mer egentid. Just nu gör jag saker inprincip hela tiden, jag har en kalender som dagligen är full av saker att göra. Vilket jag verkligen tycker är så roligt, men ibland kan det bli en aning för mycket. Jag får helt enkelt börja planera in tid åt mig själv. Där jag tillåter mig själv att ha "tråkigt".Kram, Stina <3

Gillar

Kommentarer

Feliciahorst
Feliciahorst,
stinabonander
stinabonander,
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Bra mål. Jag brukar alltid ha en vattenflaska framme när jag är hemma, då blir det att jag inte glömmer bort att dricka.nouw.com/jossustravelpics
stinabonander
stinabonander,
Ja det är väldigt smart! Tack 😊nouw.com/stinabonander
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229