Anda advent helgen

MY DAY, INSPIRATION

Började helgen på bästa sätt med fredagsfrukost framför julkalendern och fix med bästisen. För att sedan  endast ha två lektioner i skolan. Efter skolan drog jag till bibblan med Therese och checkade av lite plugg innan vi möte upp Sofia igen. Fick med mig ett par jeans och två tröjor hem från stan idag. 

När klockan närmade sig fyra kände vi oss ganska färdiga med att springa i affärer. Så jag drog hem till nattis för en taco-kväll. Vi kollade på wahlgrens värld och låg i matkoma nästan hela kvällen. På lördag var det dax att ta på sig shopping skorna igen för att åka till torget med Nathalie. Fick även då med mig några grejer hem bl.a. ett nytt diadem då jag har lyckats knäcka två stycken redan. Lördagskvällen spenderades hos framme & farfar som bjöd på köttbullar med potatis & brunsås, min favorit! 


Idag har jag varit riktigt produktiv vilket jag är väldigt stolt över. Har pluggat nästan hela dagen ifrån 8.30, förutom en lunchpaus på sushistället i centrum med farmor,farfar och Gustav, mums.

Hoppas ni haft en bra helg och är redo för ännu en vecka. Har så fruktansvärt mycket denna veckan så får ångest varje gång jag öppnar kalendern..
puss

Kram, Stina <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229