Dom senaste dagarna har ja inte kunnat somna på grund av att jag har tittat på en skräckserie. Dom första avsnitten var inte alls hemska men sen kom...det där avsnittet men pojken som dog. Jag ser pojkens huvud sticka upp ur vattnet och det skrämmer mig. Första natten gick jag in till min syster, andra natten till min syster och tredje natten gick jag in till mamma. Men denna natten sov jag faktiskt i min säng. In tryckt mot väggen med täcken och kuddar och hoppades att han inte skulle dränka mig till döds. Men jag lever ju så...JIPPI!! Jag vet att inget kommer att hända mig men det är bara så att jag tror på övernaturliga saker och när jag ser pojken så blir jag livrädd.

//Stina//

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ska berätta en rolig historia som hände mig idag och igår! Igår började jag att titta på serien Supernatural! Den är bra men jag såg det på kvällen! Detta visste jag inte om då, det är en skräckserie och jag klarar inte av skräck!!! Så jag kan inte somna så jag går och lägger mig oss min syster Elin! Nu kommer den roliga delen! 😄 På morgonen när jag ska äta frukost då sätter jag på Supernatural!

WHAT IS MY PROBLEM!!

//Stina❤️//


Likes

Comments

Imogon ska jag till min ''gamla'' kompis Jemima. vi har känt varandra i 6 år men jag valde en annan skola. Vi ska träffas imorgon. Det kommer att bli så pinsamt. Vi sågs senast förra året i början av 6:an. Det är nästan ett år. Några tips?

//Stina//

Likes

Comments

Vad heter du? - Stina Bodén
Smeknamn? - Stimpen(mamma)Stini
Födelsedag? - 2 Mars
Stjärntecken? - Fiskarna
Yrke? - går i skolan
Längd? - 151
Hårfärg? - blondbrunt (färgat: svart)
Ögonfärg? - blå, gult och lite grönt
Piercing? - hål i öronen
Tatueringar? - ingen
Höger/vänster hänt? - höger
Bästavän? - många
Favoritfilm? - Maze Runner
Favoritserie? - många(the big bang theory, friends mm)
Favoritlåt? - 50 Ways to Say Goodbye by Train
Favoritfärg? - Svart
Favoritrestaurang? - Verona, Gastons
Favoritaffär? - Bokia
Favoritbok? - Maze Runner

Favorit tidning? - Skvallertidningar

Favorit skor? - vet inte

Favorit plats? - min underbara säng!!
Vart befinner du dig om 10 år? - Inget i Halmstad. 
Stationär eller bärbar dator? - Bärbar
Känsla just nu? - vill till min säng
Idol? - många
Genre? - jättemycket
Vad tänker u på just nu? - te
Vad kollar du på? - datorn
Vad har du på dig? - tröja med Sheldon Copper från the big bang theory
Vart vill du bli när du blir stor? - föskolärare eller kurator
Hund eller Katt? - hund
Coca Cola eller Pepsi? - pepsi
Vad köpte du senast? - bh
Språk? - svenska, engelska, tyska
Smsa eller ringa? - ringa

//Stina//

Likes

Comments

Det finns den tjej i min klass som jag hatar mer än allt annat. Hon är som en klisterlapp som aldrig lämnar en ifred. Hon blir sur för allt och hon berättar allt för sin mamma.(Detta kan bli långt).

En gång skulle jag och 2 av mina kompisar(kallar dom 1 och 2) åka till badethuset. 1 var ganska bra vän med denna tjejen(3). Hon triggade då på 1 för att säga att vi skulle dit. Grejen är att 1 inte kan säga nej på grund av att då går 3 till sin mamma och hon ringer till 1s mamma. Så vi bestämmer hos för att inte vara så mycket med henne men såklart ringer hon till 2. Det slutar med att vi tvingas till att vara med henne! Hon vinner!

Det finns 3 andra tjejer i klassen(a,b och c). A och C var hemma hos A och det knackar på dörren. Vem tror ni att det är? 3s mamma som kallar A för. Jävla dotter. Vad fan! Hon är 13 år gammal! Men C sitter hemma ju hemma hos A i köket. 3s mamma står och skriker till A. Utomhus samtidigt går B och 1. Dom är på väg till A. Men dom ser 1s pappa gå mot As hus. Vem tror vi vann? Hon vann!

Idag stod i matkön för att få mat och Cs lilla syster har brutit sin fot så hon går med kryckor. Hon petar C med denna men jag ser inte detta så jag tittar "in" mellan B och 3. Helt plötsligt tror 3 att jag försöker att gå före henne och hon flippar ut och sen blev jag lite arg på henne så jag förklarade för henne i en ganska elak ton och det slutar med att hon säger: håll bara tyst! Senare när vi är inne i matsalen. Så finns det bara 4 stolar vid bordet och vi är 5. Jag går och hämtar min laktos mat i köket och sen när jag kommer tillbaka berättar B att det bara fanns en stol var och den hade hon sagt var min och 3 blev skit sur och tro nu att et är mitt fel.

Nästa vecka är det ju halloween och vi a,b,c,1,2 och kanske 2 till. Ska vara hemma hos c. Men vi vågar fan inte prata om detta för då vet vi att 3 kommer att trigga på hos att berätta och hon kommer att vilja förlja med och vi kan inte säga nej för då går vi till mamma. Hennes mamma tror ärligt talat att hon är en ngel och vi alla är djävulen! 

Jag brukar inte prata skit om folk. Det brukar jag ärligt talet inne. jag hatar när folk gör det men jag hatar verkligen henne och jag behövde bara skriva ner det och se om ni fattar vad jag menar och kanske kan hjälpa oss. För man säger inte till en person: Nej vi vill inte ha med dig för du är så jävla jobbig att vara med! 

//Stina//

Likes

Comments

Så, vi har prov i No och biologi på fredag! Jippi!!👎 Biologi tycker jag är väldigt lätt så det kommer nog att gå bra men No? NEJ!!! Jag suger på No! Det är bara så mycket. Täcken och ärmen och så här luktar det och så här luktar det!

Men till bra saker. Jag ska börja läsa pojken i randig pyjamas. Den är jättebra. Ni måste  läsa den. Den ska jag även läsa förr eller senare exploderar jag(the fault in our stars) men på engelska då. Jag har redan läst den på svenska men vill läsa den på engelska så jag ska få låna den av min tyska lärare men vill läsa ut den första boken först.

Hoppas ni får en bra vecka framöver😘

//Stina❤//

Likes

Comments

Jag är ledsen för att jag inte har skrivit men jag har haft en massa prov och jag har bara inte haft tid!!!

Lite nyheter? JAG HAR SETT MAZE RUNNER! Hihi jag kanske redan har skrivit det men det har jag:) inte så mycket mer faktiskt!

//Stina


Likes

Comments

Today Stina is going to watch Maze Runner! Our premier not the one in the USA and that!!

LOVE DYLAN O'BRIEN!!!❤️❤️🙊🙊

//Stina//


Likes

Comments

Så nu har jag pratat med lite partier! Hatar fortfarande Sverigedemokraterna och Moderna! Men jag gillar t.ex. Folkpartiet mer nu och Vänsterpartiet!

Jag ska sova över med Julia och Andrea imorgon! Vi har köpt något till henne för det är inte säkert att vi kommer att vara med varandra när hon fyller år! Hon har ju bytt skola så..ja!!

//Stina❤️🙊//


Likes

Comments

Hej allihopa!

Så premiären av Maze Runner är på fredag nästa vecka! Så spänd!! DYLAN O'BRIEN SPELAR THOMAS!!!❤️❤️❤️🙊🙊🙊


Likes

Comments