Header
vardag

Hejsan på er. Har inte bloggat på ett tag för jag känner att det inte finns något att skriva om. Allt som händer är skola, skola och dans. Vecka efter vecka. Syns snart igen, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

RESOR

Ananas överallt, älskar ananas! Har stekt i solen i min ananas bikinini och ätit ananas typ hela dan, göttigt.

Imorgon vid 1 tiden åker vi från underbara huset till flygplatsen för att fara hemåt, vill inte hem till kalla Sverige och skolan som startar på onsdag :(

Likes

Comments

RESOR

Hola amigos!

Idag har vädret varit sådär, vi väntade regn men lyckligtvis fick vi inte det. Trots vädret har jag ändå badat, och legat på solstolen och läst. Så idag har jag för det mesta bara gått runt i min älskade pyjamas och relaxat. Men det är ju najs det också!

Likes

Comments

FAMILJ, RESOR

Idag startade vi upp dagen med en promenad! Vi tänkte ta oss till havet och sedan hem igen. Till havet är det ungefär 4 km. Det slutade med att vi gick till havet badade och tog oss runt en lång strandpromenad. Åt lunch, då jag åt en mycket god crepé med glass! Sedan gick vi fel ett antal gånger... Vi gick totalt 1 mil och lite mer än 5 km. När vi kom hem var vi heeeeeelt slut, så vi slog oss ner vid poolen och chillade resten av eftermiddagen. Nu väntas middag och kortspels kväll! (Ignorera min dubbelhaka på hoppbilden)

Likes

Comments

Gott nytt år!

2018 hoppas vi blir ett nytt fantastiskt år, med många härliga minnen! Jag är taggad som bara den, nu kör vi!

Likes

Comments

Jeans/Cubus, Tröja/Mango, Skor/Eurosko, Ring/Lily and Rose, Hatt/Cassels.

Hej på er!

Nu är jullovet/Vinterlovet här! och jag har haft en fantastisk jul, vilket jag är otroligt tacksam för. Imorgon är det redan nyår, jag tycker det har gått super snabbt nu det sista. Vi ska iallafall fira det genom att en liten del av grannskapet kommer hem till oss.

Och på tisdag åker vi SPANIEN, wiiihooo. Jag är över taggad, även om det inte är värsta värmen ska det bli hur kul som helst. Kommer många inlägg då hoppas jag.

Är otroligt tacksam som sagt, kramar från Stinisen.

Likes

Comments

VÄNNER, RESOR

Bild från förra årets härliga fjällen trip, villl dit igen!

Nu är verkligen inte julen långt bort! Vi har satt in julgran och pyntat, jag älskar det! Snön kommer fram och tillbaka, just nu är det ingen och det ser tyvärr ut som om det inte är snö över jul... Men vem vet?!

Julkänsla har jag faktiskt, även fast jag inte brukar det vid den här tiden. Nu ska jag fixa iordning några quiz frågor eftersom mina tjejkompisar kommer och julmyser på torsdag efter skolavslutningen. Wiiiiiiiihoooooo.

Likes

Comments

DANS

Årets show tema var sagor, så på bilden över ser ni askungens möss!

Efter låånga dagar, lite stress och 6 föreställningar är jag rätt så slut. Men shit vad jag älskar det! Det är nog det bästa jag vet att dansa. Det gör mig bara så glad, att jag får göra det jag älskar.

Likes

Comments

DECEMBER 2017

TJENARE!

Nu var det ett tag sen, och nu har det redan blivit december! Tiden går otroligt snabbt. Julen är något bland det bästa jag vet. Allt från julkalendern till lussebullar och ljusstakar. Ha en fortsatt underbar första advent!

Likes

Comments