Tisdagspepp

Träning

Hallå! nu har jag vart borta från bloggen i en vecka ungefär och anledningen till de är nog att dagarna bara har varit likadana denna vecka. Jobba, äta, träna sova och om igen haha!

Vi är iallafall nu med i en budgivning på en lägenhet som vi leder än så länge, så kul om vi får den men vi måste nog ställa oss in på att inte få den så att vi inte blir besvikna.. Hatar att jag redan flyttat in i alla lägenheter jag hittar..så typsikt haha !

Ikväll så tränar simon i vanlig ordning så jag är hemma själv och hade tänkt att bara mysa ikväll. Jag ska sätta på senaste avsnittet av Alice & Biancas podd och bara ta det lugnt. Jag har sovmorgon i morgon också så det finns ju inte så mycket att klaga på denna kväll.


Tänkte bjuda på lite tisdagspepp.. och med dessa bilder vill jag bara säga att det har inget med vikt att göra, väger ungefär lika men midjan är -15 CM. Allt handlar om hur man ser sig själv, och hur man väljer att tänka. Mår vi bra på INSIDAN så kommer UTSIDAN på köpet. TRO MIG!

(Lite tacksam nu att Simon filmade mig när vi var utomlands i Maj förra året, då blev jag väldigt ledsen när jag såg filmen han filmat på skoj, men nu kan jag se tillbaka och se att det faktiskt hänt något!


Puss Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229