Avslutade mitt påskiga lov med fina vänner, sol & prat.
Cyklade iväg ner till skön med Jossan där vi mötte killarna, sen blev de bara prat prat prat.

Just nu sitter jag hemma, väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag ta en dusch och sen blir de nanna..

Börjar 08.30 imorgon så jag får sova ut liiite iallafall, uppdaterar mer sen, p
uss 💓

(bi
ld1)


Likes

Comments

Snackade med josse nyss, hon är påväg hem och sen ska vi till sjön med killarna och vara dör under dagen. Kommer bli en supermysig dag känner jag på mig. Fint väder är de också så vi hoppas bara på +++++ hela dagen!

Vad ska ni göra idag? Sista dagen på detta underbara lov💓Hatar grovt att ta outfit bilder med iPaden men min mobil är så fruktansvärt dålig ..
Har iallafall shorts på mig idag för första gången detta året
😋😋

Likes

Comments

Kom hem med händerna fulla av påsar. Fick med mig en hel del riktiga bra saker hem. Ni för en titt imorgon på lite saker.

Just nu sitter jag med mammi och kollar på lite vår-nytt. Ska beställa hem ett par suuuuuupersnygga skor från Nelly.com, hur de ser ut för ni veta när de anländer här hemma, mmmmm detta gillar vi 😋 mumsmums

Imorgon ska jag upp tidigt för att sälja tidningar igen, detta gillar vi mindrreeeee.
Ska inte klaga, imorgon är sista dagen lov & de ska spenderades på bästa sett i sol & värme med antingen Tilda eller någon annan!

Börjar tränga fram lite döljd skolångest tyvärr, fy fasiken va jag inte vill till skolan igen. Usch usch usch!

Varför klagar jag ens.. Hur kul på en skala från 1-10 är de att läsa en blogg där allt bara är klag klag klag. Nu ska jag sluta!

Ska strax hoppa ner i min säng också, är fruktansvärt trött. Pusspuss 😚

Alla bilderna kommer upp imorgon frå
n dagen


Likes

Comments

Jag och Tilda bestämde att vi drar in till stan idag..
Ska köpa bl.a. presenter & kanske nåt roligt till mig själv, de kommer antagligen upp på bloggen.

Vi tar tåget in vid halv 1, sen får vi se hur uppdateringen b
lir 💓
Lägger ut snabba outfit bilder innan jag drar ner till statio
nen


Likes

Comments

Kom precis hem igen, för ungefär 5 min sedan tappade jag mobilen ur min ficka och ja, ni kan nog förstå den andra delen av min story..

De sa crach..bom..bang & där va även baksidan sprucken.
Hihi mammi blev inte så glad, heheh!
Jaja, ska fixa lite goa pennor och fylla i med olika färger, lite snyggt är de iallafall, elle? 😛

Likes

Comments

Vaknade pigg & glad imorse. Ska strax dra ut och möta Tilda

Har inga planer vad jag ska göra idag, är superduper sugen på att dra in till stan och kika lite, men tror inte de lär gå..
Detta fick bli en snabbis update innan jag drar, pusshej
(bi
ld1)


Likes

Comments

Kvällens outfirre fick bli en simpel tröja, svarta jeans & dr.martens.

ha en underbar kväll nu allihopa, framförallt ha en underbar påsk. pusshej ❤


tröja - divided

byxor - dr.denim

skor - dr.martens

jacka - skinnis 

Likes

Comments

Fick en fråga över kik där en tjej som undrade om jag fortfarande de gick i konståkning och nej, de gör jag ej. 


Saken är den att jag saknar allt väldigt väldigt mycket.
Jag slutade för några år sedan, runt 3 tror jag. Ända sen dess har jag liksom aldrig hittat den rätta sporten. Jag gick ju ändå rätt länge, nu ångrar jag både att jag slutade med de & att jag valde ridningen framför konståkningen.
Jag säger inte att jag ångrar allt med ridningen för de gör jag inte, men att jämföra de med konståkningen går inte. De är två heelt olika saker. 2 olika saker från 2 olika världar. Konståkningen va underbar på sitt sätt, men när de blev för mycket, då gick de över mitt dragna sträck, jag orkade inte mer, jag gav upp allt.. Allt blev som slängt i sjön, allt jag lärt mig under såpass många år.
Har stått på den vita isen en enda gång sen jag slutade. Känns förjävligt rent ut sagt.
Ibland undrar jag ifall de är försent att börja igen. Att lägga ner allt med ridningen och därefter börja på ny kula. Men egentligen vet jag att de inte går. De funkar inte så.
Ridningen är ju självklart kul, men bara för stunden. Jag har redan börjat tröttnar och jag har mina planer på att sluta helt. Konståkningen var liksom mitt liv, ishallen var mitt andra hem. Mamma och pappa sa alltid till mig när jag var yngre att de kunde köra bilen till ishallen med bundna händer och stängda ögon, att de kunde vägen så väl. 

Jag tänker ofta på hur jag hade varit om jag fortfarande kämpade för konståkningen. Jag känner flera stycken som tränar på höga nivåer. En av mina närmaste vänner tränar som elit. De är sjukt, fruktansvärt duktig & hon kämpar än. Iallafall de jag vet.

Jag minns dagen vi sålde mina skridskor, jag sprang upp på mitt rum, smällde igen min dörr & grät när de hade gått ut ur vår dörr med mina skridskor i sin famn. De få sekunderna insåg jag vilken riktig tabbe jag ställt till med.
När mina kompisar frågade om konståkningen hade jag alltid svårt att förklara mig, jag kunde inte berätta de utan att känna ångesten tränga ut ur min mage.

De klart de är svårt för andra att förstå. De låter ju så himla löjligt egentligen. Men tänk dig att mista din närmsta vän, att förlora en stor del av ditt liv. Att allt bara försvinner, helt plötligt tar allt slut.

Jag saknar som sagt detta väldigt mycket. Men de tror jag redan att ni förstått.
Tack för mig. Älskar att skriva av mig hehe.

Likes

Comments

Tillbaka från rundan. De blev huur varmt som helst eftersom att graderna här just nu stiger upp mot 14-15 grader. Mmmmmm, detta gillar vi 😀

Ska strax hoppa in i duschen och därefter ska jag FÖRSÖKA fixa nån rolig video, typ en sminkvideo, fast usch, fy å blä. Låter så fruktansvärt löjligt i mitt huvud!

Håll iallafall utkik på bloggen idag för de kommer bl.a. upp kvällens spännande outfit, och kanske en video, hope so :pp

Seeya guys<33

Likes

Comments