Förlåt för att jag inte har bloggat på länge! Jag har glömt bort bloggen helt men nu ska jag försöka blogga igen.... Men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon puss på er:))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejj:) idag har jag varit hemma från skolan för jag har haft huvudvärk typ hela dagen inte kul! Den här dagen har varit så tråkigt men ändå rolig! Har haft skit tråkigt idag. Jag tycker att alla kan ta och vara social på snap heter Stina.sb där. Hoppas ni har haft en toppen bra dag så hörs vi pözz Hejj

Likes

Comments

Heyy:)) förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, för att det har hänt massa den här veckan så jag har inte hunnit. Men igår så tog jag, Nowa och Wilma första doppet i kanalen det var inre så varmt. Jag hoppas ni har haft det bra så hörs vi sen puss Hejj:))

Likes

Comments

Hejj idag har jag haft en bra dag. Jag har varit med nowa, sarita, anka, Naomi, Joel, Amanda och Lisa. Först så var vi på loftet sen gick vi till Ica för att sarita skulle köpa något sen satt vi utan för Ica ett tag. Men sen så blev det kallt så vi gick bakom kommunhuset för vi orkade inte gå så långt. Sen när vi hade suttit där ett tag så satte sig Joel på en lampa bär det gick förbi någon så sa Joel lampan är var den värmer rumpan och sånt vi hade jätte roligt. Nu så är jag, sarita, Joel och anka hos Naomi för vi ska sova hos henne hoppas ni har haft en lika bra dag puss hem:))

Anka ville inte vara med på bilden så hon får vara själv på en bild:pp

Likes

Comments

Hejj:)) har precis varit på gymet med dom bästa tjejerna. Det där var en av dom roligaste gångerna på gymet tack för att ni finns för en. Ni betyder allt för mig älskar er. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi puss hejj :) <3

Likes

Comments

Hejj alla:)) igår så var jag och Nowa på loftet med Amanda, sarita, anka, Joel, och några mer. Sen så gick jag och möte några kompisar. Och igår så började jag bråka med min kompis som betyder allt för mig. Hon betyder asså mycket det går inte förklara med ord. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi puss Hejj :))

Likes

Comments

Godmorgon! Igår skrev jag inte på bloggen för jag hann inte. Jag håller på och gör mig iordning till skolan just nu. Jag kan skriva lite på bloggen sen har lite bråttom nu så ni få ha en bra morgon nu så hörs vi sen hejjjj:)))

Likes

Comments

Hejj alla fina! Hoppas att ni har haft en bra kväll. Förut idag så träffade jag nowa, Joel och Amanda vi hade jätte roligt vi gick runt i Töreboda lite och vi pratade lite om allt vad som har hänt och sånt. Men jag hoppas ni har det bra nu så hörs vi kram:))

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag så mår jag verkligen piss för det har hämta massa saker i veckan men idag är det värst! Men det är tur att man har en bra vän som man verkligen kan prata med ifall det är något! Jag tänkte skriva lite mer ikväll och sånt. Hoppas ni får en bra dag nu alla fina kram

Likes

Comments

Hejj alla söta och fina! Jag är ny på att blogga så kolla hjärna in min blogg! Jag tänkte skriva om mig själv här. Så jag ska försöka skriva varje dag ett tag sen ska jag skriva lite mer. Hoppas ni får en toppen dag nu! Kram på er

Likes

Comments