Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag på Bollerup 💪

Likes

Comments

nej, idag är ingen bra dag. Men dessa dåliga dagar ör mer än mina bra dagar. Inget som hänt, bara det att jag är sjuk, som alltid. Mår illa, huvudvärk, trött som tusan, ont i ögonen och resten av kroppen. Vill bara sova, sova sova. Men blir aldrig pigg. Vad ska man göra? Jag har ingen aning, vet knappt ens vad det är för dag. Som ni vet mådde jag bra för några dagar sen. Men igår eftermiddag kom det som ett slag i huvudet o jag mådde skit. Sovit kanske 3-4h inatt med mardrömmar och hostat upp mina lungor. Detta virus eller vad jag nu har i kroppen vill inte ge sig, det är som att min kropp tar till sig all skit som finns 😅. Är riktigt trött på detta och ja är rädd att mina studier inte komma ligga på topp som jag vill. Men jag kämpar på och hoppas att jag blir frisk.

I helgen ska jag basta o ha spa dag med tjejerna som är kvar över helgen. Ska bli väldigt mysigt och det är kanske det jag behöver för att piggna på mig 😉

Är ni oxå sjuka? Eller är det bara jag som är sjuk hela tiden?

Likes

Comments

En bra dag med traktorkörning och en väldigt bra person! Mer kan ja inte säga, en bra dag helt enkelt! 💓

Likes

Comments

Sådär, då var skoldagen över och vårat staket blev bättre än bäst! duktiga jag o Elsa är 😏 kanske en snickarkarriär vore något. lol
Varit en bra dag idag, fått arbete gjort på engelskan och de är väl alltid något, bättre än inget! Vad händer mer ikväll då? Ska hjälpa Tova att flytta och gå ut en längre runda med Co-Co. Annars ligga inne o kolla på serier, det låter riktigt bra i mina öron 😉

Co-Co var så duktig på tåget ner hit, så stolt över min lilla gris. Skönt när allt bara flyter på!
Nä, dags att ta tag i livet innan serierna kallar på mig, vi kanske hörs senare! 💪

Likes

Comments

Tack för fin respons för inlägget igår, det uppskattas!
Vaknade upp till sol och lite lätt snöfall här i Skåne. Väldigt vackert och man känner att skånska vindarna är en aaaning skarpare än hemma. Men man känner att man lever o det är väl alltid väldigt positivt! 🙌
Idag snickrar jag staket till löshoppningen på skolan. Riktigt fräscha och att börja arbeta lite lätt med kroppen känns bra, stilla i sängen i 3veckor har satt sina spår. Men de är bara te o kämpa på!

Dags att ta tag i livet igen. Hörs senare

Likes

Comments

Hej hå!

Var ett tag sen, av många olika anledningar har jag inte skrivit här. Men det vet ni nog alla att jag är nog inte den stabilaste personen när det gäller bloggen. Men jag älskar att vara här inne när jag väl är här inne. Bara att jag måste ta mig tiden, det finns inte så jäkla mycket tid över. Men jag ska försöka, Igen! Jag kommer göra så gott ja kan!

Vad har hänt dessa veckor? Jo, väldigt mycket. Vet inte om jag ska berätta, eller vart jag ens ska börja. Vi har iallafall haft lov i 1vecka. Jag var hemma men åkte tillbaka till Skåne igår. Mitt lov spenderades i sängen, varit sjuk i 3veckor men det börjar väl ge sig nu. Hostar och är täppt men huvudvärken och allt annat. Varit borta alldeles för mycket från skolan. Men nu måste jag vara frisk till Jul annars vet jag inte alls vad jag skulle göra.. Men nu tänker vi positivt och kämpar emot!

Första snön fall hemma när jag var där, mysigt som sjutton, här nere är det skitväder så man vill helst inte gå ut alls. Co-Co vill knappt gå ut heller, men det är väl inte alls konstigt. Sådan matte sådan hund. ;)

Men jag trivs här nere, det gör jag verkligen. Kunde inte valt något bättre!Hur mår jag annars? Jodå, bra tycker jag allt! Har bästa vännerna och bästa allt helt enkelt. Mer detaljerat vet ja inte om jag ska gå in på. Träffat någon är en fråga jag får. Beror väl på träffat och träffat. Tolka det som ni vill, men klart man umgåtts mer med någon men jag är singel! Så får det vara ett tag till för Co-Co blir så avundsjuk och det är väl inte så roligt att behöva tala om för sitt hjärta att jag inte kan vara hennes jämt ;) lolKänner ni igen er? Det gör jag, är sååå mycket jag vill berätta och så mycket jag vill säga men det är knappt 1/3 man faktiskt säger. Varför är det så? Jag är rädd att säga för mycket och folk ska bli rädda och springa iväg. Att visa kärlek och omtanke till nära kära kan både vara positivt & negativt. Det sista man vill är ju att folk ska tro att man käkar svamp och vänder på klacken och går. Men vad är det som egentligen är fel med att berätta för folk saker som man vill få ut? Visst är man rädd as fuck att personen men litar på säger vidare, för den personen litar ju förmodligen på en annan. Chansa i livet är väl en sak man måste lära sig mer utav o göra. Men svårt är det, jäkligt svårt.Vi ska vara glada, vi är glada tillsammans. Vi sätter mål i livet och gör vad fan vi vill. Eller nästan, det som gör oss glada inom rimliga gränser ;) Japp, det kör vi på! <3

Mål för denna månaden-->

Inte vara sjuk, utan bli helt frisk!

Plugga och klara av skolan bra!

Träna både min hund och mig själv.

Städa lite oftare + tvätta, lol

Ha det bäst!

Vad är era mål? Denna lista kommer förmodligen utökas med tiden, men tycker allt detta är en bra början. Let's go!


Likes

Comments

Jag har funderat, eller jag funderar. Klär man sig så som man känner sig? För så måste det väl ändå vara? Jag har sköna och mysiga kläder när jag är trött eller bara vill känna mig bekväm, jag känner mig välmående eller så vill jag typ bara försvinna. Men som mjukis kläder som tillexempel så finns det två sidor. En mörk och en ljus. Eller som att man "klär" upp sig och känner sig att 'fyfan vad bra jag är' eller 'jag mår skit men måste visa på mitt ytter att jag mår bra'. Detta är så himla knepigt, jag brukar kolla på vad folk har på sig, och absolut inget negativt utan mer för att se hur personen egentligen mår. Klär personen upp sig för att den känner sig självsäker eller för att den döljer något. För varför ska man behöva dölja om man mår dåligt? Om man mår dåligt så är väl det första man behöver är kärlek eller omtanke från andra.

Inte ska man behöva gå runt själv och känna att man ska behöva vara en person som man inte är. Jag måste erkänna att så gör jag också, klart att man sätter på sig mascaran vissa dagar och tar på concelern för att dölja sina mörka ringar för att man inte sovit ett skit eller att ögonen är rödsprängda pågrund av gråten. Varför försöker vi människor dölja allt? Varför kan man inte bara vara och visa när man mår skit eller när man mår bra att man gör det. Kanske hjälper det om du är glad och någon annan mår dåligt, att du just får den personen att må bra och hjälper personen på vägen. Eller när du mår skit att du visar det så du får hjälp. Man ska inte behöva vara ensam i det, det är inte bra.

Tillbaka till kläderna, visst är det så att vissa alltid har väldigt fina kläder och man gärna skulle vilja ha de skorna eller den jackan, jag ser mina vänner ibland har kläder på sig som jag gärna skulle velat ha. Men tänk om det vore så att varenda en gick i likadana kläder, fan vad tråkig världen hade sett ut då. Det är bra att vi alla ser olika ut för annars hade livet inte varit roligt. Absolut att man blandar sina kläder och har olika "stilar" varje dag, bara för att du vill ha skjorta en dag och en annan dag en t-shirt betyder det ju inte att du INTE får ha din t-shirt, fan rocka vilka kläder du vill, de är ballt, jävligt ballt!


"Ge aldrig upp, i morgon kan vara den dag som ger dig precis det du behöver för att förvandla ditt liv fullständigt."

Jag tjatar, kommer alltid tjata om att du är viktig, så jävla viktig och glöm aldrig att du får se ut , röra dig, prata, umgås med vem fan DU vill!

/ Stina 

Likes

Comments

Hej hej!!

Shit vad trött jag, det är helt sjukt.. Ikväll ska jag sova tidigt, det måste jag för annars kommer jag aldrig orka skolan och kunna få de betygen jag vill. Vi har någon aktivitet ikväll på skolan, jag går dit med Co-Co så får vi se vad det är som sker.

Hann inte skriva så många rader här igår, men jag antog att ni förstod att vi var och hälsade på hos Lisen och Peder. Träffade även dessa underbara människor, vi tittade när Steffanie och hennes elev tränade. Det var väldigt kul och det var sååå fint. Os hästen var hemma och stod och fick fina hovisar när vi var där. Så charmig!!Saknar allt hemma men jag trivs så bra här, men saknar alldeles för mycket att rida på riktigt. Att åka till stallet efter skolan och komma hem alldeles för sent på kvällarna.

OJ detta var längesen, måste vara 2 år sen?! Jag var rödhårig och vägde ett antal kilo mindre än vad nu. Vad tiderna förändras ;) Jag mår alldeles perfekt som jag är nu, livet är bra. 


Likes

Comments

Rubriken talar, idag var vi hos Lisen o Peder. Riktigt kul och ja, det är ju ganska fint där kan man ju säga ;)

Likes

Comments