Fashion
Da jeg så denne genseren i en annonse måtte jeg bare ha den, selv om jeg var veldig usikker på om jeg ville kunne gå med den. Du vet; pull it of. Jeg aner ikke om jeg gjør det, men fy som jeg digger den likevel. Den er litt annerledes, utrolig varm og god, og noe med pelsen får meg til å føle meg litt som en.. løve.. Haha. Hvem digger vel ikke å kle på seg en sånn attitude? De siste dagene har jeg brukt den som utenpå-genser, og da har den vært mer enn varm nok, så lenge jeg har et skjerf i halsen.

Jeg sier det bare med en gang; mine outfit bilder kommer ikke til å bli bedre enn dette. Rotete gang, med småstøvler og barnehagesekker i bakgrunn, det hører med i mitt liv. Bildet ble tatt i en liten pustepause, midt i kampen om å få på Lillegutt jakken..

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Blog

Dette må ha vært tidenes minst effektive dag. Egentlig er det lesedagen min. Den ene dagen i uken jeg har til å lese uforstyrret til eksamen, som er om tre korte uker. Men så starter dagen med at bilen min streiker. Typ midt i en bratt nedoverbakke hvor jeg sneiler meg nedover på sommerdekk. Da, akkurat da, bestemmer bilen seg for at den er tom for batteri. Og det er ikke en gang en el-bil. Likevel lyser det "low battery" på dashbordet, samtidig som rattet låser seg, og alle andre mulige feilmeldinger dukker opp. Det kan vel mildt sagt kalles en dumdristig tur nedover den frostbelagte og svingete nedoverbakken- på sommerdekk og med et mer eller mindre låst ratt.

Heldigvis bor svigers neders i bakken, og med litt kraft klarte jeg akkurat å svinge inn på gårdsplassen deres, før bilen skrur seg av, og ikke vil starte igjen.

Så nå har jeg plutselig sløst bort mange dyrebare lesetimer på å se på biler jeg ikke har råd til på Finn.no, og prøvd å avgjøre om jeg skal ordne meg noe nytt eller koste på den gamle en gang til..

Jaja, sånn blir det innemellom. I morgen er det årskonferanse med Skatteetaten som står på planen. Om jeg kommer meg dit da..

Jeg er forøvrig på første dag av en 30-dagers detox med teamiblends. Jeg skal skrive om det i et eget innlegg senere, for det er en historie i seg selv.

Likes

Comments

Blog

Halloween er over for denne gang, og for første gang kjenner jeg at jeg gjerne skulle gjort mer ut av den. Tidligere har jeg aldri hatt noe særlig forhold til denne "høytiden". Jeg kjøpte meg riktig nok to pynte-grasskar på salg i fjor, som jeg var veldig fornøyd med da jeg pakket de ut av plasten i år. Også dro jeg med meg en pose med godteri på butikken i går, slik at jeg skulle ha noe å dele ut om vi fikk besøk. Men det var alt.

Jeg har hatt inntrykk av at det ikke er så mange barn i området der vi bor, men da mørket falt på i går begynte det å røre seg i gatene. Vi bor helt på toppen av feltet på en liten forhøyning, og har god oversikt over flere av gatene nedover. Og der dukket det stadig opp små gjenger med utkledde barn, som løp på kryss og tvers. I vinduet stod en toåring og ropte hallooooweeeen av full hals, mens han så gjenger med hekser, vampyrer og spøkelser løpe forbi hverandre, tett etterfulgt av små gjenger av foreldre som gikk og skravlet.

I en ellers så mørk og kald tid, og i en tidsalder hvor man bekymrer seg for at barna sitter for mye stille inne, så klarer ikke jeg å se negativt på halloween. Vi kan alltids diskutere kommersialiseringen som ofte oppstår rundt slike tradisjoner, men det får være opp til oss voksne og være en motvekt til akkurat det.

Jeg så på sosiale medier at noen lurte på hvor raskt denne trenden kommer til å dø ut, men der jeg så min lille gutt stå oppspilt i vinduet og se på de store barna som løp ute i høstmørket, slo det meg at det neppe blir med det første. Selv kjente jeg at jeg gleder meg til neste år. Da skal vi tenne fakler og pynte ute, og dele ut godteri til alle de barna som er ute og leker i den friske norske høsten.

Likes

Comments

Entertainment

Jeg digger filmer om skikkelig smarte damer som tar den plassen de fortjener, og det er akkurat det denne filmen handler om. Temaet er alvorlig, men det er likevel en feelgood film. Denne bør inspirere deg til å ta fatt på mandagen som er noen timer unna.

Likes

Comments

Fashion

I år, eller nå er det jo i fjor, men til jul så var en av de fineste gavene jeg fikk hjemmelaget. Mamma har strikket denne Marius-genseren til meg, og jeg elsker den! Jeg føler meg så fin nå jeg har den på. I dag var det kaldere her igjen, og da passet det endelig å bruke den.

Som du ser på neglene, startet jeg dagen i det nye huset i dag. jeg fikk pusset ned alt som jeg sparklet i stuen i går, og malt taket på et av badene. Deretter bar det av gårde for å bestille kjøkken og finne de siste flisene. Puh. Akkurat nå er det mye å gjøre, og jeg er litt stresset, men det er samtidig veldig gøy. Nå begynner vi å se sluttresultatet. Jeg gleder meg som en unge til å flytte inn om et par måneder!

Likes

Comments

Food

I går arrangerte vi babyshower for en venninne på Grand Hotell, hvor vi fikk servert Afternoon tea. Det ble virkelig en perfekt ramme for en hyggelig venninne-lunsj. Mye godt å spise, nydelig rosa service og ulike typer te (det må nevnes at jeg er veldig glad i te..). Dessuten er det alltid gøy med litt ekstra glam, og det kan absolutt Grand by på.

Jeg fikk lyst til å løpe ut og kjøpe ny tekanne og matchende kopper i går..

Likes

Comments

Beauty & Health

Jeg har akkurat for øynene opp for tonere, eller ansiktsvann. Etter og ha fått en prøve på parfymeriet ble jeg helt hektet. Jeg bruker ganske mye sminke, og da føles det viktig å ta godt vare på huden under. Jeg har lett for og bli litt tørr under sminken, men et godt grunnlag hjelper mot dette. Det er også, åpenbart, viktig å vaske og rense huden ordentlig etter en lang dag med mye produkter i ansiktet. Den tredje fordelen jeg ser med å bruke litt tid på hudpleie er at jeg også føler meg fresh på dager uten sminke.

Jeg kjøpte denne toneren fra Chanel, og har brukt den noen uker nå. Morgen og kveld, etter at jeg har renset huden med Pai Hydrating Cleanser(les om den her), tar jeg Chanel Lotion Douceur på en bommulspad og vasker ansiktet med den. Huden får ekstra med fukt, og føles ren og frisk. Dessuten lukter den utrolig godt! Jeg avslutter med Chanel sin hudkrem (les om den her ).

Det er stort pluss at denne kommer i en stor flaske, og er drøy i bruk. Da er ikke 3-400 kr (tror det var noe sånt jeg betalte) så galt for Chanel hudpleie!

Likes

Comments

Home & Interior
Det blir veldig sporadisk blogging her, men sånn må det bare bli med alt jeg har å gjøre. Ikke bare studerer jeg, jobber, og prøver å være en god mor og kjæreste, men vi bygger også hus. Vi bygger naturligvis ikke selv, men det er likvel mye som skal gjøres og undersøkes fra vår side. Nå er vi ferdig utvendig, og jeg har innsett at vi snart må ta noen avgjørelser innvendig. Derfor ser spisebordet slikt ut nå:

Jeg er så usikker på om vi skal tørre å gå for litt farge og mønster (tapet), eller om vi skal safe og velge hvitt. Egentlig ser jeg for meg noe gult eller grønt, men så er det så fryktelig vanskelig å finne akkurat den nyansen jeg ser for meg. Tror jeg skal lage et inspirasjonsinnlegg senere. Luksusproblemer!!

Likes

Comments