Header

Hej Bloggen!

In såg precis att jag inte bloggat på flera månader och jag ber om ursäkt för de. Har tyvärr vart lite upp å ned på sistone som jag vart tvungen att ta i tu med, dels jobb och privat. Men är så mycket bättre nu, har bara fokuserat framåt på de jag ska göra och tagit allt med en nypa salt. Man ska inte bry sig för mycket av de som hänt, vet att man är värd så mycket mer i livet än bara massa negativitet. Hur som helst så har jag också tagit vila från bloggen eftersom jag dels inte är världens bästa bloggare ( unnar alla stor bloggare där ute som tar sig dit varje dag och skriver inlägg efter inlägg, stort pluss till er ) och sen vette katten vad man ska skriva om.


Efter många om och men så har jag beslutat att börja blogga om min vardag, träning och mode. Jag har tränat i några år nu och de är de bästa jag gjort på länge. Mår så mycket bättre, känner mig piggare och helt bytt livsstil.

Mode har jag älskat länge, alltid klätt mig "stil rent" och de. Sen att man ibland byter plagg om vart annat för att " inget passar" de är en annan sak, haha! Men som tur är så blir de en rejäl shopping snart :)Så i sommar har jag bara varit hemma, tränat, ätit en massa gott och bara vilat upp mig. Har även hunnit fylla 27 år, ( fyllde 15 juli, då jag jobba min sista dag innan semestern ) firade sedan min födelsedag på lördagen med familjen och hade de super trevligt. Sen innan detta så blev jag Faster till världens gulligaste kille ever, Louie heter han och de känns verkligen toppen. Blir dop senare i höst!

Dan innan jag fyllde år så gick jag och såg Diggiloo i södra hamn här i Luleå och jösses vilken bra show. Bästa jag sett på länge alltså och Magnus Carlsson var/är lika bra som vanligt :) 

Nu är jag inne på min sista semester vecka, känns sådär om jag ska vara ärlig och jag hade velat va ledig MINST 2 veckor till men men what to do. Man måste ju jobba, så får se om man kommer ihåg allt när jag börjar jobba igen, haha! Är alltid kaos i hjärnan efter 4 veckors SEM, men kommer nog in i rutinerna ganska snabbt och sen har man fått lite mera energi. Sist så när vi fick ca 5 pallar godis så tog de mig 20 min å då hade jag börjat 9:00 och plockat av typ 3 pallar, haha då är man snabb!!

Har i veckan städat hela lägenheten, rensat, dammtorkat, dammsugit, fixat i förråd och garderobern. Rensat skafferi, kylen, fixat i bland papper och sånt. Gör sånt nu när man har energi till de för kommer inte ha de sen, de vet jag! Så passar på och fixar de nu.

Nog om detta!  Ska nog ev dra till gymmet eller bara stanna hemma, vi får se vad jag hittar på ( halva dan har nästan gått ). Kör just nu ett maraton på Big Bang Theory, vet att säsong 9 kommer ut nu i september och den SKA jag bara ha. Läste nu att de spelar in Säsong 10, hoppas de gör fler av den serien för älskar den.

Hoppas ni haft en bra sommar, den har vart toppen och en super varm sommar som jag ville ha.

Ha de bra så länge så hörs vi senare!

Kramar / Stiinis " Skönheten från norr "


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments