Jo vi var blott sju år, min röda sparkcykel glänste i solskenet denna ljuva majmorgon. Jag tog fart med min högra sko och satte av mot igelkotten som trippade fram över skogsvägen.. Till en början märkte du inget när du denna morgon skulle ut för att ge den en skål mjölk, du visslade igenkännande erat visselljud men ingen igelkott dök upp. Plötsligt såg du den förfärande synen och dina ögon blev stora som ägg och dina händer och ben började sprattla som spagettistrån, din mun öppnades och ut kom dom värsta svordomarna gud någonsin hört. Du flög fram mot din käre gamle igelkott för att åter väcka den till liv. Inget hände. Och från ingenstans dök jag upp och tröstade dig hela veckan ut. Den dagen fick du inget veta, att det var jag som var mördaren. Men okej, jag erkänner, det var jag. Hoppas du ej hatar mig min vän.. Förlåt mig såsom gud skulle gjort..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har tid den 21/7 :D !!!! s¨jävla göt höhöh

Likes

Comments

JAG HATAR DIG!!!

Likes

Comments

allt det här är så tråkigt och så jävla taskigt. Alla är så fulla av skit. Bara överge oss GÖR DE! skiter i det. Tänker inte på vad följderna blir, bara ger upp. Sikken stil asså.Inget kommer bli detsamma men man kan ju alltid försöka....

Likes

Comments

Nu åker jag till Landvetter om en kvart :D.. höhö.. planet går ca kl 6.. så vi e framme vid 1 på natten :/.. lite segt :P .. ska komma hem o se ut som en neger =D. Bye suckers!

Likes

Comments

Min bror fick en spark över revbenen och fick åka till akuten.. Vi kom dit 9 på kvällen.. Vi satt o väntade inget hände.. Jag fick tänka på vad jag sa för att det gjorde ont när han skrattade. Jag fick typ tänka långt innan jag sa nåt höhö. A sen vid 1 tiden så fick vi ett rum. Alla fick britsar att ligga på, mamma, Robin och Johan. Alla utom jag haha.. Jag satt på en stol hela natten och stirra på dom medans dom sov. Johan pratade i sömnen och Robin fick ryck då och då. Underhållade. haha.. Mamma fick inte plats i rummet så hon fick ligga utanför på sin brits. Såg helt mobbat ut. Jag hade som tur va mina hörlurar till mobilen med mig . Musiken fick tiden att gå fortare. Vid 5 kom en läkare in och kollade på han.. Han sa att det inte var något allvarligt o att inget hade hänt lungan iaf.. Han sa att han hade fått sprickor på två revben men att det går över av sig själv. Vi väntade i 8 fucking timmar o så behövde han bara lite tabletter.. lite störande ja! :P.. hehe..

 

Likes

Comments

Vill ha en tattoo nu fan.. men snart e man 18=).. Ska bli så gött o lämna piss Sverige den 9 maj . e bara borta en vecka men men..

Längtar tills vi träffas<3

Likes

Comments

Imorgon e det julafton för alla som inte visste =P..Mamma jobbar så det e jag som får göra maten hemma..kommer typ bränna allt men det e gott med bränd mat =P..iaf köttbullar ... Om en stund ska jag åka till min praktik i Torslanda för att få min avskedspresent av lilla Merran( min handledare). Hoppas dt e choklad för att jag e  skit sugen på det.. Det va så gött i fredags för jag va ju o kollade när mina bröder spelade tränings cup i lisebergshallen. Sen när jag, Carro och Elin skulle gå så hittade vi en dörr där det stod , endast lisebergs personal.. så vi tänkte, ehh va fan vi går la in där.. o så kom vi fram till en dörr.. o så öppnade vi den o så helt plötsligt så var vi inne på liseberg..haha...slapp betala o allt. Elin vann stjärn vinst på Daimhjulet..jag erbjöd mig att bära den så att jag skulle få mer choklad när vi kom hem =D.. Jag o Carro gick in på gasten..å den sög säger jag bara!..jag skrek en gång o sen gick jag typ o skratta resten..o jag var värsta lik lucian därinne.. haha..asså jag hade lätt platsat in på gasten.. jag hade typ hoppat fram från golvet o sån skit =)

 

Likes

Comments

Då sitter man här o gnager på ett äpple xD..haha försöker att vara lite nyttig..lyckat. Imorgon ska jag praktisera igen på ålderdomshemmet i Torslanda. Jag börjar 7 och slutar 4..jobbig dag!!.. men det e ändå gött för jag har varit ledig i 3 dagar nu=)

I måndags såg jag en död kvinna. Min handledare tyckte att det skulle vara bra för mig om jag fick se en död så där stod jag och stirra på en död tant.hehe.. men det va värsta fridfullt o allt. Jag fick massa konstiga tankar i huvudet som tex att inte hennes organ funkerade längre och att inget blod strömmade i henne..det va ju normala tankar..hahah

Nästa vecka på fredag ska jag ha middag med kaget i klubbstugan..man ska köpa med sig något för 40 spänn och slå in det.. Jag ska köpa något mobbat .=).... Sen nästa söndag ska jag ha dansuppvisnig i Vingaskolans aula=D..kom å titta vettja=P..hahah...kom och se på när jag gör bort mig=P.. vi ska vara från 80 talet. så vi ska sånna kläder på oss=)..sexxy..

Men sheet upptäckte nyss att white chiks e på 3 an. hahah den e bäst.. måste se den nu.. men ciao

Likes

Comments

Först regn sen sol, de va tur att jag inte hade ute min stol. haha grym ja e!=D

Likes

Comments