Header

Tack för att du gjorde att jag slapp sakna dig lika mycket inatt❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

spenderade dagen med bästa vännerna idag, vilket var underbart! det är inte ofta alla kan umgås samtidigt och idag var vädret bra och dagen blev riktigt lyckad! trodde jag skulle ligga inne i sängen och se på film hela dagen eftersom jag vaknade sjuk med som tur va så mötte jag upp Elin,Elin och Lisa vid pizzerian och umgicks med dem plus lina och Rebecka resten av eftermiddagen och kvällen !👍🏼

Likes

Comments

Hade velat ha denna knäppa, roliga och mysiga människa här idag!

Likes

Comments

när han drar mig till sig så går mitt hjärta sönder av kärlek. Så illa är det.

Likes

Comments

I förrgår spenderade jag dagen med Julia, vi pluggade lite och åkte sedan till lekparken och gungade lite, en mysig och välbehövlig kväll. Vädret på kvällen blev dessutom jätte bra vilket var trevligt.

Igår tog Julia och jag och packade korv och marshmellows och gick till Valberget för att grilla, lite senare kom Wilma och det vart en mysig och äventyrlig kväll som slutade i soffan bredvid en kul typ.

Nu ska jag snart tillbacka till skolan och ha tyska i en timme, vilket jag verkligen inte ser fram emot, men får rycka mig i kragen och gå och sminka mig och hoppa i kläder.

Likes

Comments

​Imorse ringde klockan vid nio och dirket efter att jag hade stigit upp hoppade jag in i duschen och sedan pluggade jag matte i drygt 2 timmar. Sedan kom mormor och morfar, vilket var oväntat men trevligt, så jag pratade med dem ett tag innan jag åkte till Julia för en liten mys förmiddag. Nu har jag nyss skickat in engelska inlämningen och ska snart iväg och fira Thilda som har 18 års fest, hoppas på en himla kul kväll!

Likes

Comments

Efter en fin förmiddag på byn så åkte jag till Julia där hon och becka befann sig, så eftermiddagen spenderades med dom, och emma och sedan med Olsson en sväng.
Vid 10 bestämde vi oss för att åka och grilla marshmallows, så vi gjorde en liten brasa,åkte lite fyrhjuling och snackade, lyckad kväll!👌

Nu är det dags att sova, för imorn väntas plugg och på kvällen 18-års fest för thilda🍺🍸🍻 och efter det sms jag fick alldeles nyss så kan jag somna gott!😊Likes

Comments

Vaknade vid tio imorse och då var det bara att sminka sig, få håret att se någorlunda okej ut och sedan kom olsson och Lina och hämtade mig för en tripp till lilla byn, det är närmligen våryra nu så vi passade på och se om vi kunde fynda något, men jag fann inget. Det vart iaf en mysig förmiddag i det fina vädret.

​Snart är det så pass varmt så man kan gå i jeansjacka utan att frysa och jag ser fram emot det så!!

Likes

Comments

Blev en heldag med mina bästa brudar, vi låg såklart på raggen i några timmar, käkade onyttigheter och hade de mys. En lyckad dag och en lyckad kväll.


Likes

Comments