Några detaljer på bröllopet

Tänkte att det börjar bli dax att skriva lite om bröllopet 😍 Jag ligger och nattar två små just nu så varför inte göra ett kort inlägg. Här är två av mängder av detaljer. Den första och största är den här underbara barvagnen från Vagntastic 😍 Så himla duktiga och underbara tjejer i baren och bra service. Visst passar den som handen i handsken i ladan?
Jag hittade den på Bröllopsmässan här i Älvsjö oc blev kär på en gång. Att hyra den inklusive barpersonal är inte särskilt dyrt och jag kan lova att det blir succé på festen.

Vi stod själva för drickan i baren som vi köpte på Systemet, så skönt för man kan ju lämna tillbaks det som inte går åt. Vagntastic hjälpte oss med menyn så den blev personlig men med en bra kombination.

Utöver drinkar serverades också den här personliga Ipan som vår vän bryggt. Han är sommelier och hjälpte också till att välja vin till maten. Det blev verkligen perfekt. Älskar personliga detaljer. Vi blev så glada över dessa. Riktigt god öl och kolla in etiketten 😍

Jag lovar att återkomma med mer detaljer, för det finns massor med tips vill jag lova. Det var otroligt kul att planera bröllop. Jag delar gärna med mig. Och kommentera gärna om det är något ni undrar 😘 Alla foton är tagna av vår fotograf Malin @poppyloveyou på Insta 

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Åh vad fint😍nouw.com/thelisalarsson
Sthlmdeco
Sthlmdeco,
Tack ☺️😘nouw.com/sthlmdeco
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229