a80cbc46-1ed4-4621-9b02-eb9a3fa2e128-717x1020

jess Cartner-Morley: "den eviga etikett frågan med en vit sommarklänning är: kan du bära det som ett bröllop gäst?
(Bild via internet)

problemet med en vit klänning är att en vit klänning är aldrig bara det. Det är en vit klänning, med allt bagage som innebär: bröllop, miss Havisham, kyrka, renhet. noga sätes renlighet kontroller och behovet av att anpassa menyalternativen runt splashability. enkelheten är bara huden djup, ser du. vad som borde vara den mest no-brainer sommarklänning av allt är faktiskt den mest komplexa.

annonseringen

Jag har en vit spets sommarfestklänning. Jag har använt det en gång, till baletten. varannan gång jag har provat det på, har jag tittade i spegeln, kändes som om jag försökte se ut som pippa Middleton i den kungliga boxen i Wimbledon, och tagit bort det igen, vanligtvis att bära något färgglada. färg är rakt jolly; vit är behäftat med luften för att vara neurotisk och / eller uppmärksamhetssökande.

men jag har stora förhoppningar om att denna sommar min vita klänning kommer att få några utflykter. främst eftersom det finns en hel del vita klänningar runt, vilket gör för säkerhet i antal. du kan inte titta uppmärksamhetssökande om du bär mer eller mindre samma sak som tre andra kvinnor i rummet. plus de andra kvinnorna kommer att vara i samma båt i sätes renlighet insatser, så på en picknick det kommer alltid att finnas någon annan att prata med stå upp eftersom hon inte kan sitta ner.

Det finns i huvudsak tre vita klänningar. finns det bohemiska-floaty en, vilket är vad jag har på mig här. detta är bekvämt och trivsamt informella; klackar och / eller läppstift kan vara nödvändigt att lägga till kick. finns det sedesamma, strukturerad, formell: perfekt för sommar power dressing på kvällen eller på jobbet, även om det kan se lite andra brudklänning. sedan finns det riviera-bomb en, midja, i skarpa bomull, guldmyntfoten, men den tuffaste att dra bort. (När en klänning påminner Bardot och Monroe, är ribban högt.)

perenna etikett frågan med en vit sommarklänning är: kan du bära det som en bröllopsgäster? naturligtvis kan du, om du är svära-on-your-life viss bruden kommer inte att bli ännu hemlighet, minutiöst miffed. om det finns mest avlägsna möjlighet hon kan vara, då är det en rak nej. för en gångs skull, är den vita klänningen regeln enkel.

• jess bär klänning, £ 79,99, och klackar, £ 59,99, både zara.com.

styling: melanie wilkinson. mode assistent: hannah Davidson. hår och makeup: sharon ive på carol hayes förvaltning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

nyckeln i letar efter den perfekta svart cocktailklänning, är det bästa att leta efter klassisk design med tidlösa detaljer. gör den här klänningen din "gå-till" klänning att göra ett bra första intryck, utan att titta daterad eller alltför spännande.foto av: Spets Formella Klänningar

dessa plockar bästa i en svart cocktailklänning kommer att få dig ser din bästa och investera i rätt mönster som kommer att stanna hos dig i många år framöver.

den svarta volangklänning från Jessica McClintock är bra för dem formella händelser under semesterperioder. i bantning slida klänning styling, har detta v-ringad klänning en unik rufsar detalj längs ena sidan av v-ringad. med en bandad botten att lägga till volym, är den här klänningen klassiker med trendiga stil. en stor fynd på endast $ 180,00, är ​​den här klänningen en stor Sök. perfekt att ta ut för de festliga tillfällen, är den här klänningen en vacker möjlighet att plocka upp och hålla i flera år.

för en liten svart klänning som är professionell för dessa arbets händelser, plocka upp den svarta klänningen från carmen marc Valvo. vacker i en kropp skimming silhuett, den här klänningen har en dubbel V-ringad, konservativ knälång hem och vackra lackläder midjan detalj. den här klänningen skulle vara bra för en jobbevenmang när du vill göra ett bra första intryck, men inte vill snåla på stil eller klass. elegans är det viktigaste inslaget i den här klänningen.

slitna på vintern med tights och pumpar slutna tå, är din resulterande ser fantastiska. i vårmånaderna, födde benen och koppla ihop den här klänningen med några lackläder remsandaler. pricier, men praktiskt, är den här klänningen uttalande beslutsfattande och tidlös.

för en stor svart klänning som skulle vara perfekt för alla dina kommande bröllop, plocka upp Vivienne tam svart ärmlös klänning. på $ 525,00, är ​​denna svarta klänningen definitivt på en heftier prisläge, men när du tar en titt på denna lekfullt söt design, kommer du att förstå.

med en rynkad kropps fåll detalj som ger volym och ett imperium midjan, är denna klänning stor för en mängd olika kroppstyper. den skimrande satin tyg spelar upp en festlig attityd som helt kommer att spegla din personlighet. den här klänningen är perfekt för sommar, vår eller vinter, oavsett säsong, kommer den här klänningen hålla dig ser fantastiska. Om du inte har pengar att spendera på en ny klänning varje gång en inbjudan rullar in, bara dra den här klänningen ut ur garderoben och du kommer att inse hur tidlös denna design verkligen är.

för den yngre kvinnan, är älskling klänning från allen schwartz ett bra alternativ. axelbandslös design med en vacker älskling halsen är så roligt och sagolikt. den bandade naturliga midjan accentuerar en slank figur medan draperade detaljer lägga aa high fashion designelement. de paljett appliqu "brytningar på varje ficka hålla den här klänningen från att vara alltför enkla och bryta upp design för att uppmärksamma dess unika egenskaper. slå på mitten av låret längd, är den här klänningen definitivt för kvinnan som vill visa upp dem sexig stjälkar! på $ 298,00, är ​​den här klänningen ett bra pris för en klänning som kommer säkert att vara en favorit för många år framöver.

Välj en av dessa plockar bästa i en svart cocktailklänning och du är inställd med din favorit lite LBD som kommer att vara en stil stapelvara i din garderob för många år framöver!

Likes

Comments

när du väljer en aftonklänning, det finns många alternativ. först bestämma vilken kroppstyp du har och hitta stilar som framhäver den. välj tyg och färg, följt av tillbehör. välja rätt klänning kan göra din utekväll mycket roligt.foto av: Långa Formella Klänningar

du bara har fått en inbjudan till festen av århundradet, och det är märkt € svart slips. € en snabb titt på din garderob berättar vad du redan vet. det finns ingenting i det ens tillnärmelsevis liknar en aftonklänning. du tenderar att vara mer av en jeans och luvtröja typ av tjej, så tanken på shopping för en maskeraddräkter tenderar att göra dig blödiga. där ska du börja från?

du behöver inte oroa dig, det finns alternativ galore för billiga balklänningar på nätet för kvinnor. du behöver bara hitta rätt klänning att snabbt omvandla från en pojkflicka till belle av bollen. när vi letar efter aftonklänningar, det finns många alternativ. svart slips för damer innebär vanligtvis golv längd klänningar eller cocktailklänningar, som är kortare men fortfarande lika elegant. därifrån, möjligheterna är oändliga.

föredrar du axelbandslös eller långa, eleganta ärmar? satin eller silke, chiffong eller taft? vilken färg? vad klippa? önskar du utsmyckningar, såsom lister eller paljetter? om du hittar en lista med alternativ överväldigande, först överväga vilken kroppstyp du har. Om du är kurvig, du vill ha något att framhäva dina höfter och bröst, inte dölja det eller få dig att se ut i proportion. en axelbandslös klänning med en vidgad fåll fungerar bäst för detta. Om du är större i bröstet, prova att gå med bredare remmar för att dölja din behå.

för en atletisk bygga, ta en djup urringning understryka det lilla kista du har att arbeta med. Om du har en längre torso, prova variationer av färg för att definiera och något som blossar ut längst ned. för heltids siffror accentuera med mörkare färger. svart fungerar bra för fylligare siffror. gå med en lägre halsen att avvärja fokus uppåt. om du är på den kortare sidan, prova en kortare cocktailklänning snarare än ett golv längd klänning och koppla ihop det med lägenheter eller kilar. för högre kvinnor, gå med något elegant att visa upp dina långa ben. inte vara rädd för att para ihop den med klackar. för ett päron eller rund kropp, visa upp dina ben eller bära en lägre halsen att ta fokus från vällust. när det gäller billiga balklänningar på nätet, är helt enkelt enormt sorten gång kan få

oavsett vilken typ kroppen, det finns säkert vara något som kommer att göra även de mest skeptiska kvinnan lysa i sin frack. när du handlar för den perfekta aftonklänning, först ta reda på vad som skulle se bäst på din kropp, sedan besluta om tyg, färg, och även tillbehör. ofta, tillbehör göra eller bryta klänningen. överdriv inte. en liten bit av smycken eller en scarf kan gå en lång väg att göra en kväll ensemble over the top. När du har valt klänning för dig, slappna av och förbereda sig för att njuta av en kväll där du ser ut och känns som kungligheter. om du vanligtvis njuta dressat tillfällen eller inte, det är alltid trevligt att känna sig som en prinsessa, och välja rätt aftonklänning kan göra just detta.

Likes

Comments

hitta den perfekta bröllopsklänningen kan vara en svår uppgift verkar. inte bara välja stil, färg och design, men också nödvändigt att ändra några veckor kan ställas in i förväg för att klä sig för din kroppstyp. Det finns smarta saker du kan göra för ditt bröllop klänning redo för rotation och därmed processen går så smidigt som möjligt, om ändringar görs i en professionell eller gör det själv kan.foto av: Spets Bröllopsklänningar

kontrollera datum för din brudklänning leverans, när ordern av ett företag som du har tid att förbereda sig för förändring. frågar brud butiken för att bekräfta leveransdatum skriftligt vid registreringen. även om det kanske inte datumet de kommer att avgöra verksamheten måste uppskattas till 1-2 veckor.

markera alla tillbehör, inklusive hennes behå, underkläder och skor, köpa hennes bröllopsklänning. är det vettigt att samordna både stil och passform av alla dessa element med nödvändiga ändringar. en god uppfattning om hur dina kläder och hur mycket du är i ditt bröllop skor för att hjälpa dig, hur mycket justering nödvändiga arbetet.

granska din brudklänning till brister i exteriören och interiören på klänningen. hitta ett fel i utformningen av kläder, såsom smycken, broderi och pärlor. Dessa brister kan repareras inom ramen för de ändringar, men det är viktigt att hålla butiken så snart som möjligt, i synnerhet om särskilda ämnen och andra produkter som behövs för att lösa.

köpa garn som är färgen på dina brudklänningar, i fråga om förändringar som är i dessa matcher. om möjligt, ta ett litet prov av tyget av din klänning med dig handla lokalt hantverk, så att du kan visuellt jämföra material. aldrig tråd linje ändrar brud, som är nästan alltid omöjligt att veta exakt färg om det betraktas på en datorskärm hemma.

avlägsna billig brudklänning av paketet om det matchar eller vikt. ha den i beredskap för förändringar så att de hänger fritt och täckt med en trä hängare - på länkarna i sömmarna och axelbandslös klänning - i ett skåp eller annan säker plats där ingen i husetoavsiktligt röra eller skada. detta gör rynkor att falla naturligt klä sig, så den faktiska ökningen i nettovolym och längd, vilket gör det lättare att mäta och ändra.

2011 brudklänning är dyrare än tidigare, så det är svårt för oss att få bröllopsklänningen för vårt bröllop. det höga priset gör att vi besvikna i brudklänning och nu kan vi ha billiga bröllopsklänningar €,1. göra tillräckliga förberedelser. klä samling bilder som du vill ha och markera en linje på sin favorit design och stil, i synnerhet detaljer kragen band med bandet. Om du kommunicerar med din konsult eller märkeskläder, se till att sätta dina bilder så att de kan hjälpa tydligare uttrycka sina tankar och åsikter.

2. modellens klädsel bör vara en mer balanserad med bröllopet. om äktenskapet kan vara mycket moderna, kan du välja brudklänning innan trenden, om en klassisk, utan tvekan, väljer den klassiska och prisvärda klänningar.

3. Använd en bra tid. medan du kan anpassa klänningen, är det bäst att börja från början av året, eller åtminstone minst nio månader. detta sätt kommer det att höras när vi har tid att känna. du kan ha fyra månader på sig att göra en brudklänning och skicka bättre personligen 8 veckor innan bröllopet, måste du ändra informationen.

4. Att skapa en budget: det är bättre att köpeskillingen på brudklänning och accessoarer, i synnerhet, och kostnaden för försäljning, i allmänhet, 6% och 15% beräkna kostnaden för ditt bröllop. Om din budget tillåter, kan du "skräddarsy de bästa grossist Bröllopsklänningar.

Likes

Comments

rs_560x415-150610175935-1024.cmt-best-dressed.jw.61015

getty; ap
(Bild via internet)

sanningen skall fram, det var lika många mode höga toner som det fanns låga toner vid 2015 CMT Music Awards. nu ska vi diskutera.

vi känner av en bäst klädda tema här: skarpa vita klänningar. som kvällens värdinnor Erin Andrews och Brittany Snow båda serveras sofistikerade stilar på röda mattan, med erin i en staty vit kolumn klänning och Bretagne i en svart och vit monique Lhuillier klänning.

anländer på armen av hennes fästman Ian Somerhalder, Nikki Reed höll sin egen i en flörtig vit klänning med ett tvärband grimma urringning avslöjar en sexig flisa av huden. ryggar tillbaka från den vita-haute trenden helt stod kimberly perry i alla de rätta sätten i en kunglig kobolt design med lockande midriff utskärningar.

pausa en stund att ta i det underbara som är Carrie Under ensemble-ready? uppenbarligen att hon är hisnande i en vit jeweled thomas wylde mini, men med tanke på det faktum att hon födde drygt tre månader sedan, är den 32-årige praktiskt taget en övermänsklig skönhet.

QQ图片20150612091913

getty; ap
(Bild via internet)

på baksidan, det fanns några mycket låga toner på denna countrymusik röda mattan.
Brooke Hogan heta rosa och vit klänning skulle ha dragit nytta av några extra inches av tyg där uppe, plus det kantade i klibbig territorium. och medan raelynn s prismatisk klänning är verkligen en intressant brännpunkt kan orkidén nummer vara bättre lämpad som en Katy Perry konsert kostym.

klädd i georges chakra couture, kellie pickler s glittrande cerulean klänning med inkompatibla axellängder lossnade så bisarrt. och ledsen, brandi cyrus-vi är allt för se-men klänning trend, men denna kaktus-utskriftsversion bara inte fungerade.

nu, meghan linsey är tvådelad blom set var verkligen iögonfallande, men på fel sätt. från clunky trycket till besvärliga veck och primärfärgade palett, föll denna design platt på flera nivåer.

Totalt sett är bara en sak är säker: carrie definitivt vann den röda mattan.

Likes

Comments

begreppet stål urbenat över byst korsetter är relativt ny men det redan har en publik på marknaden. för kvinnor som är stolta över sina kurvor och är inte rädd för att stoltsera dem, denna typ av korsett ger den perfekta lösningen, och det visar upp din figur också. dock urbenat stål över byst korsetter hjälper framhäva dina bästa tillgångar och naturliga kurvor och förbättra vad naturen hade gett dig. dessa korsetter kan bara vara svaret på dina böner!foto av: korsett

För att verkligen framhäva dina kurvor och öka krökningen av din byst, stålet urbenat över byst korsetter är det bästa alternativet för dig, gör det för närvarande den bästa produkten på marknaden som ger dig timglas siffra som du alltid drömt om att ha.

För att verkligen få en korsett som framhäver kroppens bästa funktionerna, en enkel plast eller tyg baserad korsett kommer inte att göra. den sköra material kommer att göra dig någon tjänst för att göra dina kurvor sticker ut. din bästa insats på att lyfta fram din byst och siffran kommer utan tvekan att behöva stål benfri över byst korsetter. dessa korsetter är det bästa alternativet för kvinnor eftersom de hjälper chans och förbättra den naturliga formen som du kanske redan har. Detta är möjligt eftersom dessa korsetter är tillverkade med tunna stål ben som är införlivade i utformningen och tyg av korsetter för att ge dig bästa möjliga resultat utöver att säkerställa komfort och en hel del sex appeal. Det är viktigt för alla kvinnor att välja rätt korsetten storlek, när denna del tas om hand, stål urbenat över byst korsetter kommer att bidra till att ge ökad komfort, stöd och trygghet möjligt, särskilt för de kvinnor som har välsignats med fylligare siffror.

Det finns många nätbutiker som erbjuder dig stål benfri över byst korsetter som är gjorda av de finaste material och med sakkunnig vård och strikt uppmärksamhet på detaljer. dessa korsetter finns också i traditionell busk öppning samt moderna zip sorter. stål urbenat över byst korsetter finns också i olika prisklasser som går från extremt dyrt att mycket prisvärd dessa glamorösa samt bekväma korsetter är idealiska för att ge dig en fantastisk timglas siffra samt ta inches av din midja nästan omedelbart. Det lägger också en hel del stil och känsla för kläder.

begreppet korsetter har funnits i århundraden. beskyddas av kvinnor främst var korsetter användes flitigt under den viktorianska eran för att göra en flicka ser henne bäst när hon gjorde ett offentligt framträdande. korsetter har i flera år förutsatt att magisk touch till kvinnor att vilja att förbättra sina naturliga kurvor subtilt.

vare sig det är midjan eller byst området, korsetter är stora förstärkare som även förbättrar förtroende kvinnor har i sina kroppar.

satin över byst korsetter har blivit den nya flugan tack vare användningen av en av de finaste och jämnaste tyger runt, satäng. Dessa över bysten korsetter kan bäras antingen under eller över kläderna som ett underplagg eller kan också handla en bra grund och stöd när du bär en viss klädsel. mångsidighet som dessa satin över byst korsetter gör dem en stor hit bland kvinnor som önskar funktionalitet men som också uppskattar stil och bra konsistens.

Likes

Comments

när du väljer blomma flicka klänningar för bröllop, behövs så många saker att övervägas som klänning längd, bröllops färg, klädstil, höjd och ålder flicka och så vidare. det första man måste veta bland dem alla är att vilka typer av stilar finns i dessa klänningar. blomma flicka anger tonen i början av ceremonin, så det är mycket viktigt att ha en snygg klänning för henne för att göra bröllopet minnesvärt. några populära stilar i dessa klänningar nämns nedan.foto av: barnklänningar

prinsessa blomma flicka klänningar
många flickor föredrar att ha en prinsessa titt i deras klänningar. de vill ha en prydlig look precis som tärnor och bruden. dessa klänningar har massor av pärlor, blommor och spets eller band. vissa klänningar med prinsessan utseende inkluderar dubbla lager fullt kjol och satin livstycket. De har ett band täckt runt midjan. dessa klänningar erbjuda samma prinsessan ser som önskas av flickor.

veckade kjolar
kjolar med veck är mycket elegant och vacker, speciellt längre box veckade kjolar. dessa är inte fullständig och länge prinsessan kjolar men ändå erbjuder elegant och dekorativt utseende. rutan veckade kjolar är breda. vecken som kör nedåt gör spridningen bredare mot botten av kjolen. dessa klänningar är eleganta stil och presenterar ett elegant utseende till ditt bröllop.

pick-up kjolar
denna design används på a-linje kjol eller på full kjol. vissa tygstyckena samlade på fållen som tillåter andra delar för att linda runt fållen i en kurva. denna rätt och slätt beröring ger en flashig ser till blomma flicka klänning.

ärmar och livstycken
livstycken kan framställas av vanligt satin eller de kan också vara dekorerad med blommor och pärlor. det finns också olika konstruktioner av necklines, såsom v-ringning, halsringning, älskling halsen eller grimma etc. älskling halsen har en form liknande till hjärtat.

klänningar flickor kan vara ärmlös eller ha grimma remmar och puffärm. dessa mönster erbjuder en klassisk look med en tjej.

när man väljer dessa klänningar, bör du hålla många saker i beaktande. dessa saker inkluderar, besluta om material, stil, design, färg, zippad eller ansluten etc. Du bör också leta efter exakta mått eftersom alla dessa saker kommer att kombinera att ge flickan en flödande utseende. bör du överväga alla dessa stilar när de köper en brudnäbbsklänning.

Likes

Comments

dess allmänna vetskapen om att en mor till bruden är vanligtvis klänningar smart på dagen för bröllopet och ingen kan drömma om överglänser henne och det är därför veaul har kommit upp med en billig mor brudens klänning avsnittet.foto av: brudens mor klänning

minuten en mor känner hennes dotter ska gifta sig, planerar att hitta en perfekt mor brudens klänning är vanligtvis pågår. hon kommer att söka högt och lågt för att hitta en klänning som fungerar för henne; en mor av brudens klänning som kommer att föra ut sina bästa egenskaper och göra alla vet utan tvekan att hon är mor till bruden. Detta innebär vanligtvis att gå igenom många platser och fysiska butiker tills en sådan klänning hittas.

Om du letar efter en billig mor brudens klänning, behöver du inte söka längre. denna webbplats kommer att tillgodose alla dina behov och se till att du får allt du någonsin velat i klänning. deras klänningar är billiga men av mycket hög kvalitet. de har gjort klänningar med hjälp av mycket god kvalitet material. din mamma av brudens klänning kommer säkert inte att bli besviken. de har ett team av experter som arbetar outtröttligt för att se till att du har den bästa klänningen när det kommer till din dotters bröllop. de kommer att göra allt de kan för att se till att du får en klänning som är inom din budget och gjorde på det sätt som du vill.

Ibland när du letar efter en klänning, kanske du upptäcker att butiken inte har det du vill ha. det händer många gånger när du fysiskt gå till butiker eller när du är online. du kan vara kvar känslan frustrerad, särskilt om du inte har den nödvändiga pengar för att ha en skräddarsydd för dig. webbplatsen har ett kontaktnummer som du vill använda när du vill ha en klänning skräddarsydd för dig. de kommer att fråga dig om vad du vill när du ge dig råd om de bästa tillbehören som kommer att gå med din klänning. de kommer att lyssna på dig tills de får en tydlig bild av vilken typ av klänning som du vill. de kommer att göra det med hjälp av dina exakta specifikationer och de kommer att få det rätt.

du behöver inte oroa sig för att eftersom de är hela vägen i Kina, kommer de inte att kunna få dig en klänning.

en billig mor brudens klänning är en väl genomtänkt plan av denna webbplats. de har gjort det mycket enkelt för dig att hitta en brudens mor klänning utan att gå igenom en hel del åtgärder. du kommer att kunna enkelt få tillgång till fotogalleriet där klänningar är genom att ange din prisklass. De är mycket tankeväckande och de kommer att se till att du får den typ av klädsel du vill utan en hel del stress.

platsen är besöks av många kunder på grund av hur rättvis deras priser är. när du besöker dem, är du garanterad att hitta vad du vill.

Likes

Comments

455722336

(Bild via internet)
- / AFP / Getty Images

Kate Middleton mode a-spel är alltid på punkt, och kanske god stil körs i generna. hertiginna "lillasyster pippa middleton är nu en modedesigner, utforma en vacker klänning och matchande scarf att samla in pengar till den brittiska Heart Association, enligt folk. den professionella festfixare är klart kan kasta den perfekta bash och utforma klänning att ha på sig till den.

Middleton slagit sig ihop med designern tabitha webb för projektet, och samarbetet var sömlösa (ha). om varför hon valde att skapa en klänning som en fundraiser, förklarade Middleton, "som en ambassadör för brittiska hjärtagrunden, jag ville göra något annorlunda och spännande på uppdrag av denna inspirerande välgörenhet. Jag ser verkligen fram emot att delta i London till brighton cykeltur denna månad och är stolta över jag kunde samarbeta med tabitha på detta projekt att bidra till att höja ytterligare medel och medvetenhet. "

klänningen själv är en underbar monterat en linje blommig sommarklänning med söta holkärm. Jag kunde se mig själv på sig denna på en söt picknick datum, till ett dagtid bröllop, eller lågmäld helgbrunch. hennes halsduk design är lika vacker, som utnyttjar en blandning av modal och kashmir för en lätt men bekväma känner perfekt för de lite kyligare dagar som smyger upp oväntat och med juni. tur för oss alla, tabitha webb fartyg internationellt. men kom ihåg, båda bitar är begränsad upplaga, så agera snabbt om du vill ha dem!

eb104360-f057-0132-44ad-0a2ca390b447

(Bild via internet)
tabitha Webb motiv

Likes

Comments

gör du helt enkelt älskar platta skor? nätet har bröllop skor platt att du bör ta en titt på. De har mycket vackra lägenheter som du kan bära till ditt bröllop. du kommer inte att behöva lida genom höga klackar på dig bröllopsdag. de har gjort platta skor som kan passa alla.foto av: Brudskor 

lägenheterna är mycket stilrena och du kommer inte att se ut som en kvinna som går förlorad och förvirrad, tvärtom kommer du se elegant och graciös i dem. du behöver inte panik när vi letar efter bröllop skor som du kommer att hitta precis rätt typ som du vill ha i den här webbplatsen.

platta skor finns i alla storlekar så att du kan vara säker på att få ett par. de har gjort lägenheter som kan passa alla fötter storlek utan kämpar i dem. när du ser en sko som du gillar, kan du vara säker på att de har den storlek som passar dig. De gör inte bara den lilla skostorlek som andra onlinebutiker. De har i stället gjort skor för varje fot, från den minsta storleken till den största. Om du har stora fötter och du har varit rädd att du inte kommer att hitta en sko, kommer du att hitta den bästa bröllop sko platta som passar dig. Om du har haft problem i det förflutna samtidigt som letar efter en platt sko, kan du vara säker på att för ditt bröllop kommer du att bära den vackraste platta skor.

skorna har gjorts i väldigt många mönster. de har de som har bågar och andra som har pärlor. du kommer att kunna välja en platt sko som kommer att matcha din bröllopsklänning. du kommer att kunna nöja sig med en enkel och söt sko om det är vad du vill. den typ av design som du vill ha på din sko beror med dig.

du har valet på vilken typ av sko du kommer att bära. du kommer inte att nöja sig med en mindre attraktivt sko eftersom det som du vill ha är inte tillgängligt.

de har skor som passar alla.
deras skor har inte gjorts med samma material.

du kan köpa en lägenhet i läder eller ett bröllop sko lägenhet i mocka. de har också skor som har inneslutna i ett mjukt material. Om du vill ha en sko som har gjorts av konstläder, de har det också. de har gjort ett bidrag för att göra dig en skräddarsydd sko. de kan göra dig till en platt sko som är samma material som ditt bröllop klänning så att du är enhetliga. när du kontaktar dem, kommer de att förklara för er hur de kommer att göra det och hur lång tid det tar.

du behöver inte nöja sig med en vit sko hela tiden. Om du vill ha en sko i en annan färg du kommer att kunna hitta dem på denna sajt. de har framförts på den typ av skor som de har.

Likes

Comments