Header

Min kärlek till träning är enorm jag älskar att vara på gymmet det är som ett andra hem för mig. I somras så la min kropp av helt. Jag har försökt att komma igång ett flertal gånger efter men min kropp orkar inte. Jag har för mycket runt om mig som gör att jag inte kan göra något jag älskar. Min kropp orkar inte. Nu har jag fått lite hjälp så min kropp kanske kan komma i balans igen, iaf en början. Så förhoppningsvis så kan jag börja träna snart igen. Längtar något så otroligt mycket. Jag hoppas verkligen att min kropp inte säger ifrån denna gång. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad skulle jag göra utan fina dig. Vi började verkligen inte som vänner utan nästan fiender pga alla runt om oss. Jag är så glad idag att vi valde att ignorera skitsnack och lösa allt mellan oss och nu är vi här. Du är en av de finaste människorna jag har träffat. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig. Det är dig jag ringer så fort något händer. Du förstår mig. För evigt partypinglor! ​

Likes

Comments

Jag har haft för mycket i mitt huvud de senaste veckorna och har ännu inte landat tyvärr. Jag går igenom en sjukt jobbig situation just nu och har gjort som jag allt gör håller mig borta från allt. Tyvärr. Jag försöker ständigt att komma tillbaka men det går inte så bra jag vill blogga men jag tillåter mig själv inte att göra det. Don't really now why. Jag kommer inte lägga ner bloggen utan ska försöka uppdatera så ofta som jag kan!

Sjuuuk gammal bild då jag har riktig bildbrist. ​

Likes

Comments

Något som står högt upp på min wantis lista är denna Chanel collections and creations bok. Har hört så mycket bra om den och sen är den sååå himlans snygg att bara ha stående. Vill bygga upp en liten hög med snygga böcker. Så grymt fint till inredningen. 

Likes

Comments

 

Under höstlovet så hade Pure höstlovs kväll och det var sjukt mycket folk. Träffade även på min saknade David. Vart väldigt mycket dansande för oss och härliga konversationer. Sedan knatade jag och David vidare till max och käkade lite nattkäk muuums. Grym kväll med fina människor!

Likes

Comments

 

Denna halloween spenderades med underbara människor och oj vad kul vi hade dansade hela natten lång. Matilda hade gjort det så sjukt snyggt i lokalen och alla var utklädda vilket var super roligt. Jag valde att vara Suger skull för att hedra de döda. Första gången jag provade på mig en sådan sminkning och är väldigt stolt och fick sjukt mycket komplimanger hela kvällen vilket var super roligt. Älskar dessa människor!

Likes

Comments

 

Har  inte bloggat på super länge nu igen.. har haft så mycket i mitt huvud så det är rätt knas just nu. Så försöker fokusera på mina vänner och ha så kul jag bara kan för att vända på allting. Jag vill verkligen blogga och får ångest när jag inte gör det men har ändå ingen ork.. Sjukt irriterande. Jag kanske bara ska börja köra på youtube och strunta i bloggen? eller ha kvar båda. Vet faktiskt inte. Vill ha ny kamera också blä. 

Likes

Comments

Ikväll blir det utgång till Pure med min fina vän Crippe och en massa andra. Är super taggad och ska strax börja fixa mig kommer nog bli en sjukt grym kväll. Sen får vi se om vi drar vidare efter det. Så ikväll blir det tyvärr inte mycket bloggning men ska försöka slänga in något inlägg lite senare kanske med kvällens outfit eller något. Nu måste jag svara på en massa blogg mail. Puss på er fina!  

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag träffat en väldigt saknad vän Danni. Saknat henne så vilket är jätte skönt att vi börjar få tillbaka kontakten igen. Jag har även varit VIP på Big brother med Crippe och Danni vilket var as kul så det blir det nu på torsdag igen förhoppningsvis. Nu ska jag övningsköra med mami och hämta ut lite paket. Alltså får cirka 4 paket per vecka som julafton varje daaag love it!  

Likes

Comments

Igår så var det halloween fest på Bern's vilket var super kul, träffade så många underbara människor som jag inte sätt på länge. Dansade och hade de kul. Det negativa var att det var så sjukt mycket folk så de var köer och puttandes osv så jag gick tillslut. För övrigt en grym kväll! 

Likes

Comments