Header

Idag åker jag tråkigt nog ifrån vackra brighton och mina tjejer. Så himla tråkigt och grät floder igår när jag kom hem efter att ha sagt "hejdå" till de. Men vi har bestämt att vi alla ska träffas igen, så de är så skönt.

Men ja, idag ska jag få komma hem till min underbara familj igen. Och jag lämnar brighton med nya vänner, starkare själ och definitivt underbara minnen för livet. Tack brighton, för denna gång, vi ses igen!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan är nu 07.51 här i brighton och jag står och väntar på bussen påväg till skolan. Idag går jag 08.30-11.25 så det är skönt. Sen ska jag direkt hem och sova eftersom att jag var sjuk igår och det har inte gått över än. Så trist.

På torsdag, alltså om 2 dagar så har jag mitt sluttest, är lite nervös över det. Men jag hoppas det går bra. Har dessutom världens hemlängtan :(


Likes

Comments

Köpte mig en sån himla fin kofta igår så gör en liten snabb outfit medans jag väntar på bussen till skolan!
Likes

CommentsDagen har bestått utav skola där vi fick hitta på ett eget klädmärke som vi sedan ska presentera. Och efter det så gick jag på stan med Anna som kommer ifrån Nederländerna. Ska nog träffa henne nu ikväll också!

Efter skolan gick vi på stan en sväng och sen har jag legat på stranden. Vill aldrig åka hem till Sverige, mina nära & köra får komma hit istället! Har det UNDERBART.

Likes

CommentsIdag var det första skoldagen och den bestod av shopping och informationsmöte.
Efter informationsmötet som vi hade på morgonen så fick alla ta en buss ned till stan för att upptäcka lite, och de visade även oss lite kända platser på vägen dit.

Imorgon börjar de riktiga lektionerna och jag går från 08.30-11.35 sedan ska jag nog gå och kolla lite på stranden. Men nu ska jag sova! Godnatt 😄

Likes

CommentsNu är det endast 4 dagar kvar innan jag är på ett plan påväg till brighton! Företaget jag åker på språkresan med har hört av sig och checkat av så att allting är okej och ifall jag har några frågor. Resfebern börjar kännas påriktigt nu, verkligen.

Likes

Comments