Header


 Lov är nästan det bästa som finns. Man kan sova hur länge man vill och sen chilla lite till innan man kliver upp, men snart ska jag och mamma fara till byn och skotta min gudmors gård och alla dessa hustak. Det blir ju bra träning eftersom jag inte hinner till gymmet. Sen vill jag bara påpeka att mitt hår är alltid så sjukt fint på mornarna, nästan så man kan äta upp det. Hur sover ni girls med håret, utsläppt, hästsvans, fläta eller något helt annat? Jag föredrar fläta, då hålls håret borta från tovor och jag älskar lockigt hår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Från att ha haft det väldigt jobbigt, blev allt så mycket lättare när jag hade just dig här på kvällarna. Men nu ligger jag här ensam om nätterna medan det skär som glas in i magen. Jag ställer frågan ofta, behövde jag verkligen bara en person för att göra mitt liv så mycket bättre, när jag har alla dessa underbara människor runt omkring mig dagligen. På något vis har jag insett att jag blev blind om hur mycket nära och kära som för alltid kommer att bry sig. Dom kommer alltid att finnas och jag för dom. närsomhelst och varsomhelst. 

Ibland fantiserar jag om ett äventyr, kanske landet ingenstans. Jag förvandlas till tingeling och jag kan göra hela världen magisk. Men det lär aldrig hända förutom i mina drömmar. Jag brukar titta in i dina glittrande kristallögon men jag ser längre in än vart dina ögon slutar. Långt där borta fylls livet av magi. Något som ingen annan kan se förutom jag, jag gör en helt egen historia om alla dessa ögon, tränger mig in och skapar något eget. Jag kanske inte känner dig på just ditt sätt, men i min magiska värld är vi redan bästa vänner, eller fiender.

Likes

Comments


Jag vill säga förlåt att jag bara försvann ur bloggvärlden mitt iallt, men jag tror jag är sån. Jag gör saker utan ett avslut. Det är liksom enkelt, man håller på tills man lessnar. Ibland kallas det att ge upp, ibland kallas det slöhet. Men från och med ikväll ska jag sluta upp med att påbörja något som jag aldrig avslutar. Och jag har bestämt mig för att hålla igång bloggen så gott det går. Jag går ju som sagt i 9:an, det är nationella prov, både det ena och det andra så det kan bli rätt körigt, men jag ska göra mitt allra bästa. 

Kram Stephenie

Likes

CommentsFörlåt för bloggpausen men jag mår helt underbart för idag kommer en speciell person till mig och deeeet är fredag. Det kan bara inte bli bättre! Jag har den här känslan när hela allt är pirrigt på ett bra sätt,ni vet? Den är magiskt.

Likes

CommentsJag kommer aldrig bli too old for disney movies. Helt ärligt har jag suttit o glott det hela lovet och jag gör det igen ikväll. Bara älska att känns mig som ett litet barn med alla dessa figurer. Gilla eller hata, men jag älskar det! Kram Stephenie

Likes

CommentsJag var på gymmet imorse och vilken härlig känsla det var! Jag körde ett hårt benpass och lite lite mage. Och efter det så bakade jag och min syster som vi ska smaska på till en film lite senare. så mysigt med syster stunder. O för ett tag sen lockade jag mitt hår. Jag vet faktiskt inte varför, fick bara ett sånt där ryck att göra något onödigt. HAHA. Kram Stephenie.

Likes

Comments
Äntligen är det nya tag, nya framgngar och motgångar. Människor gör löften, människor lyckas och förlorar. Det finns saker man ser fram emot och saker man ser mindre fram emot. Jag ska helt och hållet lägga förra årets bok i bokhyllan och börja skriva den nya boken. Den ska bli spännande, bättre och förhoppningsvis full av glädje. Håller ni med? Nu jäklar kör vi. 2014 är här och det är vi också!

Sen vill jag tacka Maja och alla söta människor som gjorde årets avslutning perfekt igår, det kunde inte ha blivit bättre. Vi satt uppe och pratade hur länge som helst. Jag tror nästan vi somnade efter 06.00 o sen vaknade jag vid 14 och min fina vän vid 16. För ett litet tag sen kom Majas pappa och hämtade henne så nu tänker jag ta årets första träningspass. Och det blir såklart skidor och en springtur eftersom gymmet inte har öppet. tagga tagga tagga. kram stephenie.

Likes

Comments


Nu är det nyårs mys med bästa vän som kom för ett tag sen. Både som nyårs vacker och som tomtenisse. Om ett tag ska vi ut och fota med min systers systemkamera som jag fick låna. TACK söta systeryster! Jag önskar er gott nytt år i förväg och en kväll med magi. Det ska vi iallafall ha. Nackdelen med i kväll är att jag inte får en nyårskyss från en prins som finns där ute någonstans men då är ju den bästa fördelen att jag får fira nyår med bästa<3 Kram Stephenie.
 


Likes

Comments