Är inte riktigt frisk ännu, så nu har jag stannat hemma från skolan hela veckan och jag börjar bli uttråkad och väldigt trött på freja.. Men just nu myser vi i soffan framför tv:n och hon bits inte när hon sover.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och hungrig.. Har smittat mamma men hon vart också ganska hungrig och ville ha pizza så hon åker och köper en kyckligtallrik till mig nu också. Missade även NT idag och det känns hemskt, men får se om jag klarar gå imorgon.


Likes

Comments

Sitter och skriver om spanien och kollar på saw med nino, ska hem och senare åka till falkenberg, åh längtat så.

Likes

Comments

Köpte finaste mobilskalet, och nu är jag på väg hem.

Likes

Comments

Åh, det är ju galet jäkla kallt ute! Wellwell, bibblan i stan med klassen idag soft osv.

Likes

Comments

Jag har inte bloggar på år och dar men jag har annat för mig och absolut ingenting att blogga om.
Idag slutade vi 10.30 riktigt soft osv, åkte till varberg med mamma sen snackade skype med Lina i några timmar. Nu funderar jag på att sova för jag är inte den piggaste för tillfället, har ont i ögonen & huvudet av någon skum anledning. Natti. *:

Likes

Comments

Inte min vecka! Har så ont i ryggen att jag knappt kan röra mig och min lillebror har precis opererats, jag är så stolt över honom. Nu ligger jag och kollar på unga mödrar efter en skön dusch.

Likes

Comments

Det är nog den bästa serien som någonsin gjorts även om min värsta mardröm är zombies. Har kollat igenom alla 1an & 2an nu i ett tag och började precis på första avsnittet på säsong 3.
Om man vill kolla på hela serien finns det på en filmsida som heter swefilmer där det är gratis att kolla på riktigt många saker. Serier som filmer.


Likes

Comments

Ligger och kollar på jersey shore maraton och läser min nya bok som verkar skitbra.


Likes

Comments