Kjol/missyempire Skor/mango Keps/ginatricot Jacka/Hm


Träffade min älskande bästa vän Linnea på en fika en fredag som denna. Vi pratade om allt och planerade framtiden. Vad har ni för planer i helgen? Själv ska jag jobba natt på sjukhuset men imorgon planerad Date med min älskling.

Kram<3

Likes

Comments

Top/ginatricot Jeans/ginatricot Skor/mango iPhoneskal/idealofSweden

Söndag och det innebar brunch! Jag kände för gröna detaljer, syns det? Haha grönt är alltid bra att slänga in när man vill liva upp den svarta basen i outfiten. Jag och sambon var på ett ställe i Borås som heter Ellagården, mysigt litet lantställe som har supergod brunch. Tog dock inga bilder? Men men.
Imorgon är det en ny vecka och ser fram emot den massor.

Kram<3

Likes

Comments

Tänkte visa er mitt intresse för inredning så här kommer lite bilder från mitt min sambos hem. Vi älskar den skandinaviska stilen och försöker hänga med i trenderna men ändå sätta en egen prägel på det. Vi bor i en tvåa för tillfället och jag älskar den, har aldrig trivts så bra i en lägenhet innan men den är såå mysig!

Idag är det lördag så promenad och ev en sväng ner till stan står på schemat. Jag säger bara helg du är guld värd.

Kram

Likes

Comments

coat/Nakd top/GinaTricot jeans/GinaTricot shoes/Nelly bag/Missypemire

Idag invigde jag min nya kappa från Nakd fashion. Alltså stanna bara upp titta på den! Om man tänker på hur en kappa på hösten ska se ut så är det såhär. Jag är helt kär, kommer passa så bra i de kyliga höstvindarna. 

Kram 

Likes

Comments

Bikini/sheinside

Hej och välkomna till min blogg. Jag är nyligen hemkommen ifrån Zakynthos i Grekland och jag säger bara WOW. Har ni varit där? Vilket vatten och vilket folk! Alla greker som bor där är så himla trevliga så man blir alldeles lyckligt. Kommer definitivt åka tillbaka dit! 


Lite om mig kanske till er som har hittat hit. Jag är en tjej på 24 år som bor i Borås, är sjuksköterska och studerar till barnsjuksköterska men jag brinner för mode och inredning. Jag hoppas att jag ska kunna inspirera er med min vardag. 

Kram

Likes

Comments