Hellue, har inte bloggat på länge nu igen men har haft fullt upp de senaste dagarna! Har varit ute för de mesta nu på långhelgen och tagit vara på det fina vädret! Man vet ju inte när det försvinner, det här är ju ändå Sverige vi pratar om lixom haha. Har grillat vilket var supermys, varit i Rågsved i Snösätra och kollat eftersom en kompis skulle vara där och graffa, varit på avskeds fest för en kompis som ska flytta till hans hemland igen, varit ute och ätit, varit i Skärholmen, jobbat, tränat och idag tänkte jag ha myskväll hemma bara. Så har inte blivit så mycket tid över helt enkelt. Men imorgon blir det tillbaka till rutinerna och kämpa nu de sista veckorna som är kvar av skolan.

Likes

Comments

Är du i ett förhållande? Nej det är jag inte.

Har du kysst någon idag? Nej

När går gränsen vid otrohet? När man lixom håller på med någon lite extra. Det behöver inte vara att man kysser eller ligger med någon annan, men om man är allmänt på och "haffar" någon annan. Sen är det dags att göra slut när man tänker på någon annan.

Är du romantisk? Nej inte speciellt haha, men jag kan vara ibland.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? En kille som jag litar på till 100%, vi ska kunna prata om allt och han ska känna likadant för mig. En man kan känna sig trygg med och som accepterar en som man är. Man ska inte känna att man ska behöva ändra på sig själv för att han ska tycka om en. Jag ska kunna vara allmänt ful eller kunna vara ledsen, glad osv med honom. Sen är humor viktigt för mig, vi ska ha jävligt kul med varandra, och kunna vara med varandras familjer och kompisar.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Jag har bara haft ett förhållande där jag inte var speciellt bra flickvän skulle jag säga. Då var jag inte öppen om hur allt låg till i mitt liv men det var jag dock inte mot någon. Det var en svår tid i mitt liv som gjorde att jag inte kunde ge allt som jag ville, vilket jag ångrar mycket. Om jag hade förhållande idag skulle jag vara öppen och inte försöka dölja något. Spendera mycket tid med honom och visa mer av mitt liv eller hur man säger. Är väldigt mysig av mig haha, myskvällar hemma är bäst så mycket sånt, sen är jag inte så avundsjuk av mig så är ingen dramatjej haha.

Vad är viktigt i ett förhållande? Tillit.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja haha, har väldigt lätt för att gråta. Kan gråta när jag är arg, ledsen, glad, filmer eller om något är gulligt, haha är världens tönt men gråter till allt skulle jag säga.

Har du lekt med någons känslor? Nej det har jag inte.

Hur många har du varit tillsammans med? 1

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Halvår ungefär.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vet inte. Har väldigt svårt för att bli kär och är väldigt självständig som person så det är viktigt för mig att man ska kunna göra typ allt med varandra och att man är 100% bekväm med den personen. Men skulle säga att jag är mer förhållande tjej tror jag, gillar att ha en trygg person nära mig, men det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu så det skulle nog ingen orka med det haha... Men annars förhållande tjej.

Är du en bra pojk/flickvän? Ja, skulle vara det nu när alla kort är uppe på bordet.

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? En gammal killkompis.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Vet inte men 20 någonting tror jag

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Nej haha är för nålrädd. Ända namnet jag ska tatuera är min systers namn.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat.

Hatar du ditt ex? Nej.

Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? Aa.

När du vill ha någon, vad gör du? Haha ingen aning jag är sån där tönt som inte tar första steget och träffas och grejer, men har lätt att berätta om jag är intresserad. Om jag är intresserad kommer han veta om det for sure.

Bästa raggningsrepliken? Hatar raggningsrepliker så mycket haha.

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Äta mat och prata, om det är första dejten. Eller gå på promenad, inte bio eller nått där man inte kan prata med varandra då är det bara stelt. Om man har träffat varandra flera gånger så ha myskväll, äta lite mat, äta godis och kolla på film.

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Min pappa betyder allt för mig.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja det vill jag, det är ju drömmen att få ha ett fint bröllop. Hitta en fin klänning och att det är officiellt på riktigt.

Vill du ha barn? Ja, vill ha en stor familj.

Blir du lätt kär? Nej har väldigt svårt för det.

Vad faller du för? Killar som står upp för sig själva och har respekt för en. Någon som har humor som man kan jiddra med haha, och som kan ta det. Dom som vågar visa känslor och inte leker framför kompisar det är de värsta jag vet. Dom som är allmänt gulliga och töntiga bara haha.

Vad är det mest avtändande du vet? Killar som måste höras och synas hela tiden. Ta det inte fel för gillar när killar är framåt men gillar inte dom som hörs hela tiden och inte lyssnar på det man säger och bara pratar om sig själva. Sen killar som är som i Paradise Hotel, som bara leker runt med folks känslor för att dom är för osäkra för att bli nära med någon. Sen raggningsrepliker, ni killar som kör med det. Lägg ner säger jag bara, kan inte bli mer avtändande haha.

Har du fått ditt hjärta krossat? Aa.

Hur raggar du? Killar raggar på mig, jag raggar inte. Hahah nä skoja bara. Har som sagt svårt för att bli intresserad så raggar inte haha.

Har du en “utseendetyp” hos killar? Aa, men jag avgör inte efter någons utseende. Men faller ju extra för utländska killar, mulatter typ.

Vem var din första kärlek? Mitt ex.

Vad tycker du om one night stands? Gör vad du vill känner jag haha.


Likes

Comments

- Jag vill skaffa ett till jobb. Jag jobbar fortfarande på ett gym men något jag har velat väldigt länge men inte riktigt har haft tiden till är att skaffa ett till jobb. Men nu när det är sommar skulle det vara kul att ha en jobb över sommaren. Vilket slags jobb spelar ingen roll nästan, så länge jag trivs där och har kul. Jag har ju skickat runt lite CV:n så jag hoppas jag får nått jobb nu till sommaren, skulle vara riktigt gymt!

- Jag vill vara ekonomisk oberoende. Med det menar jag inte att bli rik för jag tror inte det ger än så mycket. Utan jag är väldigt självständig som person, jag gillar lixom att göra saker själv exempelvis laga mat, städa osv. Jag mår bra av att göra sånt vilket kanske låter konstigt för vissa haha. Men det jag menar då är att jag vill kunna vara självständig när det gäller ekonomi också, jag vill inte behöva vara beroende av någon annan. Sen vill jag kunna lägga pengar på att resa och göra sånt som jag tycker är kul.- Jag vill umgås med positiva människor och vara positiv själv. Jag tycker att jag umgås med bra människor som får mig att må bra och det vill jag fortsätta med. För det finns ganska många människor som kan dra ner ens humör snabbt och som inte höjer en utan snarare dra ner en. Det tycker jag är synd för jag tror att det är jävligt viktigt att man peppar sina nära och kära och har kul. Sen vill jag vara den personen själv och det hoppas ja att jag är haha!

- Jag vill höja mina betyg i 3:an. Jag har snittat på C/B i skolan innan men just nu i tvåan har det gått sämre. Det har varit väldigt mycket att hantera det här året som har varit jobbigt att gå igenom så skolan har automatiskt lagts lite åt sidan. Så mitt mål är att få upp betygen igen i trean så jag tar studenten med poäng jag är nöjd med.

- Jag vill flytta hemifrån när jag är 20. Jag trivs jävligt bra att bo hemma, men de suktar lite att ha en egen lägenhet. Tänk att få inreda den helt själv precis som jag vill ha det! Att ha middagar osv, det skulle vara så mysigt! Men det krävs ju att jag kan försörja sig själv då, så mitt mål är att jag ska kunna flytta hemifrån när jag är 20. Sen kan jag åka hem till pappa igen när jag vill ha mat serverat på bordet haha.

Likes

Comments

Lily & Rose har ju sjukt snygga smycken och dom har varit trendiga ett tag nu! Vanligtvis brukar jag inte tycka om lite större smycken som sticker ut. Brukar mest hålla mig till klocka och ett lätt halsband. Men tycker Lily & Rose smycken är så fina. Dom blir lixom inte för mycket men piffar lätt upp en fest outfit. Kikade inne på Nelly och såg att det fanns en billigare nästan kopia av Lily & Rose. Så om man inte vill lägga en större summa på smycken är dom här perfekta!

Likes

Comments

Instagram@stephanie.roose