Aldrig tränat på gymmet tidigare, och lär inte göra det igen, haha. Skogen funkar fint för mig. Men kroppen blev varm och musklerna fick jobba lite. Magen kändes i fin form efteråt.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Hästarna visade att dom är sanna dressyrponnisar. Secret hade lite mer vilja och positiv inställning, men mina älsklingar är dressyr rakt in i själen, precis som matte.

Likes

Comments


Blir lite.. Mjuk (haha) under julen, och är i riktigt dålig form. Riktigt längesedan jag kände mig såhär otränad.

Men nu börjar träningen igen på riktigt. Jag är ingen gym människa. Utan springer, gör situps, rider och har en aktiv vardag, funkar bra hittills för mig.

Likes

Comments

Igår kväll fick båda hästarna jobba på banan, riktigt fina, lite busiga men lydiga. Älskar verkligen mina små hjärtan.

Som vanligt varit uppe ett tag, varit nere i stallet och ska ner en sväng till innan jobbet. Nu börjar dagarna bli sig lika igen, dags att agera innan detta blir vardag.


Likes

Comments

Nytt år. 2014 innebar inte mycket resor för min del. Men två vändor i Spanien och en i London hann jag med. I år har jag lite andra planer.

Jag har aldrig inte åkt till Spanien under sommaren, och vet att det kommer bli en stor sorg när sommaren är över och jag inte besökt alcossebre, men som det ser ut just nu har jag inte möjligheten att åka dit.

Däremot planerar vi en vecka i Grekland. Jag vill gärna åka i maj eller juni, för att få lite försprång på sommaren.
Vill gärna hinna med en weekend i Barcelona under våren. Till påsk hade det exempelvis varit perfekt, för att få min årliga dos av Spanien.I övrigt har jag inga andra planer. Finns mycket jag vill se och besöka. Och just nu lockar Europa mer än USA, Australien och Asien. Faktiskt. Jag vill till Rom, Paris och Irland. Jag vill bada i medelhavet, se vackra Santorini, festa i London och shoppa i Barcelona.

Likes

Comments

Jag försöker liksom få det ogjort. Låtsas som om det aldrig hände, för inte kan väl någon haft det greppet om mig? Gode gud. Hur fan kunde det hända egentligen?

Därför kan jag aldrig gå vidare, därför välkomnar jag dig varje gång du kommer krypande, denna gången ska du få tugga grus, denna gången ska jag slå första slaget. Ändå är det jag som ligger i fosterställning, sårad och besegrad. Vad har hänt egentligen? När blev jag denna personen?

Kanske ska jag glädjas av det. Världen har trots allt inte gjort mig kall. Och det kunde dom aldrig tro. Att jag kunde älska så mycket, såras så djupt och förlåta, aldrig trodde väl dom att jag kunde förlåta.
Ja, kanske ska jag vara glad trots allt. Jag är kapabel till att älska, bli stampad på och sedan älska igen. Är du det?


Likes

Comments

Fick hjälp idag av Matilda att longera Secret. I början vill jag gärna ha sällskap i stallet när jag jobbar med honom, unghästar ä väldigt glada i att få vara med, och Secret speciellt blir väldigt närgången. Men herregud vad duktig han var tillslut.

Även Nina skötte sig kanon, tempoväxlingar längs fyrkanten, sen skrittade vi ut en runda. Krispigt, soligt och vår i luften.


Likes

Comments

Känner mig glad, motiverad och inspirerad. Spenderade mina stalltimmar idag med en urladdad telefon, och vilken skillnad. Istället för att pilla med telefonen och bli irriterad över att Secret står och knuffar på mig, fick han 100% min uppmärksamhet när det var hans tur, noreen också, såklart. Men hon är inte i lika stort behov utav det som den lilla.

Jag är livrädd för att må bra. Då det oftast är lugnet före stormen, tidigare har helvetet brutit lös direkt efter en lugn, fridfull och bra period. Men tänker ge det en chans, inte sabba det med osäkerhet.

Kanske kan 2015 bli bra.
Likes

Comments

Vågar man se tillbaka på året som gått? Fråga sig själv vad man lärt sig, tar med sig och lämnar bakom sig? För någonstans är vi sånna. Vi måste lära oss något, annars var det onödigt.

Jag blev bedragen, i det lärde jag mig att det gör förjävla ont, och jag vet inte hur man tar sig tillbaka ifrån set, kanske aldrig.

Sen blev jag lycklig. Helt själv. Att skratta, gråta, le, för Mig, och ingen annan, var min stora framgång under 2014. Och i det kunde jag se människorna runt om mig i annat ljus, det fanns ingen ömkan, dom ville vara där.

Jag fick problem. Löste dom. Fick nya. Ville sova bort flera månader, men kämpade på. Jag kämpade på hela året, non stop. Det fanns inga andra alternativ, ingen kudde att falla på, det gick inte att dra ut kontakten och koppla på igen när man andats ut.

Hästarna har återigen varit min flykt ifrån smärta, sorg och ångest. Och jag hoppas att 2015 ger oss stor framgång, och att inget sliter mig ifrån det livet.
Må 2015 bli kärleksfullt. Lättsamt. Lekfullt och oväntat. Jag hoppas att jag kan bli rökfri. Ta körkort, resa till nya ställen. Återuppta tidigare intressen som gav mig ro. Sluta fixera över mitt utseende. Aldrig gråta över mitt utseende. Ge mina vänner kärlek och förhoppningsvis, om man nu vågar önska, bli kär.

Likes

Comments