Hej! Har en ny blogg så slutar med denna så in och följ mig heter stephanieherchawi

Länkar den också har bara 17 läsare där så ni andra 500 läsare läs min nya och följ mig
:)

http://www.nattstad.se/stephanieherchawi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag är i Danmark hos mina kusiner. Sjukt roligt. Har inte bloggat på länge och just nu har jag jätte tråkigt. Så jag tänker skriva lite vad jag har gjort idag.

Jag, min syster och min kusin gick ut och tog bilder vi skulle vara modeller typ haha. Det va jätte kallt och alla vi frös men det va sjukt roligt och vi skrattade väldigt mycket. Bjuder på några bilder jag tog idag!

Ha det bra :)

Likes

Comments

Hej jag pausar med bloggandet nu kan komma tillbaka vem vet men ville bara att ni skulle veta det tack <3>

Ha det bra kram :)


Likes

Comments

Hej tog liten paus med bloggen. Men iallafall att ni har haft ett bra lov! Säger god jul i efterskott och gott nytt år. Är med min kompis Atosa och vi lyssnar på musik. Vi ska fira nyår med varandra :)

Har inte så mycket att skriva just nu men ha en jätte bra dag och sista timmarna på 2013!
Likes

Comments

Hej! Just nu är jag på väg till min pappas och mammas kompisar. Sitter i bilen och har jätte tråkigt.

Jag vill så gärna att ni delar min blogg på fb,instagram,kik osv dåligt att jag har förlorat 200 läsare.
Bjuder på bilder ha det bra! :)

Instagram: Stephanie_queenLikes

Comments

Hej alla! Jag har inte bloggat på länge har förlorat ju 200 läsare så vill ha hjälp att jag får tillbaka 200 läsare eller mer! Skulle betyda jätte mycket :)

Just nu har jag idrott vår idrotts lärare är sjuk så vi fick gå till B3 och ha typ "lektion"

Ha det bra! :)Likes

Comments

Hej! Jag och min mamma är på väg just nu till marknaden. Men ska berätta lite om veckan.

Tisdag. Va med mina kompisar på hkk så gjorde vi bröd. Sen efter tog jag med mina kompisar hem och så fixade jag oboy, gurka, ost och smör till brödet.

Onsdag. Så åkte jag till stan med min mamma och köpte klänning till julafton. Vi köpte också smycken. När min mamma såg att det var 30% på hela Cubus så gick vi dig och köpte saker. Jag köpte pyjamas och joggnings tröja eller vad man nu kallar det.

Torsdag. Jag och tjejerna planerade att åka på stan på Fredag. Jag och min kompis gick till en pizzeria där vi köpte en pizza och åt på lunch rasten.

Fredag. Jag åkte till stan med Sara,Yasmin och Emelie. Vi åkte till Game och köpte Skittles. Sen så gick vi runt. Min kompis såg en kändis typ haha. Och jag hade tjatat så mycket för att gå till Tessie så gick vi dit. Jag köpte en tröja för 199:- Efter att ha köpt tröjan gick vi till Mc och åt jag fick en tia från min kompis och köpte en hamburgare för 10 kr.


Likes

Comments

Hej! Idag var jag på Liseberg med Sara K vi hade skit roligt och vi åt spanska våfflor sen så åt vi hamburgare och mycket mer! Bjuder på många bilder vi tog.
Ha det bra!

Instagram: Stephanie_queen

Likes

Comments

Hej! Äntligen fredag.
Idag har jag haft en vanlig dag på skolan och hade redovisning på en soptunna man hade gjort själv. Sen efter skolan var jag med Ena så gick vi hem till henne lämnade hennes väskor. Vi gick till en fritidsgård som var öppet sen så åt vi bullar.

Nu är jag hemma och tråkar och jag har förlorat 200 läsare på min blogg och vill jätte gärna att ni sprider min blogg! Tack <3
Ha det bra!Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket för har blivit trött på att blogga men bjuder på några bilder!
Ha det bra! Instagram: Stephanie_queen

Likes

Comments