Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Slutade redan 13:30 i dag vilket var så skönt! Efter skolan åkte jag Melina och Elin till frozen, där va även Mimmi och hennes kompis. Vi satt där och snackade ett ganska bra tag innan vi drog hem.
Så just nu sitter jag bara hemma och degar!
Är sjukt taggad för helgen med!

Likes

Comments


Likes

Comments

+det är snart vår!
-men det är fortfarande kallt ute..
+om 34 dagar kommer något bra hända!
-tiden går så långsamt!
+är jätte taggad för detta året!
-får hoppas att mina förväntningar inte är för höga.
+det är lov om bara någon vecka!
-men jag har ingen aning om vad jag ska göra..

Likes

Comments

Hola! Har dagen vart bra?
Det har iaf min! Vaknade utvilad och glad, duschade och gjorde i ordning mig. Jag har ju vart i stan med Sanne i dag! Vi skulle köpa present och nått att ha på oss, men vi fick bara med oss en present! Egentligen de viktigaste men ändå..
Jag skulle egentligen vart med Sanne nu på kvällen också men jag kände att jag verkligen inte orkade de.

Likes

Comments

Hallooo! Kom hem för inte så jätte längesedan, har vart i stan en stund efter skolan med tjejerna. Sedan åkte jag med Hanna hem en stund, tog en sväng förbi Ica och köpte lite gått sen hem till henne! Nog om det.
I morgon ska jag in till stan med Sanne! Vi ska köpa present till en kompis som fyller 18 och kanske köpa nått man kan ha på sig!

Skriver jag inte mer sen så kommer det i mon!

Likes

Comments

Goddag! Kom hem för en timma sedan ungefär och är verkligen hur seg som helst. Behöver verkligen plugga spanska, men smart som jag är så glömde jag böckerna i skolan så de provet kommer nog gå bra..

Hursomhelst så ska jag nog inte göra nått speciellt i dag, samma visa varje dag typ man orkar verkligen inte göra nått! Hoppas att det blir bättre fram not våren. Jag blir så mycket gladare då och allt blir mycket roligare!

Likes

Comments

Ååh det hade ju vart underbart att bara kunna ta på sig ett par shorts och ett par enkla skor på morgonen! Slippa all snö!

Likes

Comments

Idag är jag hemma från skolan för jag mår inte alls bra, ska bara plugga och ta det lugnt. Troligtvis går jag till skolan i mon.

Annars så händer det inte så mycket denna veckan, bara skolan och så. Jag kanske ska åka och köpa lite saker med Sanna någon dag, vi ska på 18 års fest och måste ha nått att ha på oss.

Saknar sommaren så mycket.

Likes

Comments

Jag har ju ganska långt hår och är så sjukt trött på de verkligen! Så snart åket det nog av, tycker verkligen att det är jätte snyggt med lite kortare hår!

Likes

Comments