Tiffany&Co

Star Wars 🙄 Öhm helt okej för en tjej som inte har någon aning om vad hon kollat på riktigt 🙊Men killen gillade den och that's all that matters 🌹 En Caramel latte och trippel choklad kaka senare var jag ute efter en dam basker till mig och kom hem tomhänt då jag har för stort huvud 😂

Middag på Tildas krog. Där allt startade mellan min kärlek och mig. Jag beställde oxfilé på planka och han en oxfilé pasta. Rätterna satt perfekt men matkoman var sjuk. Ingen bowling utan vi åkte hem och somnade båda på soffan.

Inget gym för mig igår och det känns okej. Börjar skriva ner och lägga upp mitt träningsschema inför offseason och nästa års tävlingsplaner. Ett enskilt inlägg om det senare.

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Pannkakor med hallonsylt, chai latte & banan yoghurt med russin! Killens och min frukost framför tvn med våra värmefiltar. Jag har börjat kolla på solsidan, då den skall vara jätte rolig och det är den faktiskt 🙊😅 den där Ove alltså! July? Om du läser detta så förstår du exakt vad jag syftar på! 😭

Nu skall jag hoppa in i duschen, göra mig iordning då vi skall iväg och kolla på Last Jedi. Vad gör man inte för sin man? Jag och Star Wars klaffar inte riktigt 😂 Lång film menas mycket godis 🤤

Efter Jedi blir det middag och & bowling 🎳
Vad gör ni under helgen? 🌹

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Tävlingar

Korten på bordet! Hur mår jag? 🤔
Hmm, både bra & mindre bra på samma gång. Körde mitt första pass på gymmet idag efter Luciapokalen 1 december. Kände ett lyckorus i hela kroppen när jag kom till gymmet, det var mer eller mindre tomt och jag gick på Smith maskinen direkt. Körde ett jäkla rumppass, jag hann tom känna hur träningsvärken smög sig på. Energin var 100 procentig och efterlängtad 🙏🏼

Första träningspasset på 14 dagar! Så vad har jag hållit hus? Hemma i min soffa och ätit precis vad jag känt för när jag känt för det, bara för att jag kan ibland också. Sovit ut varje "morgon", legat kvar i sängen och dragit mig. Ingen cardio och ingen styrketräning överhuvudtaget. Hur skönt som helst måste jag säga, precis vad jag behövde, en Paus ✋🏻⏸

Jag har ätit upp mig rejält men vikten stressar mig inte. Det som stressar mig är att jag känner mig annorlunda. Känner mig större, plufsigare och tyngre. Inte konstigt då jag tryckt i mig allt från donuts till ben&jerry och burgare. Wienerbröd och lösgodis, mackor, mackor & ytligare goda mackor med oboy.
Så jäkla gott va? Oh my 🙊😃

Tanken av att bygga och äta ordentligt får mig upprymd men mitt offseason schema har jag inte flugit på än. Mitt mindset måste vara 100 och det är det inte för tillfället. Jag är inte fokuserad och redo för att väga och planera mina måltider utan jag vill bara vara. Bara vara med min kärlek och familj 💏

Man skall inte göra som jag gjort. Att äta upp sig på endast 2 veckor. Vikten ligger på 8+ kg skulle jag tro. Jag har varit full i magen varje dag i två veckor så därmed är vikten osäker.
Jag går fort upp som ner, och jag är en sådan person som lär mig genom att testa mig fram. Faktan vet jag, men jag lär mig mer utav att göra om och göra rätt. Vi alla är vi olika 🤷🏻♀️

Jag har lyssnat på kroppen varje dag och på något jäkla vänster så funkar det för mig. Mycket mat och massvis med sömn 🤤

Men nu längtar jag ihjäl mig efter vikterna och det kändes riktigt härligt idag, jag avvaktade och väntade på de suget efter gymmet och att bygga. Dags att börja skulptera drömfysiken 👙🏆

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Lyckan är total, på högsta tänkbara level. Min kärlek är hemma, efter 1, 5 månad. Han är min bästa vän och saknaden har varit enorm. Men nu är mitt hjärta hemma och jag är dunder lycklig 👫

Vi började dagen på stan, sprang på ärenden och åt middag på Mañana . Godaste tapas rätterna i Göteborg enligt mig.

Vitlöksbröd, bläckfiskringar, osttortillas, vitlöksstekta champinjoner och chorizo korvar var min beställning och en pepsi Max på det. Jäklar vad gott måste jag säga! Att gå på dejt med min kärlek en torsdag kväll bara sådär är drömlikt.

Idag eller nu rättare sagt, skall jag till gymmet för första gången efter Luciapokalen. Japp, ni läste rätt. Ingen träning eller liknande på 2 veckor. Ett inlägg kommer upp under helgen om hur jag mår idag, tankar och funderingar efter tävlingarna och mina framtidsplaner 🙊

Jag skall mata & slakta ihjäl min lilla rumpa idag! Ben och baksida lår står även på schemat.
Favorit tightsen är på, mjukiströja, keps & beatslurar. Music On world Off! 🎧🌍 Ser fram emot en galen sinnessjuk pump. Pwon börjar kicka igång rejält. Cobra Labs rekommenderar jag, the ripper är den jag kör med 😎

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Som jag har väntat att få skriva detta blogginlägg. Ett inlägg personligen till min Coach Sharam Daneshmand, Att få bara kalla honom Coach ger ingen rättvisa för det han är och gör, han gör mycket och är mycket mer än bara min Coach. Han är den jag ser upp till och respekterar högt, en vän jag fått för livet och han som gjorde mitt 2017 bättre.


Han som trodde 110% på mig och la ner sin tid på mig och min dröm, och vet ni vad? Vi lyckades med det vi trodde var omöjligt. Jag kan med handen på hjärtat lova er att jag hade inte klarat det utan honom.

Den här mannen har en speciell plats i mitt liv & hjärta. Vi litar och räknar med varandra och jag kommer vara honom evigt tacksam. Med honom vid min sida vet jag att vi tillsammans kommer att nå toppen, för med rätt Coach rätt utveckling! Jag mer eller mindre la mitt liv och livsstil i hans händer och där stod jag 4 månader senare i en för tidig tävling med Guldpokalen i handen.

Sista helgen i Juli 2017 åkte jag och min kärlek till Alingsås för att träffa Sharam för första gången. Jag hade hört av mig till honom kvällen innan, förtvivlad och förkrossad då jag hade sagt upp min förra Coach och var 4 månader ut från Luciapokalen 1 December. Han svarade mitt mail på direkten och jag förklarade min situation. Jag fick ett professionellt bemötande och feedback och det kändes otroligt tryggt från första stund.

Det jag uppskattade allra mest var hans ärlighet, han kollade min form och mätte mig, tog mitt fett % och liknande. Min form var långt ifrån okej, jag hade en fett % på 27 och jag själv kände att det var försent för mig. Jag hade stått still med min tidigare Coach i 3 hela månader. Och vi som vet så är det ingen beachbody vi strävar efter utan en tävlingsform som är på en helt annan nivå. Som sagt, en Coach som inte passade mig då kan passa någon annan bättre.

Sharam kollade mig rakt i ögonen och sa till mig hur läget låg till. Min form var inte där den borde vara och att Luciapokalen var inget han kunde lova mig att jag skulle hinna upp till. Och jag höll med honom till 100 % då jag visste att min form var rent ut sagt dålig. Han förklarade även för mig att han inte visste hur min kropp svarar och liknande då han inte kände mig.

Han erbjöd sig att hjälpa och jag tror att han såg på mig hur mycket jag ville detta. Han gav mig två alternativ, första var att köra till Våren 2018 eller att köra till Luciapokalen 2017 men han var tydlig med att det var en 50/50 chans att jag skulle hinna upp. Han ville inte göra mig besviken, jag hade mycket fett att tappa och muskler att bygga och att tappa och bygga på 4 månader visste jag var väldigt svårt, nästan omöjligt för mig.

Men ni som känner mig vet att när jag bestämt mig för något så finns det inget som hindrar mig. Så där står jag, en främling och bara säger: Jag tror på mina 50 chans! Jag är wonder womanish!

Jag var medveten om att min form inte skulle vara 100 och tipp topp men jag gav inte upp. Men Sharam trodde på mig och han såg och tyckte mina linjer var fina för Bikini.
Han satte sig och skrev ner 3 hela olika kostscheman tillsammans med mig på plats. Ett för min lediga semester vecka, dagskift och för mitt nattskift. Och jag måste verkligen säga till er hur lycklig jag kände mig just då.

Vi klickade och jag kände mig så trygg med honom även fast vi inte kände varandra. Jag hade hittat rätt!
Vi körde på direkt, ett tuffare schema men jag gav honom mitt ord.

När jag och min kärlek satte oss i bilen hem minns jag tydligt hur jag bara grät ut. Jag hade lagt ut alla mina sparpengar på min tidigare Coach, beställt min skräddarsydda drömbikini från duktiga Freydis från Island och mina askungeskor. Dietat över hela våren och sommaren för att senare inse att allt kanske var försent. Att allt hade gått till spillo och att min dröm togs ifrån mig bara så! Tills den allra bästaste Sharam blev del av mitt liv och att vi tillsammans räddade tillbaka min dröm som just då var en mardröm.

Jäklar vad kroppen svarade på hans arbete, jag rasade i vikt samtidigt som jag åt riktigt bra och även byggde på mig. Mycket cardio och mycket träning, jäklar vad jag kämpade!
Vårt mål var att jag skulle hinna upp till Luciapokalen för min debut.

Och den 11 november, alltså nästan en månad för tidigt för min 50/50 chans- tävling står jag för första gången på scenen på Swefit Open i Borås! Kan ni förstå? Jag kan fortfarande inte det tyvärr. Tanken var att jag skulle upp för att känna av, som en uppvärmning inför Stockholm. Jag skulle göra så gott jag kunde så klart men inte fokusera på placering utan bara på att ha skoj. Jag tog mig till final, en otrolig känsla och jag kammade hem en 4de placering! Jag var närmare pallplats med mina poäng än 5te plats. Jag var mållös!

Jag vaknade söndagen och var super dunder taggad på att köra ytligare en tävling som inte var planerad, Decembercupen i Lund. Jag ringer upp Sharam och förklarar hur mycket jag älskade att stå på scen och vill upp igen innan Stockholm. Först tyckte han att jag bara skulle fokusera på Luciapokalen men som sagt, när jag bestämt mig för något så ger jag mig inte. Han lyssnade på mig och sa : Okej Steph vi kör!
Direkt på tömning numero dos! Sharam kunde tyvärr inte närvara på Decembercupen men med online coachning kände jag mig trygg och redo för Lund.

Åker ner med min käraste syster och jag vinner skiten? Vänta va? Jag Stephanie tog hem Guld!? I Bikini Fitness +169? Oh my! Jag är en ödmjuk tjej och det är viktigast för mig men wow vilken jäkla upplevelse. Jag kollar på bilderna och förstår fortfarande inte att det är jag som står där. Med ett otroligt startfält med dunder vackra tjejer med otroliga fysiker. Jag ringer upp min Coach efter jag gråtit lyckotårar i min systers armar och bara hör hur Sharam skriker och skrattar av glädje. Åh, det glömmer jag aldrig. Vilket team vi är, vi i ShapebySharam!

Luciapokalen helgen efter! Den tävlingen som jag kanske inte skulle hinna upp till och jag var redo, i den bästa formen vi lyckades åstadkomma på så kort tid, poseringen satt, min drömbikini var på och mina askungeskor med!
Jag tog hem Silver i Bikini Fitness -172 i Stockholm. Jag finner inga ord, den lyckan är obeskrivlig! Jag går av scenen och bara kramar ihjäl min Coach i tårar, bokstavligen kramar ihjäl.
Tre tömningar och tre tävlingar senare står vi där backstage med alla atleter och bara firar!

Utan honom och vårt engagemang hade det aldrig gått. Jag kände i hjärtat varje dag hur mycket han trodde och tror på mig! Och vi lyckades med det omöjliga!
Så om du läser detta min käraste Coach, Jag älskar dig och jag är här för att stanna! Jag har hittat hem! Jag kommer aldrig riskera på något vis att förlora dig eller teamet.
Och tack stort jäkla tack!

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Tävlingar

Hej kära läsare, det gör mig super glad att ni hittat till min blogg och att ni väljer att läsa de jag delar med mig utav 💖

Vem är jag och hur fann jag min drömsport?👙

Jag är 26 år gammal och bor tillsammans med min kärlek i Göteborg, jag jobbar nattskift på Volvo Cars och tränar på STC backaplan och Iron Works. Mitt team är Shapebysharam från Borås och min Coach är självaste Sharam Daneshmand.

Januari 2015 valde jag att kolla närmare på Bikini Fitness, hur jag skulle gå tillväga m.m och därmed bokade jag ett möte med en Coach från Göteborg. Vi samtalade och gick igenom flera punkter. Jag minns att jag chockades när jag räknade ut hur mycket det skulle kosta mig för en tävling, tror att summan låg på runt 20.000 kr.

Jag valde att lägga min bikini dröm på is då jag fort insåg att min ekonomi inte var bra nog för denna resa. Jag prioriterade att ta körkortet istället och det är inget jag ångrar idag.

Från år 2015 till 2017 gick de nog inte en enda dag då jag inte tänkte på Bikini Fitness. Jag slutade aldrig tänka på det och jag kunde föreställa mig själv på en scen. Jag följde alla vackra bikini tjejer år efter år på instsgram och var otroligt facinerad av deras disciplin och fysik. Jag ville oxå vara en av dem. Men jag var tyvärr inte rätt plats i livet och det är något man skall vara tycker jag.

Början på 2017 hade min kropp fallerat totalt. Jag och min kärlek firade nyårsafton i Rom, på hotellet innan vi skulle ut på middag såg jag mig i en av hotellets speglar efter jag duschat. En sådan spegel som visar ditt riktiga jag i alla vinklar 🙀

Det var först då jag fick den största Aha-upplevelsen aka realitycheck jag någonsin fått. Då visste jag, handen på hjärtat att tiden var inne.

Där står jag, februari 2017. I min högsta vikt någonsin, otränad som bara den, ingen rumpa, ingen rygg, inga definitioner överhuvudtaget. Men viljan var oerhört stark.

Jag tog mina allra första förebilder för 2017, strax efter Rom. Jag kunde inte tro mina ögon. Jag valde med mening det "värsta" verkliga ljuset någonsin. Där jag kunde se varenda cellulit och valk. Och jag kollar på dom en idag. Och jag är så jäkla glad att jag tog dem bilderna , för dem kommer jag ta med mig för alltid. Någon dag kanske jag har mod nog att lägga upp dem. Just nu har jag inte det tyvärr. Mina allra närmaste har sett dem och tom då var det jobbigt för mig att visa dem.

Mars 2017 började jag komma igång med träningen ganska bra. Hade köpt mig ett kost och träningsschema av min kära och duktiga vän Kevin Vegas. Hit him up! Jag körde 4-5 dagar i veckan på gymmet, åt gott på helgerna och började hitta min rutin som jag förlorade under 2016. Jag tränade ingenting under 2016 av personliga själ samt sjukdom.

Det finns flertal duktiga och kunniga Coacher man kan vända sig till men det allra viktigaste att man hittar den som passar en bäst. Det är A och O🙏🏼 En Coach som passar mig kanske inte passar någon annan och tvärtom.

Jag vände mig till en Coach som jag DÅ trodde var som gjord för mig. Vi körde tre månader tillsammans. Jag kommer inte nämna några namn men dom som vet vet. Vi körde från första maj till sista juli ihop. Målet var Luciapokalen 2017. Min dröm omvandlades till mardröm på 12 veckor 😔🖤

Inför Swefit Open 2017

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Hejsan Allesammans 👻 hoppas ni mår dunder bra 😋 Sitter på jobbet och längtar till min säng 🙊 En natt kvar och sedan är det dags pack & fix inför DC! En Roadtrip ner till Lund med min kära syster på lördag och på söndag Stageday 💎 Tänkte käka på MEAT, någon som käkat där tidigare? Vad tyckte ni eller vad rekommenderar ni för bra kött ställe?

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Tävlingar

Hej Allihopa 🤦🏻‍♀️ Jag har haft fullt upp efter att jag och min Coach bestämt oss för att jag även skall upp på Decembercupen ✨ Jag vaknade på söndagen efter Swefit Open och kände att jag ville köra ytligare en tävling 🙊 Såg/ ser både Swefit, DC & Lucia som uppvärmning inför 2018. Gör alltid mitt bästa men fokuserar inte på att placera mig 💃🏽 utan att ha kul är det viktigaste för mig ✨ Att komma till final dock ser jag som en seger för mig själv 🌹det måste jag erkänna 🏆

Jag har även kommit fram till att mina tack och tävlingsinlägg kommer laddas upp efter sista tävlingen då jag inte vill skriva något halv dant 🌸 Jag kommer uppdatera oftare inför DC. Kortare inlägg & mer bilder 😃👙💖

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Ligger i soffan och kollar på vänner 🌸 Körde rygg och mage samt cardio efter, om ni är sugna på att kö mitt upplägg lämna gärna en kommentar om intresset finns 🙄 Käkde precis min god middag som bestod av lövbiff & potatis som jag skalar och skär till pommes och lagar i min Airfryer 💎 För er som går på diet eller liknande, kan jag med handen på hjärtat säga att Airfryern räddat min diet 🙏🏼😃 det underlättar oerhört mycket och man sparar massvis med tid och disk. Så det är en av mina topp 3 investeringar jag gjort 🙋🏻💖 körde förbi Biltema och köpte dessa matlådor, 15 lådor i olika storlekar för 59:- 👏🏻 Nöjd tjej 🤓

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments

Godmorgon 🌎 För er som inte vet så jobbar jag natt, inte skift utan alltid nattskift. Jag bör vara uppe runt 14.00 som tidigast då 7 timmar är ett måste. Idag var jag redan uppe vid 12.00 och utvilad, då är det bara för mig att gå upp. Att jobba natt passar mig men jag har verkligen förstått hur viktigt det är med kvalitetssömn för det psykiska och det fysiska och speciellt under en diet. Det är inte alltid lätt att kombinera ett fitnessliv, nattjobb och det sociala, strukturering e nyckeln för att få det att funka 🔑

Klockan är 12.30 och jag skall kila iväg för dagens morgoncardio på 60 minuter🤓
Senare under dagen blire ett ordentligt rygg pass och jag skall även försöka ladda upp ett blogg inlägg där jag berättar om Då & Nutid 🏅

Team ShapebySharam Stephanie Garcia

Likes

Comments