Godmorgon!

Känner mig ganska stressad för vad som kommer hända i veckan, men frågan är då vad kommer att hända?😉jo på måndag börjar jag skolan igen efter en lång sjukskrivning. Jag skulle egentligen kunna säga att jag har vart sjukskriven i 1år nästan, men eftersom ingen läkare hitta vad felet va så fick jag ju hoppa av skolan helt enkelt för det fanns inga krafter. Vilket det egentligen inte gör nu heller men jag på gång att återhämta mig, fick reda på att jag har början på - http://www.fibromyalgi.se/1.0.1.0/571/1/
Så jag börja gå igenom strålbehandlingar för att få gång min kropp och att det ska komma syre till mina muskler vilket det inte gör för tillfälligt sen kan ni gå in på länken och läsa om ni vill... MEN VAD HÄNDER PÅ TORSDAG?
😁
Jo.... jag ska äntligen göra teoriprovet i körkort, uppkörningen är jag klar med men teori fick jag 50 på sist och man behöver 52?! så surt, men får hoppas att jag klarar det på torsdag!

- På fredag kanske jag får träffa min kärlek igen som jag saknar han.
#distansförhållandenorrköpingboråshurskadetgå


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så det kan gå när man är arbetslös och inte har så mycket att göra förutom träna och va med nära och kära! Ganska skönt att vila från allt på grund av utbränning.

Usch vill kunna sova..

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen hos Hanna haft en jätte trevlig helg med Alva som var och hälsade på vi shoppade gjorde spraytan åkte till havet och massa grejer super mysigt var det, saknar hanne redan.
Igår så färgade jag håret, (ovanligt?) nu är det ännu rödare så snyggt Hanna hjälpte mig så klart. Bloggar mer senare anledningen till varför jag inte bloggar så mycket nu det senaste är ju för att jag inte har hunnit😅 puss!

Likes

Comments

Godkväll vart på Åhaga idag igen och shoppat hehe .. Som vanligt blev en klänning super fin va det gav 349 den kosta egentligen 1399;- .. Heheh busigt av mig. Iallafall Alva är här ned mig hämtade henne i Göteborg förut och vi har myst hela kvällen med film och gott. Imorgon blir det spraytan så jävla härligt! Samt shopping ser så fram emot imorgon puss!😄

Likes

Comments

Goddagens alla!
Har haft en bra dag allmänt riktigt härligt väder, och 18 grader i poolen. Imorgon kommer min fina vän Alva blir massa shopping och sol samt bad saknat henne så!🌞

Likes

Comments

Kärlek helt klart för nutella, godaste jag vet.
Är så glad på fredag kommer min finaste Alva! Snacka om adrenalin..😏 Ska vissa henne Göteborg och Borås kommer bli kanon kul (massa shopping!)
Imorgon är det studenten för min köra bror ska lägga upp så mycket bilder imorgon som jag hinner har typ sovit hela dagen idag aå därför blev det ett sent inlägg.

Likes

Comments

Godeftermiddag alla!
Har haft en kan dag i solen först möte där jag träffade Jennifer sen träffa jag Jocke, super trevligt! Vi stack och åt dock var det bara jag som käka.. Men men mat är gott! efter det så drog vi och träffa några andra super trevligt det med. Nu är jag påväg hem för att umgås med alla hemma ska övertala Hanna om att bada, sjukt kallt men det funkar ändå!

Hoppas ni får en underbar dag uppdaterar senare mer.😉

Likes

Comments

super bra födelsedag har det varit orkar inte riktigt blogga idag är helt slut från gårdagen och idag..  Men men fick massa fina presenter av mina underbara vänner. Tar bilder imorgon för är som sagt helt död nu men det löser sig. Iallafall så har jag ätit gott och badat och massa härliga skratt har det varit. STORT TACK till underbara Kattis och övriga som har hjälpt till att baka och städa och fixat, grymma är ni!

Berättar mer imorgon puss alla!

Likes

Comments

Stort tack till alla vänner o familj som kom jag har haft världens bästa födelsedag.❤️

Likes

Comments