Veckans bok

Den här boken lyssnar jag på just nu. En spännande roman där huvudrollsinnehavaren är en ung kvinnlig journalist.
Nu för tiden lyssnar jag mest på böcker istället för att köpa riktiga böcker. Böcker är så skrymmande och tycker inte att vi har plats att härbärgera dom alla. Pocketböcker brukar jag låna ut, dom behöver inte lämnas tillbaka. Det är ytterst sättas jag läser om en bok. På samma sätt som att det är ovanligt att jag vill se om en film, oavsett hur bra jag tycker den är.

När vi åker längre turer i bilen brukar vi lyssna på en bok tillsammans. Det blir lite enahanda med bilradion efter några timmar.
Detta var boken vi lyssnade på under vår Nyårsresa. Den handlar om ett gäng högerextremister som planterar att överta styret i Sverige genom att skrämma medborgarna genom sprängattentat.

Jag har alltid varit en riktig bokslukerska. Biblioteken besökte jag som barn och ung kvinna. Jag har överfört känslan av böckernas väld till mina barn som överför läsandet till småfolket. Jag läser det mesta deckare, romaner, feel god böcker. Fantasy har jag däremot svårt för, gäller även filmer. Jag läser aldrig lyrik eller poesi. Vissa självbiografier kan vara fängslande.

Brukar du läsa eller lyssna på böcker? Vad gillar du.
Bettan

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Har aldrig lyssnat på någon bok älskar att läsa

nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Fixar inte att läsa böcker längre pga progressiva glasögon
nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
När jag vid ett tillfälle blev lite vidbränd rekommenderades jag att börja lyssna på böcker. Jag måste lyssna aktivt, kan inte hålla på med annat samtidigt.
nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,

Jag vill läsa, har försökt lyssna på böcker när vi var ute på långsegling, men det passar inte mig, jag har svårt att koncentrera mig. Däremot gick det bra att lyssna på sommarpratarna. Jag har för det mesta en bok på gång.

nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härligt med böcker på vilket sätt man än tar sig an dom
nouw.com/stenhagenbettan
Ulvelotta
Ulvelotta,
Jag. har inte läst i en bok på säkert 5 år. Tycker ljudboken är den bästa uppfinningen som gjorts. Är ständig prenumerant..
nouw.com/ulvelotta
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Visst är det en superbra lösning för att komma in i böckerna underbar värld
nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,

Älskar att läsa & är uppvuxen med en pappa som var på biblioteket minst en gång i veckan! Både läser & lyssnar på böcker. Lyssnar mest när jag är ute & går eller kör bil. Läser alltid innan jag ska sova. Vi verkar föredra ungefär samma genrer.


nouw.com/popprinsessan
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi får tipsa varandra
nouw.com/stenhagenbettan
Konatilmannen
Konatilmannen,

Jeg er ikke så god på lydbok😉 blir så fort distrahert. Jeg er best på å lese bøker jeg 😊leser stort sett bare krim❤️

nouw.com/konatilmannen
Susann,

Nu för tiden lyssnar jag på böcker för det fungerar bättre än att läsa. Förr slukade jag böcker, kan sakna det ibland.

zinnie.se
Gittan,

Fick min statistik från Storytel för -20. Om man travade alla på varandra skulle högen bli lika hög som en elefant 😂, 119 st. Tur att man bara lyssnar!

Cajaba
Cajaba,

Tack för tips! Jag lyssnar på mycket böcker. Håller inte ihop tråden om jag ska läsa. Jag och maken brukar också lyssna tillsammans när vi åker långt. 🤗

nouw.com/cajaba
Beccassida
Beccassida,

Lite samma smak där

nouw.com/beccassida
Annamattssonn
Annamattssonn,

När jag var yngre läste jag oerhört mycke böcker- var med i bokklubbar och bokcirklar. Sedan kom kärleken och barnen någonstans på vägen tappade jag bort läs intresset - men för två årsedan hittade jag BookBeat appen så fantastiskt att hitta tillbaka.,- lyssnar på mycket mord & blod. Långa serier gillar att drömma mig bort.

nouw.com/annamattssonn