Vasaloppssöndag

God morgon denna söndag.
Äntligen, idag vaknade jag INTE före gryningen med ett malande huvud. Jag sov gott ända fram till klockan 7 med ett lugn i kroppen som inte varit där på länge.
Idag ska jag försöka att arbeta ytterst lite.
Kärleken ska följa med vår älskade Ester till stallet och hennes ridning nu på förmiddagen. Tyvärr är älskade Rut-Emma sjuk så den planerade resan för dom till huset i Härjedalen fick ställas in. Vår älskade lilla gosse Alfred snart fem månader har två små tänder på gång. Vi får se om vår ljuvliga lilla Ebba vill stanna hos mormor eller följa med morfar? Mormor brukar förlora i jämförelse mot morfar.

Många är de första söndagarna i mars som tillbringats framför TV med Vasaloppet. Annorlunda detta pandemi år när det endast är 300 elitåkare som fått starta.
Utanför lockar solen men jag vet att det lurar en förrädisk marsvind från norr, jag lockas inte till en promenad.

Det ska lagas en hälsosam mat idag. Senaste veckorna har kroppen serverats både Pizza och hamburgare då varken ork eller lust har lockats till matlagning.
Arbetade ihop med en flerbarnspappa för många år sedan, han myntade begreppet ” MAC Donalds har räddat livet på fler än penicillinet” Det stämde ofta på oss då och har stämt just nu.

Diskmaskinen är startad.
Tvättmaskinen ska igång
Sängen ska bäddas
Jag ska få kläder på kroppen innan jag ska ta vara på min söndag.

Jag tackar för alla härliga födelsedagshälsningar igår och alla glada tillrop till mina senaste inlägg. Tusen tack finaste läsare och vänner
Bettan

Gillar

Kommentarer

MiaBartelsen
MiaBartelsen,

God morgon och jag önskar dig en härlig söndag ❤️

nouw.com/miabartelsen
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

God morgon fina vän och hoppas att din dag blir fantastisk ❤

nouw.com/passionbagareokock
Ulvelotta
Ulvelotta,

Godmorgon. Ja här i Mora blåser det också runt knutarna, men solen lyser iallafall. Och självklart blir det en morgon framför TVn...

nouw.com/ulvelotta
Susann,

Hoppas du får en härlig ledig dag och kan koppla av från jobbtankar.

zinnie.se
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har også fulgt Vasaloppet i dag, ikke helt fra starten denne gangen. Trodde kanskje at de ville stille inn løpet men fint at de kunne gjennomføre det. Solen skinner her i Oslo også, men det blåser en kjølig vind ute.

nouw.com/veralynn
Enitalienareisverige
Evaeliasson
Evaeliasson,

Hoppas du har en lugn och skön ledig dag 🤗

nouw.com/evaeliasson
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

låter som en bra söndag...

nouw.com/stegsamlaren
familjennordberg
familjennordberg,

Grattis i efterskott

nouw.com/familjennordberg
itismadeby
itismadeby,

Jag brukar hålle ett litet öga på Vasaloppet när det går, det är lite som en tradition - men iår så missade jag det helt.

nouw.com/itismadeby