Vardagslyx

Var dags lyx, kan man säga. Sovmorgon då kaffet serverades i sängen. Vi behövde åka till ICA för att fylla på förråden. Lyxigt med 5% rabatten, decembers rabattkupong 150kr.
Visst ser det lyxigt ut med många goda saffransbullar på det nya Mateus fatet jag fick av Tomten.

Veckans bukett blev lyxigt då jag köpte två buketter. Lyxade till det med vita tulpaner den här veckan.

Dagens, veckans, månadens, årets lyx!
Vännerna Mats och Susanne ställde sitt stora vardagsrum till förfogande så att vi hela BEST gänget kunde träffas för en riktig gofika. Vi kunde hålla covid avstånd. Alla hade den lyxen att vara frisk samtidigt. Lyxigt värre ingen av oss åtta har genomgått denna farshot, vad vi vet.
Det var lyxigt det är minst 7-8 månader sedan vi sågs allihop. Vi kvinns lyxade till det i höstas med en gemensam promenad.
Vilken lyx, som vi har pratat och skrattat tillsammans. Alla fyra paren bidrog med fika! Tre timmar for iväg som en racerbil på Mantorp.

Väl hemma igen hade vi den lyxen att vi delade på oss. Kärleken landade på övervåningen framför datorn med sitt flygsimulators program. Vuxna pojkar behöver leka.
Jag sitter här i soffan, lyxar det med lite gott i glaset och några jordnötter. Snart ska vi lyxa till det med middag och ett glas rött.

Igår hann jag av kända och okända skäl inte hålla på med bloggen. Orsakullans utmaning igår var underskattat.
Jag tycker att egen tid med sig själv är underskattat. Då menar jag inte egentid som är modernt idag. Tid då jag som person får egen tid att göra saker. Ex träna, träffa vänner, shoppa, åka på SPA mm.
Jag menar egen tid med sig själ det är underskattat. Tid jag tar mig för att fundera och reflektera över mig, mitt liv, mina val. Tycker jag om mig själv och de val jag gjort som givit mig det liv jag fått. Egen tid för att komma till ro,stressa ner kanske meditera.
Reflektera och fundera över tidens tillstånd. Är jag delaktig i tiden som passerar. Egen tid med mig själv sittande i en härlig vrå.lyssna på min musik. Titta på min film. Läsa min bok.
Det är underskattat att bara umgås med sig själv för någon timma eller två.

Nu min vän får du tänka till. Tar du dig tid att umgås med dig själv. Är du rädd för dig själv.
Vad har du upplevt idag som gav dig lite extra lyx och flärd på lördagen?
Bettan

Gillar