Vad hoppas jag inför 2021

Vad jag vill göra 2021?
Ingen svår fråga tror jag att vi alla skriker i munnen på varandra. Ge oss bara det vanliga livet tillbaka.
Jag hoppas att många väldigt många tar sitt ansvar och vaccinerar sig.
Jag hoppas att smittspridningen med sjukhuskrävande minskar och kanske avtar inom tre månader.
Jag hoppas att restriktionerna minskar så att basfunktionerna kan fungera som vanligt. Att alla barnen får gå till skola och förskola. Att vi kan börja åka kollektivtrafik igen. Att gym, bibliotek och museum kan starta sina verksamheter. Jag tror att sport och kulturevenemang dröjer då vi ska undvika att sitta nära varandra.
Jag hoppas att vi ska kunna resa inom vårt vackra land. Jag hoppas att vi 2021 kan göra vår resa till Skåne under våren.
Jag längtar efter att få bjuda hem vänner för mat eller fika. Jag längtar efter att bli hembjuden till vänner för mat eller fika.
Jag vill ställa till med en härlig tjejträff med bubbel när jag fyller år 6 mars. När jag fyllde 65 var jag sjuk och fick ställa in.
Jag längtar efter våren när vi kan öppna vårt sommarställe igen. Jag vill ha en stor försommar fest ute i Roslagen. Jag längtar redan efter vårt Midsommarfirande. Jag vill ha en härlig vår med en låååång varm sommar.
Jag hoppas att vi får en flera veckor lång sammanhängande semester tillsammans i sommar. Jag hoppas att vi kan göra vår efterlängtade resa till norra Sverige kommande sommar. Nästa höst hoppas jag kunna besöka konserter, få gå på bio, besöka en teaterföreställning. Jag hoppas att vi kan ha vår Nobelmiddag den 20 November.
Eventuellt kommer jag kunna resa till Köpenhamn under senare delen av året. Jag kommer inte att resa till något annat ställe utanför vårt lands gränser kommande år. Jag vill inte risker att bli sjuk utomlands.
Jag hoppas att jag om ett år kan sitta här och summera ett fantastiskt år 2021.
Jag hoppas att jag, min familj, alla mina vänner och ni min bloggfamilj får hålla oss friska och krya.

Jag önskar dig en underbar Nyårsafton och ett helt underbart Gott Nytt År 2021
Jag hoppas att jag snart får kram just dig.
Bettan

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,

Jag är dock mer pessimistisk än dig och även om jag önskar detta virus skall försvinna snabbt tror jag dock vi får leva med det länge. Jag är en av dom som varit tveksam till att vaccinera mig ännu mer tveksam blev jag idag då jag lyssnade på Nyhetsmorgon och de förklarade på ett bra sätt hur de olika fungerade och innehöll.tack o lov lär jag inte stå först i kön....

För övrigt är/ blir inte mitt/ vårt liv annorlunda nästa år ...det jag starkt önskar är att kärlekens tumörer håller sig borta. Önskar er ett gott nytt år

nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag hoppas verkligen att T hälsotillstånd förbättras under kommande år. Gott Nytt år till er
nouw.com/stenhagenbettan

Ja nog önskar man en normal vardag igen. Så är det verkligen.

Gällande Inlinkz är det endast om du vill ha din blogg delad på min sida. Men om du kommenterat på inlägget finns du där med. Jag delar ju inte listor på de som deltar längre eftersom det betydde att jag var tvungen att uppdatera listan varje dag, samt att vissa skrev in sig men aldrig deltog. Det blev ett stressmoment. När jag var sjuk kunde jag få långa haranger från folk som inte stod med på listan osv. Så jag låter de som vill synas länka sin blogg i Inlinkz själv istället så slipper jag 😊.

www.saramadeleine.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ingen fara på taket, jag ska inte klaga på dig 🥰 önskar dig ett riktigt Gott Nytt År
nouw.com/stenhagenbettan
Ingajohansson
Ingajohansson,

Jag själv är väldigt kluven, men vill också tro att det blir ljusare år 2021

Jag vill också bjuda hem alla mina vänninor på min födelsedag på bubbel, fast jag dricker annat själv🥂

Jag hoppas samma men tror kanske inte det händer i vår månad men någon gång år 2021

nouw.com/ingajohansson
Susann,

JA, det är nog många som kan skriva under på din lista inför kommande år. Önskar er en fin nyårsafton och ett gott nytt år.

zinnie.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Gott Nytt År till er oxå 🎉
nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,

Ja den önskelistan kan göras lång bara med tanke på pandemin, fint inlägg och jag önskar er också ett härligt 2021.

nouw.com/christelovergaard
Rydell013
Rydell013,

God middag den lista skriver jag under för det har varit ett jobbigt år för alla både som ung och gammal 😷

nouw.com/rydell013
CristinaS
CristinaS,

Normalitet är den högsta önskan men med en dos av det 2020 har lärt oss om vad som är viktigt i livet. Så jag skriver gärna under din lista för den är klockrent!😘

nouw.com/cristinas
Evaeliasson
Evaeliasson,

Fint inlägg och jag skriver gärna under. Jag är en optimist och tror att vi inför sommaren och hösten kan göra mycket av av det vi fått avstå under detta år 😊 Gott Nytt År fina du ❤️🍾🥂

nouw.com/evaeliasson
itismadeby
itismadeby,

En sak jag innerst inne hoppas - gällande pandemin - då har jag också höga förhoppningar om att vaccinet ska hjälpa, att det snart snart ska vända o vi ska kunna gå tillbaka till ett mer vad vi kallar "normalt" liv. - hoppas på ett litet mirakel.
Men sen att vara lite mer realistisk, då blir förhoppningarna lite mindre, då blir det mer att vaccinet ska hjälpa på lite längre sikt - som att vi märker av det till hösten. Och att vi kommer få lite lättare restrektioner under året som nu startat o att det INTE kommer fler våger av den större sorten, utan isåfall av den mindre hanterbara i både omfång o hur sjuka dom som drabbas blir.

Men sen som sagt, man ska ju önska högt, så 😊

nouw.com/itismadeby