Tv serier

Visst är det härligt att med ett par serier att följa.
Ibland blir det mera TV tittande än annars. Den tid som är just nu kan det vara skönt att sjunka ner ett stund efter en lång dag utomhus innan man ska krypa ner under täcket
City on a Hill utspelar sig tidigt 90 tal i Boston.
En korrupt FBI agent som är riktigt vidrig. Vi har precis kommit till säsong 2.
Keeping Faith
Dubbelbottnad då huvudpersoner heter Faith. Vars make försvinner spårlöst, hustruns desperata jakt på sanningen.
Kneg
En vännina tipsade om dessa 6 korta ca 20 minuter långa avsnitt på SVT play. Se dom! Handlar just om kneg många goa känslor i bröstet.
Dokumentär i två avsnitt om Sven Tumba
Har inte sett dom ännu men flera av mina vänner tipsar om att det ska var så sevärt.

Vi följer inte Robinson, svenska mästare, alla baka eller vad det nu heter. Vi är så dåliga på liknade. Vi tycker det blir så trist.
Vi ser mycket sport. Vi ser någon nyhetssändning per dag. Sedan blir det serier och serier. Ibland hittar vi en film vi fastnar framför.

Idag kom aldrig den efterlängtade värmen. Himlen följdes under ett molntäcke. Det har blåst lite kalla vindar. Vid tre tillfälle fick jag ut för att rädda BengtArne då han fastnad med ett hjul i något sorkhål. Samma sak varje år. Jag får skotta jord.
Jag fick en hel arbetsdag från 8-17 med en liten lunch. En stund har jag hunnit lyssna på veckans ljudbok.

Som jag vet att många lyssnar på eller läser just nu. Sista boken i serien om De sju systrarna. Det var så länge sedan jag hade tid och ro för en bok.

Njuter av slutet på första dagen denna vecka sista dagen i vårmånaden Maj
Bettan

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,

Vi tittar just nu på säsong 3 av keeping faith…vi tittar oxå på mästarnas mästare Sveriges yngsta mästerkock och svenska mästerkocken eller vad det heter…sport blir annars inte mycket

nouw.com/ditten_datten
Susann,

Tack för serietips. 👍😊

zinnie.se
christelovergaard
christelovergaard,

Vi har helt olika TV-tittande, tur är väl det att alla ser vad man vill. Jag har bokat boken på Biblioteket, det är jättekö.

nouw.com/christelovergaard