Stockholm i mitt hjärta

Godmorgon hoppas på en god dag nu när väntans tider är över. Jag började min dag i minnenas kvarter. Här är mitt första möte med en liten Rut-Emma för fem år sedan.

Jag känner mig som om jag blivit överkörda tåget. Eller att jag varit på en riktig brakfest. Men ingetdera stämmer, jag är bra dagen efter. Vilken mental ansträngning alla dessa dagar har varit då de små ska komma till världen. Nu kan jag tycka att det räcker, om nu någon skulle fråga efter min åsikt.

Idag ska jag inte göra för mycket. Som om jag någonsin gör för mycket.
Tvätt ligger i torktumlaren
Diskmaskinen ska tömmas
Sängen ska bäddas
Kroppen ska duschas

Lite senare på dagen men innan rusningstrafiken tar jag tåget till huvudstaden. Idag ska jag tillbringa några timmar med min fd svägerska min nuvarande väninna Mia.
En vänskap som jag uppskattar att den har överlevt. Det är inte att ta för givet när par går skilda vägar. Det sämsta med Mia är att hon fortfarande är obegripligt vacker, åldras aldrig en dag. Hon är både otroligt trevlig och framgångsrik inom sitt bransch. Men hon gillar mig ändå 🤭

Dagens spörsmål från Orsakullan är att berätta om något jag gör på rutin.
Min morgonrutin och min make up rutin beskrev jag för någon vecka sedan. En annan rutin jag har är att jag alltid bäddar sängen. Det har jag förstått att inte alla andra gör. Ja jag vet det där om kvalster mm.
Men jag bäddar sängen ändå!
Sängen bäddas och sängöverkast läggs på. Prydnadskuddar på sin plats, därefter ser sovrummet inbjudande ut.
När vi hade tre barn hemma boende bäddades även deras sängar med sängöverkast. Sådan är jag.

Nu tar jag tag i dagen.
Bettan

Gillar