Snyggare än vanligt

Godmorgon denna onsdag
Som sagt idag är jag lite snyggare än igår. Konstig känsla att 19:30 igår klev jag in till frissan. Pga Coviden delar dom upp sig och den här veckan arbetar hon 17-22.
Ny slingor och en välbehövlig klippning stod på agendan. 1200kr fattigare men som sagt betydligt snyggare åkte jag hem till Kärleken. Han ska förresten träffa sin frisör idag. Rut-Emma tycker inte att morfar har något hår alls.

Utanför skiner solen från en blå himmel men det ser ut att blåsa en del.
Vännerna Kerstin och Åke bjöd mig på lunch igår, tänk att jag har så snälla vänner. Potatissallad (deras egna potatis) med musslor och grönsaker, hembakt bröd.
Dom vännerna är riktiga hurtbullar om man så får säga.
Kerstin och jag tog oss en lång promenad. Vi gick drygt en mil som tog oss tre timmar. Kaffe i ryggsäcken med mina nybakade muffins. Vi gick genom Ultunas trädgårdar. Ultuna är lantbruksuniversitetet, jag har hört om dessa vackra trädgårdar men aldrig besökt tidigare. Tyvärr har jag min kamera kvar i Roslagen. Det var vackra trädgården tydligen anläggs dom av blivande landskapsarkitekter. Vi vandrade vidare upp på åsen där vi fikade med hela Uppsala slätten framför våra ögon. Drygt 24000 steg visade räknare igår kväll.

Om en stund tar jag sommarbilen MINI COOPER och återvänder till Roslagen. Inget inplanerat idag men i morgon ska jag träffa vännen Karin. Vännen Anette ska idag ta bort sina agraffer efter den operation hon fick genomgå efter sitt trauma så hon är i Uppsala idag.

Du som läser och lämnar kommentarer gör mig så glad. Var rädd om din dag, Bettan

Gillar