Snart slipper du inlägg från Roslagen

Lunchen avslutat, blev mest lite rester men det ska inte förringas.
Älskade dotter med lilla Ebba dök upp för en pratstund och fika med de god kanelbullarna från söndagen.
Nu har vi landat i Roslagen. Sitter i uterummet lunchen avslutat, kaminen värmen. Nu ska vi vara här ända till på måndag.

Pelargoniorna är helt underbara då dom flyttas in i uterummet undan från regnet. Tänk första veckan in i oktober och nattfrosten har inte varit nära.

Elisas fem en fredag. Skräp ett spörsmål som passar mig som handen i handsken.
1 Hur ser det ut i sin källare förråd?
Det ser helt ok ut sedan jag bröt mig in i förrådet och städar undan. Trots Kärlekens oro. Av vissa anledningar skulle jag aldrig bo i eget hus med källare.
2 Vad samlar du mest på?
Svaret måste bli INGET jag samlar inte. Jag slänger heller en gång för mycket än en gång för lite. Kärleken river sitt hår och tvår sina händer.
3 Vad i ditt hem behöver rensas ut?
Helt osjälviskt 😊Måste jag säga Kärlekens garderob, ibland ganska ofta lägger han in sitt veto. Även hans rum om jag får säga så 🙀
4 är du bra på att rensa ur din mailkorg?
JA även på denna fråga. Givetvis händer det då och då att jag raderat viktiga Mail. Men det är inget man dör av.
5 Vad samlar du på som andra kasserat.
Enkelt svar igen INGET
Ni förstår min last jag älskar ordning och reda även om det kan leda till att jag får köpa nytt då jag kasserat fel saker. Ni förstår att min last ibland, ganska ofta har genom året gett upphov till vissa meningsskiljaktigheter. Men han står ut med mig ändå. Han mumlar i skägget, bryter ihop ,men reser sig igen. Han är som en sådan där leksak ni vet man slår omkull den men varje gång reser den sig upp igen.

En jäkla tur att han älskar just mig, bara mig. Bettan

Gillar