Snart 65

God morgon Bloggen och till dig som tar dig tid att läsa detta.
Snart fyller jag 65
Och ska kallas senior! Inte i mitt huvud eller hjärta men på ICA. 5% rabatt på köp om jag handlar på tisdagar. Givetvis ska jag handla på tisdagar. 5% under ett år blir en hel del slantar. Jag brukar inte storhandla men inför tisdagar ska jag gå igenom skåpen och i tankarna tänka ut vad vi kan behöva den närmaste veckan. Idag blev det 12 artiklar till det kommer lite frukt och grönsaker.
Om en timma släpps kön till Uppsala senioruniversitet, i gårdagens post fanns vårens program för aktiva seniorer här i Uppsala.

Vaknade idag med en känsla av slöhet så det blir en lugn dag för mig. Lite pyssel här hemma. Ett besök på gymmet i eftermiddag. När jag slutade att arbeta var jag lite rädd för att det skulle bli tråkiga dagar de dagar jag inte hade något inbokat. Var rädd att det skulle kännas ensamt och trist MEN så har det inte blivit. Jag njuter av dessa dagar, givetvis vill jag inte vara ensam varje dag och det är jag inte.
Utanför är det som vanligt denna vinter milt och ingen snö, inga isar. Igår sken solen från en blå himmel men så är det inte idag.

Nu ska jag njuta av min tisdag, Bettan

Gillar

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Du ser mye yngre ut enn det du er! Det mener jeg! ØnskerØnsker deg en kjempefin tirsdag <3 😊 Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene nouw.com/nadixie
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tusen tack, det var snällt sagtnouw.com/stenhagenbettan
Ingajohansson
Ingajohansson,
Vi handlar på tisdagar 5% gäller att ta vara på allt 👍🏼nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Varje liten kronanouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229