Smittspårning

Här är dagens middag, det smakade riktigt gott.
Igår när jag kom till avdelningen så fick jag hjälpa till med smittspårning. Jag Covid testade 15 stycket medarbetare så nu är jag proffs på det oxå.

Som jag berättat flera gånger förut räcker inte mitt dygn till jag behöver flera timmar. Det blir många långa dagar med lunch stående vid datorn och vattenglaset i handen.
Den här veckan har vi sportlov så jag hade planerat in torsdag och fredag tillsammans med småfolket. Trist men först insjuknade Ebba, lite senare Ester. För mig blev det arbete som vanligt MEN jag tog mig en lång paus på tre timmar mitt på dagen. Jag träffade min vän Christina. Vi promenerade utmed Ekoln pratandes och pratandes. Vi hittade en härlig plats där vi slog ner våra rumpor för att plocka fram kaffet med goda kakor. Vi var ute ett par timmar härlig temperatur +11 grader men lite blåst, stundtals ett litet litet duggregn.
Underbara snälla vännen gav mig en liten present, väl menande att jag inte ska arbeta ihjäl mig. DET ska jag inte, jag lovar.
Jag är så glad över att jag tog mig dessa timmar även om det blev några timmars arbete när jag kom hem igen. Tiden med min vän, rörandes på benen inandandes frisk luft gav mig ny energi med ett varmt hjärta.

Tänk vad lite vänskap gör för kropp och själ 💝

Vi lagade en god middag med kyckling. Kärleken bjöd på ett glas av ett för oss alldeles nytt vin. Vinet smakade gott i gommen och lullar till min hjärnan. Men vad gör det.

Om telefonen ringer!
Normalt ringer min telefon väldigt sällan.
Jag är ingen telefonmänniska
Jag lovprisar sms , mail med mera.
Ringer det ett nummer jag inte har inlagt i telefonen svara jag aldrig. Det är en egenskap som irriterar Kärleken.
För tillfället i denna pandemi med mitt projekt ringer den ständigt och jämt. Ringer inte den mig så ringer jag ut i den.

Nu ska jag avsluta dagen tillsammans med mannen i mitt liv 💗

Tack för att just du tar dig tid att titta in. Tack snälla ni för alla,härliga och värmande kommentarer de senaste dagarna
Bettan

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Hektiskt för dig, men härligt att ta en paus med en vän, ger ny styrka.

nouw.com/christelovergaard
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Duktig du är 🤗
nouw.com/densaknadefamiljen
Evaeliasson
Evaeliasson,

Du är fantastisk som jobbar på så men du gjorde rätt i att ta en paus med en vän. Njut av kvällen tillsammans ❤️

nouw.com/evaeliasson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Låter som en väldigt välbehövlig och härlig 3-timmars paus 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda
Susann,

Så härligt att du kunde ta dig tid för en paus. Tråkigt med småfolket. Kul att prova ett nytt vin så här mitt i veckan. 🥂

zinnie.se
Ingajohansson
Ingajohansson,

Paus mycket förståndigt och bra med lite

nouw.com/ingajohansson
Mirre,

ja paus är så viktigt och låter som du har häcken full

sweetwordsbymirre.com
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vänskap värmer både kropp och själ 💞 det där med "mobilen ringer" Vi har det exakt likadant här hemma, men kärleken svarar dock inte om Truecaller säger att samtalet kommer från Jordanien, Kenya eller Afghanistan. Där känner vi inga 🤣

nouw.com/passionbagareokock