Sista dagen

Idag är det sista dagen av Kärlekens ledighet, två veckor går fort.
Jag känner mig så nöjd med ledigheten. Första veckan bjöd på en hel del skitväder om jag så får säga. Vår lilla utflykt till skärgården med Smådalarö och Vaxholm var omväxlande och mysigt. Fick bo på hotell, det är för mig ett måste på semestern. Behöver inte vara så länge ett par nätter räcker gott. Senast veckan här i Roslagen med ett underbart sommarväder med riktigt varmt de sista dagarna. Träffat några vänner, haft familjen hos oss.
Nu återstår fyra veckor med mycket arbete för Kärleken, det är bara att bita ihop.

Idag vaknade jag till en lätt grå himmel och lagom varmt i uterummet. Sitter där just nu med kaffe och en smörgås. Under dagen ska vi plocka ihop oss det vill säga ta med smutstvätten hem. Tvättmaskin är det som saknas här i Roslagen. Tyvärr finns inget utrymme för en tvättmaskin. Så gissa vad jag ska syssla med i morgon.

Igår kom min väninna som genomgår en svår kris några timmar. Hon behövde prata och gråta. Det rev i mitt hjärta. Om jag kunde hjälpa henne att lyfta sin börda. Jag kan bara finnas till och ge henne min vänskap.

Svärsonen Daniele är en hejare på att hjälpa till och gräva, Kärleken ger honom med glädje arbetsuppgifter. I fredags när vi spelade golf hade Daniele fixat undan hela den gamla komposten. Det projektet var sommarens sista så nu kan vi slå oss för bröstet och säga att vi har gjort årets projekt. Släpkärran är fylld med skräp efter komposten som ska till återvinningen det är förmiddagens uppdrag.
Visst är det en härlig känsla när man kan tänka check på den.
Nästa sommar om livet vill sig ska en rosenrabatt anläggas.

Om vädret håller i sig avslutar vi dagen här ute med en golfrunda innan Uppsala nästa.

Tack för att just du tagg dig tid att titta in hos mig, Bettan


Gillar