Semesterstäd

Kärleken Viste Inte Att Det Ordet Fanns

Det Närmar Sig Nu.

Jag har en hysterisk fix idé som nu inför semestern eller om vi på annat sätt reser bort några dagar MÅSTE hemmet städas. Tvätten tvättas och strykas.

Tänk om det händer oss något och någon måste ta rätt på efter oss! Hemska tanke och då kan det inte vara smutsigt, finnas oreda eller smutstvätt.

MEN mest av allt är det så härligt att komma hem och veta att det är rent och snyggt. Tycker ni det verkar som om jag är pedant? Lite kanske. Vid hemkomsten har man troligen med sig en massa smutstvätt att tvätta och stryka 👍

Idag, just idag stämplar kärleken ut för sina fem semesterveckor. Vi drar till Roslagen under dagen. Kärleken stannar kvar där när jag återvänder för ytterligare en veckas kneg.
Han kommer inte att vara ensam 😉

Katten My och hunden Jack kommer att hålla honom sällskap när matte och husse åker till Kroatien på semester.

Kärast fina följare njut av denna underbara dag, E

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,
ja om du är som du var i tonåren då är du pedant 🤪😍 själv får jag nog hålla på o fixa och dona i helgen och delvis på måndag då jag först ska till frissan 8,30 o sen till mamma i Lidköping. På tisdag får jag ta bilen upp och vara barnvakt till Liv o Jan veckan ut medans son och sonhustru jobbar 🤪😍 men nu har jag 3 veckors ledighet.
nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas du får en skön ledighet. Mysigt att vara med dom två små. Är det Upplands Väsby dom bor?
nouw.com/stenhagenbettan
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
åhå då kan. i tar er till Djurgårn denna underbara oas med både Skansen och Grönan eller pick nick nära vattnet
nouw.com/stenhagenbettan