Semesterdag 14

Godmorgon mina finaste vänner. Oj vad dagen försvann snabbt igår.
En golfrunda tar sina timmar, handlade lite på vägen hem. Lite att pyssla med inför helgen och vips var det TV dax då vårt AIK skulle möta stadens stolthet Sirius i fotboll. AIK har inte presterat den här säsongen medans Sirius gått som tåget.
Men vi fick glädjas till en seger, så efterlängtad.
Ja troligen är vi lite tokiga som följer vårt lag men sådana är vi.
Vi avslutade kvällen med en film som @Ditten_datten tipsade oss om. A Fall from Grace, ett helt oväntat slut och då var vi helt slut.

Gårdagens fråga från Orsakullan var; hemma på vår gata!
Hemma på vår gata har vi det lugnt och bra. En liten gatstump in bland kvarterets hus. Inga bilar som passerar i onödan. Men vi har givetvis en ”Ove” vår Ove älskar farthinder. Har har lyckats få styrelsen i vår lilla vägförening att gödsla med farthinder. Jag har skrivit om detta tidigare. På vår väldigt lilla gata har dom monterat 4 stycken farthinder. Vi har tur då vi bor först i hörnet. Om jag bodde längre in på gatan skulle jag ta det som en personlig förolämpning.

Idag ska vårt lilla paradis fyllas med glädje!
Min lillebror och svägerska kommer på besök. Vi har inte träffats sedan i höstas när jag var på besök i Lidköping. Det är många år sedan dom var på besök här i Roslagen.
Det är svårt att hitta tillfällen för umgänge, vi med våra barn och arbete. Dom med sina två barn varav en bor utanför Stockholm och det andra barnet i Malmö plus deras arbete. Tur att telefonen finns.
Vi ska ha det mysigt tillsammans och spel golf. Detta med golfen ska jag berätta vid annat tillfälle.
Idag dyker även halvitalienare upp tillsammans med sin pappa, mamman sjuksköterskan ska arbeta hela helgen. Det utlovas sommarvarmt väder.

Dagens plikter kallar, var rädd om dig, Bettan

Gillar