Om jag besöker gudstjänster

Den frågan ställer Orsakullan idag. Mitt svar måste bli nej. Gudstjänster får liksom inte plats i mitt liv. Jag vet heller inte om min tro motsvara dessa gudstjänster. Jag är ingen fattig syndig människa. Jag tror att jag har någon form av tro där inne i mitt innersta. Jag besöker gärna kyrkorummet när det lackar mot advent och julhelgen. Jag kan mitt julevangelium.

Ester frågade härom dagen, hur föddes den första människan? En helt adekvat fråga. Jag började svamla om evolutionen vilket inte gjorde barnet klokare. Det hade varit betydligt lättare att ta fram barnens bibel. Men hur skulle jag förklarat det där med revbenet? Det fattas ju inget revben på det manliga släktet.

Min vän Leena delade detta foton med oss idag på Fb. Tänk det är redan 7 år sedan vi åkte till Fuerteventura för en hel veckas träningsresa. Å så lycklig jag blir när jag tänker tillbaka på den veckan.

Detta minne dök upp på min Fb idag. Det är 5 år sedan vi två 60 åriga pinglor firades med en härlig kryssning till Åland. Snart väntar vi väll på nästa uppvaktning 🙀

Jag är så lycklig över alla små och stora ögonblick jag har fått uppleva tillsammans med nära och kära. Om ni läser detta så vill jag påminna er att jag älskar er alla. Ni har alla ett hörn av mitt 💗
Bettan

Gillar