Nyårsresan del 4

Godmorgon denna 1:a januari 2021.
Ett nytt år med enbart många nya möjligheter. Har du några nya mål inför året eller gav du dig själv några nyårslöften. Jag har utstakat låder mål och löften till mig själv. Kärleken är informerad så att han kan hålla koll på mig.

Vi har firat Nyårsaftnar på tu man hand förr om åren, både här i Härjedalen och där hemma då vi under många år arbetade obekväm arbetstid båda två. Denna afton var annorlunda då vi satt i bilen under flera timmar genom vinterlandskapet. Det var sällsynt med medtrafikanter. En afton då vi inte klädde upp oss med glitter och glamour.

Nyårsafton är en lång dag och kväll fram mot midnatt. Vi började på seneftermiddagen met lite gott tilltugg till det första glaset bubbel, Gula änkan en av min muns favoriter. Till det andra glaset serverades hummersoppa. Det blev ett glas rött till oxfilén med sellerikräm. Det sista glaset bubbel sparades till ostbrickan strax innan 12 slaget.

Välkomna in i vårt lilla lilla vinterhus. Det är litet men inget som fattas. De två golvlamporna vi köpte med oss från IKEA blev riktigt bra. Nu har vi varsin bra lampa bakom våra fåtöljer. Det finns planera på att bygga ut huset och eller att vi ska bygga ett attefallshus. Inget är bestämt men tankar finns.
Utanför är det kritvitt, träden bågnar under puderlätt snö. Det är ett ljus som gör det svårt att se konturer, allt flyter samman.

Tack för att du tar dig tid även i år 2021 att titta in till mig och min blogg.
Bettan

Gillar

Kommentarer

Susann,

Så mysigt ni har det i er fjällstuga 🥂 god fortsättning 😊

zinnie.se
passionärsliv
passionärsliv,

Ser mysigt ut i ert lilla lilla hem oxå!

nouw.com/passionärsliv
VeraLynn
VeraLynn,

Det er så koselig på hytta deres 🥰

nouw.com/veralynn
Evaeliasson
Evaeliasson,

Så mysigt ni har det, blir lite avundsjuk 😉 God fortsättning på det nya året 🥰

nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Vilken lycka att ha ett sådant hus!

nouw.com/christelovergaard
MariasVardag
MariasVardag,

God fortsättning 💫 dröm att ha ett hus att åka bort till. Vi pratar lite om husvagn

nouw.com/mariasvardag
Ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Ett eget attefallshus lät som en fin dröm, hoppas den blir sann ❤ er stuga ser jättemysig ut, vi drömmer om att en dag kanske ha en stuga uppe i fjällen också. Då vi älskar Bohuslän lika mycket som vi älskar vinterlandskap så vore det att ha Det Bästa av dom båda världar 🙏

nouw.com/passionbagareokock
CristinaS
CristinaS,

🥰 såååå fint! ❤️

nouw.com/cristinas
itismadeby
itismadeby,

Man behöver inte mer för att det ska vara mysigt. Bubbel o hummersoppa låter som nyår helt klart.
Det ger mig en längtan till Ängelholm - ja att se o läsa hummer soppa - titta in på Hummerhuset där o äta gott o sen köpa med mig hem - både hummersoppa men framför allt hummerlasagne - en hel massa, för mina barn slukar dom 😊 Så när jag väl är där är det stor kylväska som gäller .

nouw.com/itismadeby