Nyårsresan del 2

Vår resa på E4 förbi Gävle bjöd på ett riktigt grått, vått väglag. Oj så mycket trafik det var i båda riktningarna. Efter Tönnebro svängde vi av mot Ljusdal. Allt eftersom mörkret föll byter regnet mot snö och noll gradig.
Nu har vi gjort vårt första stopp på vår Nyårsresa. Järvsöbaden här ska vi äta middag och sova över natten. Det är inte trevligt att köra de sista tre timmarna i kompakt mörker för att komma fram när det är becksvart. Så klokt av oss att ta en paus.

Ett fräscht och trevligt rum som givetvis smyckats med Järvsös stolthet Barbro Lill Babs Svensson. Hon är väll dö, sa Kärleken. Han imponerar!

Vi var inne en sväng på systemet för en flaska bubbel till morgondagen. En reflektion jag gjorde var. Med tanke på det lass de flesta tog med ut så planeras det inga små Nyårskalas. Men vem kan beskylla sina medmänniskor för att inte följa rekommendationerna när vi har flera ministrar och vår egen stadsminister som INTE följer de råd han står i TV och förmanar oss.Fy så dåligt. Ledare måste alltid föregå med gott exempel. Hur jäkla svårt kan det vara att förstå. Nu kände jag att jag blev lite arg.

Nu är det dax att äta en förhoppningsfull god middag
Bettan

  • Resor

Gillar

Kommentarer

passionärsliv
passionärsliv,

Ja du Bettan, som sagt man slutar aldrig att förvåna sig över folk. Men ja det ligger i ledarnas ansvar att föregå som gott exempel.

nouw.com/passionärsliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Visst är det så
nouw.com/stenhagenbettan
Ingajohansson
Ingajohansson,
MariasVardag
MariasVardag,

Ser mysigt ut med snön


nouw.com/mariasvardag
Susann,

Härligt med snö och hoppas middagen smakade.

zinnie.se
Marie,

Så härligt ni ska ha det och ja det är mycket man tänkar kring sådant och ja alla ska hålla sig till reglerna

sweetwordsbymirre.com
christelovergaard
christelovergaard,

Ser så fint ut, vad härligt att vara ute på resa. Vi har varit där fast på sommaren.

nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Fantastiskt vinterlandskap ni får njuta av, inte ett dugg avis 😍
nouw.com/passionbagareokock
Beccassida
Beccassida,

Håller med dig ang statsminister o co.. Och många som fortsätter att bjuder hem gäster trots rek.. Vad mysigt att vara i en stuga ikväll! Gott nytt år🥳

nouw.com/beccassida
CristinaS
CristinaS,

Så fint och mysigt det såg ut! 🤗

nouw.com/cristinas
itismadeby
itismadeby,

Mysigt med snö - o ja det är inte skönt köra för långt i mörker 😉 säger jag som sitter o kör 30-50 mil o ibland mer varje natt - men skillnad på jobb o privat, för privat är jag mer medveten om hur långt, o hur lång tid det tar 😊

nouw.com/itismadeby